bb canada פרקים 20 - 23

niro62

New member
bb canada פרקים 20 - 23

וואאאווו איזה מתח כל הזמן אני מתתתת. נתחיל מפרק 20, אלק מודח, מגיע לו, ממש טיפש היה וכמו שאמרו שסרט מושבעים הוא אחראי לנפילה של כל הברית שלו, לא היה שו היגיון בלהצביע לאנדרו! אחרי זה פיטר יוצא עוד יותר טיפש ומדיח את טופז,כאילו מה עובר עלייך?! היית יכול לפתוח את המשחק מחדש לחלוטין, אתה לא רוצה להיתפס כאיום?! תגיד לי אתה בדיחה או מה זה לא השבועות הראשונים, כבר יש בריתות, ועכשיו גרמת לעצמך להישאר לבד לחלוטין במשחק, בקיצור מסתבר שכל ברית המגן הייתה חרטא אחת גדולה, והם ידעו בעיקר לדבר על איך הם משחקים מעולה, כשלא היה מה לשחק, וכולם היו באיזה ברית ענקית של 9 אנשים, ועוד הדבר המצחיק הוא ששניהם בניגוד מוחלט לשאר המושבעים יצאו ממורמרים, עצוב לי על טופז האדירה שהפסידה בגללם ובגלל טוויסט שממש לא קשור אליה. אבל שהרסה הודיעה שמודח הולך לחזור התפללתי שזה יהיה גארי או טופז, וזה אכן קרה וגארי גליטר סוף סוף חזר למשחק, זה לדעתי החזרה הכי מעניינת כי הוא האחרון שהודח לפני שהבית התפצל סופית, למרות שעדיין הולך להיות לו קשה מאוד למצוא את מקומו כי הברית די חזקה, ואין להם שום סיבה להדיח את טאלה החלשלושה והמטומטמת, כי אפשר לנצח אותה במשימות ובגמר.
ועכשיו נרשום פה קצת על כל מי שנשאר:
ג'יליאן - הפייבוריטית המוחלטת שלי, כלבלבה מרושעת שכמותה שמפרה הסכמים ובריתות על ימין ועל שמאל, ועדיין כולם רוצים לעבוד איתה, אחת הדמויות שיותר נהנה לצפות בהם, כיף לי לראות את החיוך המרושע שלה כל פעם שהיא מבטיחה משהו למישהו חחחחח, היא פשוט אדירה ואני מקווה שהיא תצליח להגיע לגמר עם טאלה/גארי ולנצח.
אמת - כמו שפיטר אמר, משחק ממש טוב, בסך הכול אני חושב שהוא די רוכב על הגב של ג'יליאן, והיא עושה את כול המהלכים והוא נשאר מאחור נקי מהדם, אבל במקרה שלו זה לא משנה לו, כי הרי זה ידוע, שזה גבר ואישה בגמר, האישה נתפסת כשטן והגבר מנצח.
אנדרו - גם אותו אני ממש אוהב, משחק די טוב, כי הוא סגר דיל גמר עם ג'יליאן וגם עם טאלה, אני מקווה שהוא ידיח את אמת אם יהיה לו הזדמנות, אחרת גם הוא ייצא אידיוט, כי אין שום היגיון ללכת עם אמת וג'יליאן לשלישייה.
טאלה - חתיכת מטומטמת שמתעצבנת על כל דבר, אני מאמין שהיא תגיע לגמר כי כל אחד ינצח מולה.
גארי - התגעגעתי, בהצלחה!!

NP16

New member
כל כך לא מסכים
לקנדה

אני חושב שג'יליאן לא הייתה יודעת מה לעשות אם לא אמט, אמנם היא זאת שזוכה באתגרים אבל היא באמת זו שרוכבת עליו, וכעובדה לכך אפשר לראות את התגובה של השחקנים בבית שלא מרגישים קרבה לג'יליאן או הערכה אליה, רק לאמט, שהם מספרים שגם הוא הקרוב אליהם מבין השניים .
גם כל רעיון שג'יליאן הציעה לאמט, כמו לשמור על אנדרו, לא הצליח, לעומת כל רעיון שאמט הציע לג'יליאן זה מה שקרה.
אנדרו שחקן גרוע, אני אפילו לא בטוח שהוא סגר דיל עם טאלה לגמר, לא ראיתי את זה . וגם אם כן, זה מהלך הגיוני וסביר למשחק אסטרטגי , זה לא אומר דבר כל כך מדהים על המשחק שלו, חצי עונה ראשונה הוא ישן ונגרר, בחצי השני הוא התחיל לזכות בתחרויות אבל נשאר מבחינתי באותה רמת משחק סבירה, הוא מאוד תמים.
טאלה- כל אחד ינצח מולה אבל לדעתי היא לא תהיה בגמר בגלל שאמט וג'יליאן לא ידיחו אחד את השני ואני רואה גם את גארי שומר עליהם בגלל זה אני מאוכזב ממנו מעט. רק אמט משחק נכון.
אה אבל מסכים לגמרי על טופז, ממש חבל עליה.

niro62

New member

קיצר צריך לראות קצת מהפידס בשביל להבין מי עושה יותר ממי, אמת או ג'יליאן. ואני בהחלט רואה את ג'יליאן מדיחה את אמת, כי היא מודעת לזה שהיא לא תהצח מולו. ואני גם רואה את גארי הולך נגד ג'יליאן ואמת, זה פשוט שעכשיו אנדרו וטאלה מתלעמים מקיומו לגמרי.
ובקשר לזה שאנדרו ישן חצי עונה ונגרר, אני די חושב שכולם היו ככה בחצי הראשון של העונה, פשוט הם הרביעיית של הבנים יותר דיברה וניפחה את עצמם מאנדרו

NP16

New member

הסתכלתי בפידס קצת בעבר, הם תמיד מסתודדים יחד שנייה אחרי הניצחון של האחר ודי מסכימים על המועמדים, אז כשג'יליאן שמה את פיטר ואלק ,אמט אמר לה שזה חייב לקרות, ג'יליאן קצת חששה בגלל העסקה לעשות את זה.

דווקא זה בית שאפשר להגיד הרבה על השחקנים והטעויות שהם עושים, אבל הם בעיקר עשו טעויות כי באמת אנשים כל הזמן שיחקו וניסו דברים, אפילו סוזט שהיא הכי פלוטרית זו שחקנית שכן היה לה עמדה משלה, ניסיון להזיז דברים בבית. גארי בכלל, ואמט שאחד מרביעיית הבנים , הם לא ישנו, גם ג'יליאן לא. אנדרו אייג'יי וטאלה היחידים בבית הזה וזה כולל את קאט שלא שיחקו, כשעם איי ג'יי וטאלה זה ממשיך ככה עד הסוף, ואנדרו התחיל קצת לשחק כי נהיו פחות אנשים בבית, אבל הוא משחק מכורח הדברים וכי הוא טוב במשימות, הוא עדיין שחקן די תמים, הוא לא מתוחכם במיוחד, והוא בטח לא מנהיג של שום דבר או יוזם דברים או אפילו מנסה לתחמן לו איזה רשת ביטחון חברתית,הוא בסדר כזה,בנאלי .

למעלה