BB canada - פרק 27 !!

niro62

New member
BB canada - פרק 27 !!

פרק משעמם יחסית חוץ מגרי שהרג אותי מצחוק כמו תמיד, מגניב שהיחידה שחושבת להדיח את אמת היא טאלה, וג'יליאן אשכרה מעדיפה לקחת את אמת מאשר את טאלה במצב של פיינל 3, כאילו מה עובר עלייך, טאלה היא היחידה שאת יכולה לנצח, אמת הוא היחיד שגם אם התהפך העולם את לא תנצחי ותפסידי לו 7-0, אז למה לקחת אותו?!
אם אמת ינצח זה יהיה מאוד מאכזב וצפוי, מה שהעונה הזאתי צריכה בשביל להיזכר כקלאסיקה בעוד כמה שנים, זה הדחה של אמת הפייבוריט הגדול, אם זה יקרה אני ממש ישמח!!
דרך אגב מישהו יודע איך הולך הסיום של העונה?! יש לי תחושה שזה יהיה שונה מUS

Nameless One

New member

הסיבה היחידה שטאלה חשבה להדיח את אמט זה כי ההפקה/דן שכנעו אותה.
וכבר מאוחר מידי העונה בשביל "הדחות מפתיעות", מבין ארבעת הנותרים ג'יליאן יכולה לנצח רק נגד טאלה, מה שלא הולך לקרות. מה שמשאיר את גארי ואמט כמתמודדים היחידים שיכולים לנצח, ניצחון של גארי יסיים את העונה עם הרגשה דיי מעפנה, בסה"כ מתמודד שהודח מוקדם וחזר למשחק לקראת הסוף עם יתרון לא הוגן מבית המושבעים, אני רק מקווה שמתמודדים כמו אלק ופיטר,שכן מעריכים את המשחק, ידעו לשכנע את המושבעים לא לתת לגארי לנצח.

NP16

New member

שוב חייב לא להסכים לך, אמט הוא היחיד שראוי לנצח לכן הדחה שלו כרגע רק תבזה עוד יותר את העונה הזו שהיא גם ככה איכזבה אחרי ההתחלה שלה, הניצחון של אמט לא יאכזב, הוא עשה הכל בינתיים בצורה די מושלמת וכל הכבוד לו.אז ניצחון של גארי?? אם כל הכבוד לבידור שלו ,לא מגיע לו. אמט הוא "פייבוריט" כי הוא שיחק טוב, לא כי הוא איזה דמות, לא ראיתי שהוא פייבוריט של ההפקה (אפילו לא קיבל משימה מהמוס- שזה אומר הרבה )(המוס מאוהב בפיטר = ההפקה מאוהבת בפיטר ).
אם הוא פייבוריט של המתמודדים בבית, אז ניצחון שלו זה מה שצריך לקרות ואני ממש מקווה שהוא ייקח את הויטו

פרק 9

זו הנקודה שבה אני מרגיש שמתחיל להיות פיצול ברביעיית הבנים. טום כבר לא סומך על אלק ועל פיטר, אבל כן סומך על לייזה. זה אומר שיכול להיות שטום, אמט וג'יליאן יצאו נגד אלק ופיטר, טופז כנראה תהיה על הצד השני, ולייזה תהיה לשון המאזניים. הפיצול הזה יפתח דלת גדולה עבור סוזט, גארי ושאר המתמודדים שהעזו להמרות את פי הדיקטטור. פיטר צועק הרבה בחדר וידויים, אבל זה לא מפריע לי, כי הוא לא רועש או מעצבן כמו ג'ו חס וחלילה, או אפילו לוואן. הוא מזכיר יותר את דן, וכל השוואה אליו מכבדת את המושווה - למרות שקשה לי להאמין שהוא יגיע לרמה הזו, זה רף ענקי.

יום פטריק הקדוש הגיע, ולפרקון מברך את הדיירים לצד מצעד שלם של נגנים ורקדניות. אבל מי שצפה בשכניו מהדרום יודע שאין זה כך - המצעד יהיה חשוב מאוד במשימת הוטו הקרובה. רק שזו לא משימת וטו - אמט, יחד עם שלושה דיירים נוספים, הפר את החוקים של המשימה הקודמת. זו משימת HOH חדשה! בנוסף, כל מפרי החוק הם HAVE NOTS. אלק הוא אחד מהם, וזה אומר שהוא על סלופ שלושה שבועות ברצף. בעקבות התחרות, המצב בבית השתנה לגמרי, כי דווקא גארי הוא ראש הבית החדש. בתוך שעה, אמט הפך מראש הבית ל-HAVE NOT עם סבירות גבוהה להדחה. אאוץ'.

אבל בסוף גארי מציל אותו ואת ג'יליאן, ומעמיד את טום ואת לייזה במקומם.

פרק 10

בנקודה הזו, טום מפסיק לשחק. כנראה הוא נותן לזין שלו לחשוב במקומו, בטח ההעמדה של לייזה היא שגרמה לו להתחרפן ולצאת נגד כל דבר הגיוני. אחר כך הוא נרגע, אבל שחקן הוא לא. הוא אפילו לא יזם כלום. הוא נספח בברית של ארבעה, ואפילו גארי לא היה זוכה בראשות הבית, אפילו הוא היה בהישרדות, הוא היה מודח בהזדמנות הראשונה, וככל הנראה הופך למושבע ממורמר במיוחד. למזלנו, כאן הוא לפחות לא יהיה מושבע. חוץ מזה, הוא "ראוי". אין לי בעייה עם מישהו שמעדיף לשחק את המשחק מבלי לשקר, כל עוד הוא מכבד את צורות המשחק האחרות, אבל טום רוא4ה רק את עצמו. ונשים. אולי הוא לא ממורמר על נשים שמשחקות את המשחק, כמו קים ופרוואטי מהישרדות.

בכל מקרה, אחרי מקבץ קטעים מאוד מצחיקים, תחרות הוטו מתחילה. אלק, AJ וג'יליאן משתתפים. במילים אחרות, המועמדים להדחה נשארים על הבלוק, אלא אם אחד מהם זוכה בוטו. לייזה נפסלת בשלב הראשון, טום בתחילת שלב הגמר. אלק זוכה, אני מקווה מאוד שלא לייזה תודח, כי אז טום הולך להיות כמו רייצ'ל ממין זכר עד שיודח בשעה טובה.

Oukami Kun

New member
27

אני אשכרה בעד ג'יל. לא יודע למה אפילו, אבל ממש בא לי שהיא תיקח את טאלה לגמר ותנצח. זה יהיה סיום נחמד לעונה שהתחילה מעולה ונמנמה בערך מהג'ורי...

אורישקי

New member
עונה ראשונה

בסה"כ מרשים. הקאסט לא רע בכלל ומעניין - העונה עצמה התחילה מעולה למדי בהתחלה. אבל אוסף של כמה טוויסטים מיותרים והזויים שמזכירים את אלה שעושים בהישרדות ישראל קצת הרסו אותה ואני כמעט ולא עוקב בפרקים האחרונים... בכל אופן ממליץ לך לראות.

זה דווקא מסתדר טוב זה לא במקביל, מחר מסתיים העונה של CA וחודש הבא מתחיל US. ככה יש לנו מנת BB לאורך יותר זמן!

האמת שכן.. חח

מזמן לא נכנסתי לתפוז באופן כללי! איכשהו המנהל של פורום "מאריה קארי" הפציר בי לחזור לכתוב שם בפורום חח אז נכנסתי!
ודיי התגעגעתי אם יורשה לי לציין..

למעלה