BB CAN S07E09E10E11
טוב, עונה מעולה ולא ממש צפויה
עד עכשיו חשבתי שיש שני צדדים ידועים ברורים של הבית כי כך זה נראה מההדחה של מאקי
הבנים + צ'לסי וסמנת'ה מול כל השאר וזה תלוי במי יהיה הו"ה כדי לראות אצל מי הכח
עכשיו מתברר שהברית של הבנים לא ממש הייתה ידועה לבית
הם משחקים יותר טוב משחשבתי
קצת כמו הבריגייד שלכל האחד היה ברית מהצד
צ'לסי פישלה מאוד בפרקים הללו אבל היה חבל לי עליה, היה בה פוטנציאל לדעתי הרבה יותר מדמויות מיותרות כמו אסתי לדוגמה או פלקטים משעממים כמו אדם
אבל בסופו של דבר העדפתי שתודח על פני קירה שמפתיעים אותי מאוד לטובה
אני חושב גם שלקירה היו רגשות כלפיי צ'לסי שהפריעו להם לשחק ועכשיו כשאין להם את צ'לסי לדאוג לגביה הם יגבירו מאוד את רמת המשחק
גם אהבתי את ההסבר שלהם לנון ביינארי שזה פעם ראשונה שהרגשתי מהסבר שהחוויה אמיתית ולא סתם רצון לתשומת לב
דן קצת מזכיר את דומיניק מעונה 6 שנראה סוג של בריון נבוב מהסתכלות ראשונית אבל מתגלה כשחקן דיי טוב חברתית שכרגע שולט בכל הצדדים של הבית (חוץ מסמנת'ה נראה לי), גם האינטראקציה שלו עם צ'לסי הזכירה לי את זו של דומיניק עם קלין שהוא יצא עם היד העליונה
על אדי לא הצטערתי, היה מיותר העונה, אבל לפחות הודה בכך
טוב, עונה מעולה ולא ממש צפויה
עד עכשיו חשבתי שיש שני צדדים ידועים ברורים של הבית כי כך זה נראה מההדחה של מאקי
הבנים + צ'לסי וסמנת'ה מול כל השאר וזה תלוי במי יהיה הו"ה כדי לראות אצל מי הכח
עכשיו מתברר שהברית של הבנים לא ממש הייתה ידועה לבית
הם משחקים יותר טוב משחשבתי
קצת כמו הבריגייד שלכל האחד היה ברית מהצד
צ'לסי פישלה מאוד בפרקים הללו אבל היה חבל לי עליה, היה בה פוטנציאל לדעתי הרבה יותר מדמויות מיותרות כמו אסתי לדוגמה או פלקטים משעממים כמו אדם
אבל בסופו של דבר העדפתי שתודח על פני קירה שמפתיעים אותי מאוד לטובה
אני חושב גם שלקירה היו רגשות כלפיי צ'לסי שהפריעו להם לשחק ועכשיו כשאין להם את צ'לסי לדאוג לגביה הם יגבירו מאוד את רמת המשחק
גם אהבתי את ההסבר שלהם לנון ביינארי שזה פעם ראשונה שהרגשתי מהסבר שהחוויה אמיתית ולא סתם רצון לתשומת לב
דן קצת מזכיר את דומיניק מעונה 6 שנראה סוג של בריון נבוב מהסתכלות ראשונית אבל מתגלה כשחקן דיי טוב חברתית שכרגע שולט בכל הצדדים של הבית (חוץ מסמנת'ה נראה לי), גם האינטראקציה שלו עם צ'לסי הזכירה לי את זו של דומיניק עם קלין שהוא יצא עם היד העליונה
על אדי לא הצטערתי, היה מיותר העונה, אבל לפחות הודה בכך