BB per Hour

Johnblaze

New member
BB per Hour

BB per hour זה תוחלת הרווח לשעה בביג בליינדים יש כאלה שקוראים לזה BIG BETS PER HOUR אבל זה אותודבר כל המומחים אומרים שלעשות 1BB PER HOUR זה WINRATE מצויין שחקן מקצועי עושה 1 ואולי טיפה יותר השאלה שלי האם זה לא קצת מדי? אני יודע שיש הרבה שחקנים שמתפרנסים ממשחק 1/2$ אז בהנחה שהםממש טובים הם לא מרוחים יותר מ 2*1*10 =20 (משחקים עשר שעות ביום) איך הם מתפרנסים מ20 דולר ביום ? גם אם הם משחקים 5/10 שזה גבוה רצח הם מרויחים 100 דולר ליום,שזה יפה אבל אי אפשר להתעשר מזה אני זוכר שקראתי על טום דואן שהוא היה משחק 3/6 והוא אמר שהוא היה מתפרנס מזה טוב בתקופה ההיא קצת מוזר העניין לא ?איך זהמסתדר ? אני חושב ששחקן טוב עושה יותר מ1BB אבל המקצוענים אומרים אחרת.. איך אתם מסבירים את זה?

Cosmic Trigger

New member
התבלבלת קצת.

BB בהקשר הזה זה לא ביג בליינד אלא רק ביג בט, וזה לא אותו דבר. הביג בט הוא ההימור הגדול במשחקי לימיט למיניהם. בNL וPL אתה כמובן צריך להרוויח יותר מביג בליינד אחד בשעה.

Johnblaze

New member
לא התבלבלתי

תקרא לפחות את ההתחלה בקישור http://www.cbloom.com/poker/book/008_how_you_profit.html

Johnblaze

New member
נניח

נניח שאני טועה. אז מה ההבדל בין נו לימיט ללימיט בביג בליינדים לשעה?

Cosmic Trigger

New member
...

במקומך הייתי לוקח את מה שכתוב באתר הזה בעירבון מוגבל. מסריקה קצרה של האתר רואים שהמחבר הוא לא בדיוק פרו. לדעתי, כמה ביג בליינדים אתה עושה בשעה זה פחות רלוונטי בנו לימיט, בגלל הvariance- אתה צריך לעשות ממוצע של רווחים לאורך זמן ארוך מאוד כדי להגיעה לתוצאה אמינה. בלימיט, לעומת זאת, הvariance קטן, לכן אפשר לראות כמה ביג בטים לשעה אתה מרוויח/ צריך להרוויח בקלות. בשורה התחתונה, אני ממליץ לך להתרכז פחות בכמה אתה אמור להרוויח ולנסות פשוט להרוויח כמה שיותר.

shaywh

New member
לא..... פשוט לא

ככל שהרמה גבוהה יותר ככה כמות הBB שהשחקן ירויח בממוצע, פר מאה ידיים (הדרך העדיפה בהרבה למדוד את זה כל עוד לא בודקים במה עדיף לך לעבוד, פוקר או עבודה רגילה), שתיחשב לטובה, קטנה יותר. קראתי פעם ניתוח יד של שחקן היי סטייקס לימיט הולדם (שחקן לייב) שאמר שהיתרון שיש לשחקנים המצויינים ברמה הזאת על פני הטובים הוא בערך של ביג בט אחד לשעה. אבל חוץ מזה, באמת שאפשר לשאוף ליותר בכל מקום וכל רמה. אם אתה משחק רמות נמוכות תשאף למספר דו ספרתי.

למעלה