BB CAN S07E21-23
BBCAN7>BB20US

noamlah

New member
BB CAN S07E21-23
BBCAN7>BB20US

בתקווה שזה יגרום למישהו לקרוא
וברצינות, אני יכול להבין למה אנשים לא יאהבו את העונה הזאת כי היא עונה שהכוח בה נמצא אצל ברית אחת אבל מי שאהב את עונה 20 חייב למות על העונה הזאת
כי זאת סוג של עונה 20 משופרת
לבל 6 שזכו בו להרבה תשואות, היו צריכים להקריב 2 משלהם בדרך והיו מבולגנים מאוד הרבה פעמים והתעסקו בעיקר עם טפשים צרחנים כמו ביילי, רוקסטאר ופייסל בעוד שלPB היו סיכונים עם צ'לסי, סם, קירה הבת וקורי שחשדו בהם

PB לעומת זאת לא איבדו אף אחד עד עכשיו, הצליחו להפעיל כל אחד שהיה הו"ה עד עכשיו, שמרו על הברית שלהם בסוד למרות כל השמועות
מה שכן, הם אוהבים מאוד לקחת סיכונים ולפעמים אני חושב שהם רוצים שיתפסו אותם כדי שלא יהיה להם משעמם אז זורקים רמזים
התכנית בקדור המזוייפת של מארק הייתה גאונית ממש אבל גם מסוכנת
קירה הפתיעו אותי ממש לרעה, חשבתי שהם חכמים יותר
הרי אתם נמצאים בפיינל 7, מה זה יעזור לך ברית לטופ 5? וגם אם כל הבנים שהיו שמועות חוזרות על כך שהם בברית חזקה מציאים לך טופ 5 זה דיי סימן שהם בטופ 4
הרג אותי גם שהם חושבים ש
זה סימן שהמציאו בשבילם ועכשיו הם חלק ממשהו
PB עבדו עליהם פסיכולוגית באופן ממש כבד שאני חושד שאם קירה יזכו בהו"ה הם עוד עלולים לעשות אריק ממקרונזיה ולהעמיד את עצמם להדחה

וברוך שפטרנו סוף סוף סוף משני המשעממים הטפשים והמיותרים של העונה
אסתי, אני לא מגזים הבן אדם הכי טיפש ומעצבן שאי פעם שיחק בביג ברודר
כבר לא יכלתי לשמוע אותה כי כל וידוי שלה מוביל ל"מסיבה ווהווו"
אבל לפחות עכשיו אני יודע שמעריב לנוער לא מרמה אותנו עם שאלות פיקטיביות ולבנות שכותבות "מעריב לנוער שלום, נפלתי על רצפה בשירותים ציבוריים, יכול להיות שאני בהריון?" יש גם פנים

ודמיאן עוד יכל לזכות בעונה הזאת אם היה מגיע לגמר, והוא עוד פייבוריט של קנדה הדביל הזה!
ביי, טוס מפה מקרוב, נואם לכולם כאילו השפעת במשהו, נכנסת ראשון והיית על תקן מתלה מעילים כל העונה ביי, החוצה!

ותודה לאל גם נפטרנו מהמנהג המגונה של קנדה לעשות טריפל אוויקשן

עכשיו, אם דיין, אנתוני ומארק חכמים הם חייבים לדאוג שאדם ייצא
אם הוא מגיע לגמר הניצחון שלו
אני בעד דיין שינצח, כי הוא זה שבאמת שלט במשחק ובהדחות שלו
אדם דיי היה נראה כנספך עד שסם יצאה ולא אהבתי את הדמות העצית שלו אבל אם הוא מצליח לגרום לכך שהבנים ייקחו אותו לגמר בהחלט מגיע לו לנצח

למעלה