BB CAN S07E28
למרות שלפי התוצאות זה כבר לא כלכך
קודוס לאדם שנלחם אבל הפיץ' שלו לא היה טוב
וזה נובע מהזלזול שיש בקירה, הם לא מבינים כמה איום הם יכולים להיות
אם אדם היה אומר לאנתוני שאם במקרה קירה מגיעים לגמר האימפקט ייראה שהייתה ברית גדולה של בנים ששלטה כל המשחק וקירה היחידים שהצליחו להביס אותם ואחריי כל העבודה הקשה בסוף העונה הזאת לא תהיה העונה של הPB
אני חושב שאם אנתוני ודיין היו מסתכלים על זה כך הם היו משנים את ההחלטה שלהם
היי, אני חושב שהיו משנים את ההחלטה שלהם אם היו רואים איך הג'ורי הגיב לכך שקירה ניצחו בהו"ה
בכל מקרה אנתוני בטוח לא ינצח בהו"ה הבא כי הוא גרוע בתחרויות אבל מצד שני הוא בטוח בגמר
בניגוד למה שאדם חושב גמר של דיין וקירה לא יהיה
קשה לדעת מי מדן וקירה ינצח בהו"ה כי שניהם (או שלושתם? גם במספרים זה הולך כך?) דיי טובים כשזה נוגע לפרטים אם כי אם זו תהיה תחרות שהמרחב והתזוזה תיקח בה מקום לדיין יש ייתרון ברור
מקווה מאוד שזה יהיה דיין שינצח
הג'ורי דיי מתחלק כמעט חצי-חצי
שלושה שלא מעניין אותם בכלל המשחק ויצביעו מרגשנות - קורי, דמיאן ואסתי
שלושה שיכבדו את המשחק ויצביעו להכי טוב - אדם, מארק ואולי סם (קשה לדעת אצלה אבל חושב שכן)
ומי שיכריע אם ההצבעה תהיה שכלית או רגשית בסופו של דבר יהיה המושבע האחרון - דיין או קירה
שלשניהם גם יהיה המון אימפקט על הג'ורי כי היו שחקנים בולטים
יאללה, מחר גמר
למרות שלפי התוצאות זה כבר לא כלכך
קודוס לאדם שנלחם אבל הפיץ' שלו לא היה טוב
וזה נובע מהזלזול שיש בקירה, הם לא מבינים כמה איום הם יכולים להיות
אם אדם היה אומר לאנתוני שאם במקרה קירה מגיעים לגמר האימפקט ייראה שהייתה ברית גדולה של בנים ששלטה כל המשחק וקירה היחידים שהצליחו להביס אותם ואחריי כל העבודה הקשה בסוף העונה הזאת לא תהיה העונה של הPB
אני חושב שאם אנתוני ודיין היו מסתכלים על זה כך הם היו משנים את ההחלטה שלהם
היי, אני חושב שהיו משנים את ההחלטה שלהם אם היו רואים איך הג'ורי הגיב לכך שקירה ניצחו בהו"ה
בכל מקרה אנתוני בטוח לא ינצח בהו"ה הבא כי הוא גרוע בתחרויות אבל מצד שני הוא בטוח בגמר
בניגוד למה שאדם חושב גמר של דיין וקירה לא יהיה
קשה לדעת מי מדן וקירה ינצח בהו"ה כי שניהם (או שלושתם? גם במספרים זה הולך כך?) דיי טובים כשזה נוגע לפרטים אם כי אם זו תהיה תחרות שהמרחב והתזוזה תיקח בה מקום לדיין יש ייתרון ברור
מקווה מאוד שזה יהיה דיין שינצח
הג'ורי דיי מתחלק כמעט חצי-חצי
שלושה שלא מעניין אותם בכלל המשחק ויצביעו מרגשנות - קורי, דמיאן ואסתי
שלושה שיכבדו את המשחק ויצביעו להכי טוב - אדם, מארק ואולי סם (קשה לדעת אצלה אבל חושב שכן)
ומי שיכריע אם ההצבעה תהיה שכלית או רגשית בסופו של דבר יהיה המושבע האחרון - דיין או קירה
שלשניהם גם יהיה המון אימפקט על הג'ורי כי היו שחקנים בולטים
יאללה, מחר גמר