bb canada - פרק 9

niro62

New member
bb canada - פרק 9

וואאוו זה היה ללא ספק הפרק הטוב של העונה, זה התחיל בעייפות לה ציפיתי בתחילת הפרק כשאמת וטום הם HOH, השתפר כשהודיעו שאמת מודח מהHOH, וניהיה מעולה שגארי זכה בHOH. ואיזו זכייה זו הייתה הוא פשוט הרג אותי מצחוק, עם הצעקות שלו. ואז על הרגע הראשון של גארי כHOH ברית ה"ללקק לHOH" נגמרת, וכולם מתחילים לכוון נגד כולם, ובסופו של דבר גארי במהלך נועז מעמיד את טום וליזה, יצא ממש חכם לדעתי, טום צריך להתחיל להירגע עם האיומים שלו, חתיכת אפס משעמם, אמת גם משעמם לגמרי, ואנדרו ואי ג'י לגמרי מיותרים.
1)גארי
2)טופז
3)פיטר
4)ליזה
5)אלק
6)ג'יליאן
7)סוזט
8)אמת
9) טלה
10)אי ג'יי
11)טום
12)אנדרו

אילקו

New member
109

וואי לא ציפיתי לפרק כזה, תמיד פרקי הנומיניישן משעמיםםםם
גארי הרג אותי עם הצרחות שלו שזכה HOH!! מעניין יהיה לראות עכשיו את טום עצבני לגמרי ומחפש נקמה רק...

היה פרק משהו כזה ש"הדיחו" HOH? אני רואה האמריקאי מעונה 5 או 6 ולא זכור לי משהו קרוב לזה אפילו!!!!

שבוע מעניין הולך להיות במיוחד עם הדאבל אויקשן בחמישי!

niro62

New member

בעונה 7 האמריקאית, הדיחו את אריקה מהHOH כי היה בעיה במתקן של התחרות

amitooshacham

New member

וואו זאת מתפתחת להיות אחת העונות הטובות של BB שראיתי. אין לי יותר מדי פייבוריטים, שזה באסה, אבל אחלה עונה. אני לא מאמין שאמט זרק את טום ככה לכלבים ואמר לגארי לעמיד אותו ואת לייזה. מקווה שלייזה תשרוד כי אני אוהב אותה.
גארי תותח, הוא ההיפך הגמור מההומו הטיפוסי שמביאים כמעט בכל עונה. טאלה קורעת מצחוק אבל היא סתומה מדי כדי להגיע רחוק. טופאז משחקת אותה חכמה אבל מוכיחה כל פעם מחדש שהיא ממש לא.

Oukami Kun

New member

טוב אז רשמית חוץ מAJ אין אף אחד בבית הזה שמשעמם אותי, שזה ממש מרשים לBB. אפילו אנדרו נהיה טיפה מענין ואמר דברים ממש נכונים לגארי.
אני מאד מקווה שפיטר ישכנע את אלק שלהיף את טום יעשה רק טוב לקווטרו ושליזה תישאר איכשהו, אבל אני מאד בספק.
עוד לא הבנתי אם טופז משחקת טוב או לא משחקת בכלל, אם הדברים שהיא אומרת לכולם הם מחושבים או לגמרי רנדומלים. בכל מקרה, היא נראית כמו אלילה וכדאי מאד שתישאר שם. ובלי חולצה.
שמחתי שגארי זכה ולא AJ, אחרת היה שבוע מאד משעמם.
ג'יליאן משחקת מאד חכם, שלמות הברית שלה עם ליזה היא מרחיקה את עצמה ממנה.
וזהו עונה מאד מעניינת אני ממש שמח שקנדה החליטו לעשות את זה בעצמם ולא לחכות לאמריקאים.

פרק 9

וואו! איזה פרק חזק.
קודם כל, אני חייב לציין שלדעתי העונש שקיבלו הרביעייה (אלק, אמט, טאלה וג'יליאן) ממש מוגזם. מילא לשים אותם בתור ה-HAVE NOT את זה אני עוד יכול להבין,
ואני גם מבין שצריכים לעשות את תחרות ה-HOH שוב, אבל לא לתת להם להשתתף בה?! WTF? לדעתי זה היה מוגזם.
יחד עם זאת ממש שמחתי שגארי זכה, כי סוף סוף הוא לא יהיה מועמד להדחה!
והוא קרע אותי מצחוק עם הקפיצות שלו (כמה אנרגיות יש לבחור הזה!) ועם הבלונים

אני מבין שהוא רוצה לעשות מהלכים, אבל לדעתי זה עוד טיפה מוקדם,
ואני במקומו הייתי דווקא כן מעמיד להדחה את אנדרו ואייג'יי, ככה מרגיע קצת את הרוחות.
עכשיו יכול להיות מאוד שבשבוע הבא הוא שוב יהיה מטרה וחבל!
מה שכן, מזל שיש לו כמה שבעדו- טופז וסוזט וזה יכול לשחק לטובתו.
אני כבר מעדיף שטום יודח ושלייזה תישאר- היא שחקנית טובה לדעתי.
תמיד מצחיק לראות איך בביג בראדר כל אחד מוכן לזרוק את השני בתוך שניה! גם כאלה שחשבנו שנמצאים בבריתות.
ננסה לדרג לראשונה:
גארי
טופז, אלק, פיטר
טאלה
לייזה, אמט, ג'יליאן
טום, סוזט
אייג'יי, אנדרו

אורישקי

New member

מה פתאום
!
אם הוא לא היה עושה את זה הוא היה פשוט נגרר אחרי הברית הזאת במשך כל העונה, אם הוא HOH הוא צריך לקחת דברים לידיים.
בטח לא את אנדרו שנראה שנהיה חבר די טוב שלו.

לא יודע

בעיניי זה נראה לי מוקדם עוד.
גם הברית הזאת גם ככה הוכיחה שהיא מפורקת.
ואם כבר הוא מתכנן צעד כזה אז עדיף לדעתי להעמיד בתור התחלה
את אנדרו ואייג'יי ואז אחרי הווטו להעלות את לייזה להדחה.

NP16

New member
אני חשבתי

שהוא היה צריך להעמיד את ג'יליאן ואמט, גם זוג חזק וגם הוא לא חייב להם כלום . לא הבנתי למה הוא לא עשה את זה, אבל לפחות הוא הסתדר בסוף, יצא לו טוב.

אורישקי

New member
אז השלמתי עד פרק 9 בשבוע האחרון

וואוו באמת עונה מצוינת!

ההדחה של דניאל - סבבה, מהלך נכון

ההדחה של אניל - טוויסט מעצבן ולא פייר, למרות ששמחת שסוזט נשארה, היה עדיף שAJ היה עף.

את גארי בהתחלה לא סבלתי אבל הוא ענק
הצרחות שלו
!
מת על הברית של פיטר-לייזה ומקווה שלייזה תשרוד השבוע הזה.
אלק גם סבבה לגמרי, כנ"ל טופז החמודה, טאלה הפוסטמה הזאת משעשעת אותי
, סוזט לא מזיקה לי בכלל...

ממש הופתעתי איך אמט ככה זרק את טום, מקווה שטום יעוף הוא מעצבן.

survivortvk3

New member
פרק 10

שמח שטום בסכנה, יהיה יותר מעניין אם לייזה תישאר אם כי חבל על טום, שלמרות שהיה מעצבן בפרקים האחרונים דווקא בפרק הזה התחבב עליי מעט, וגם כי עדיף שלמלמים יעופו
ממש אוהב את הברית של פיטר ואלק(מזכירים לי מעט את JT וסטיבן), לדעתי אלק היה צריך להפסיד בכוונה את המשימה כי זה הכניס אותו לקצת צרות, טום פשוט לא חושב מהראש אלא מהרגש, שחקן אסטרטגי גרוע
עכשיו שאלק לא הציל אותו יהיה בלאגן והוא יחשוף את ברית הקוואטרו, נקווה שזה לא ישים את אלק בסכנה.
וגארי ענק!דמות ממש צבעונית, כשחקן הוא לא רע ודיי מביא עניין בינתיים, מבחינה חברתית ופיזית הוא מצוין
דירוג:
פיט,אלק,גארי
ליזה,ג'יל,אמט
טלה
AJ,טום,אנדרו,טופז(שהיא אגב לדעתי אחת היפות
)
סוזט

survivortvk3

New member
פרק 11

שמחתי שטום עף, הקטע עם אלק היה פשוט מטומטם ומביך, טום יצא אידיוט לגמרי
עם זאת הוא הוסיף עניין לבית והיה חמוד בפרקים האחרונים, אבל מול ליזה עדיף שהוא יעוף
הדחות כפולות תמיד מעצבנות כי הן קורות כלכך מהר וזה יכול לדפוק אסטרטגיה של מתמודד ודווקא חבל שליזה הודחה, כי סוזט סתם לא מעניינת כרגע ורציתי לראות איך הברית עם פיטר מתפתחת
אלק מלך!מה שטום עשה לו רק גרם לו להיות יותר פייבוריט שלי
ומה טופז לעזאזל עשתה בשיער?היה יפה לה יותר מקודם

דירוג:
1.אלק
2.פיטר
3.גארי
4.ליזה
5.טלה
6.אנדרו
7.ג'יליאן
8.AJ
9.טופז
10.אמט
11.טום
12.סוזט

חשבתי בהתחלה שאולי אלק מקצין את זה כדי לקבל סיפמטיה מבני הבית או מהצופים בבית, שזה היה ממש חכם, אבל נראה שזה היה אמיתי!
בהתחלה זה נראה כאילו הוא לקח את זה ממש קשה יחסית למישהו שמסתובב חצי ערום רוב הזמן. אני מבין את ההבדל, אבל עדיין.
בקיצור הוא חמוד ואני מחבב אותו.
טופז שיצאה על טום!!
איזו מלכה!!!

טום - ואו, רצחו אותו עם העריכה הזאת... הוציאו אותו מזה זבל. הקטע זה שהוא באמת רצה למות אח"כ בגלל זה... ראיתי את ה-After Dark והוא לא הפסיק להתנצל, הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו.
גם כשטופז יצאה עליו הוא לא התווכח, הוא אמר "את צודקת".
נראה שהוא בסה"כ בחור סבבה שעושה דברים טיפשיים לפעמים.
לא הראו לנו שטופז יצאה גם על לייזה חבל"ז... בכלל, כולם בבית שנאו אותה ולא הראו לנו את זה כ"כ.
ולייזה - מה הסיפור עם פיטר/טום?! היא עם טום? היא עם פיטר? חשבתי שפיטר בחור פיקח, הוא רואה שהיא עם טום והולכת נגד אלק/טופז, מה הסיפור?
וכשהיא הודחה אפילו לא שאלו אותה על זה!!

טאלה קרועה

אה ואלק מגלה לאנדרו את התשובה ל-HOH
בסוף יצא לו חכם! אנדרו עשה את העבודה בשבילו.
אה ועוד דבר - המנחה קצת תקועה... היא לפעמים שואלת דברים שלא מתאים לשאול אותם, זה פוגע לאנשים במשחק והופך דברים לשקופים יותר.. למה?
דבר אחרון - למה האיכות כזאת גרועה?! אפילו BBUS נראה יותר טוב ושם זה עדיין בפורמט 4:3!!

טום ולייזה בחוץ
נראה שזה טוב.

אורישקי

New member

מה הסיפור עם לייזה באמת? למה שנאו אותה כל כך? למשל ג'יליאן ממש התעצבנה עלייה כנראה. באסה, היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי

חוץ מזה אני מת על אלק-טופז-פיטר, וגם על גארי אבל טיפה פחות.

דירוג שלי:
1. אלק
2. טופז
3. פיטר
4. גארי
5. סוזט
6. אמט
7. אנדרו
8. ג'יליאן
9. טאלה - הפרצופים שלה ממש ממש מעצבנים אותי כבר, זה היה מצחיק בהתחלה, עכשיו כבר לא
10. איי ג'יי.

amitooshacham

New member

לא ברור מה הלך שם, וחבל שלא היה זמן להבין..
שתי דמויות בולטות עזבו בבת אחת, אני מקווה שימשיך להיות מעניין בלעדיהם..

למעלה