Oukami Kun
New member
BB S15E25
+פידס!
ואוו! ואוו! משוגע!
לפני הפידס, אני חייב להגיד שהייתה הדחה מצוינת. את רוב מה שהראו כבר קראתי בפידס אבל היה נחמד לראות את הלן מאיימת על אנדי
. סך הכל הלן הרסה את כל הדמות שלה כשהיא התחילה ללכלך על אמנדה מול מקריי, אבל מעבר לזה היא אחת הדמויות החיוביות שהיו בשנים האחרונות. רציונלית בטירוף, שיחקה חכם ועשתה מהלכים יחסית מעניינים. הדבר היחיד שלא טוב בה היה שהיא הייתה קצת משעממת, לכן לא נראה לי שתחזור לאול-סטאר אי פעם. מאז ג'ון מעונה 4 לא אהבתי מתמודדת מהמזרח הרחוק, ואמנם היא לא התקרבה אליה ברמות הAwsomness, אבל היא בהחלט הייתה מתמודדת ראויה.
ולבי התחרות, הרעיון נראה מגניב וקשה, מעניין אותי לראות איך זה התקדם חבל שצריך לחכות לפרק של יום ראשון בשביל זה.
אבל התוצאות יותר משוגעות מכל תחרות שלא תהיה...
טוב אני ארד כמה שורות כי זה ספוילר רציני, אז ראו הוזהרתם! למטה יש תוצאות של תחרות יHOH והמודח שחזר למשחק!
ג'אד חזר למשחק!!! סופסוף מישהו קצת משעשע! ואני ממש מקווה שיחזור לצד של מקרנדה ושהם ישכנעו אותו שהלן הייתה מאחורי ההדחה שלו.
ואליסה HOH!!! הולי שיט יהיה משוגע.
ואוו! ואוו! משוגע!
לפני הפידס, אני חייב להגיד שהייתה הדחה מצוינת. את רוב מה שהראו כבר קראתי בפידס אבל היה נחמד לראות את הלן מאיימת על אנדי
ולבי התחרות, הרעיון נראה מגניב וקשה, מעניין אותי לראות איך זה התקדם חבל שצריך לחכות לפרק של יום ראשון בשביל זה.
אבל התוצאות יותר משוגעות מכל תחרות שלא תהיה...
טוב אני ארד כמה שורות כי זה ספוילר רציני, אז ראו הוזהרתם! למטה יש תוצאות של תחרות יHOH והמודח שחזר למשחק!
ג'אד חזר למשחק!!! סופסוף מישהו קצת משעשע! ואני ממש מקווה שיחזור לצד של מקרנדה ושהם ישכנעו אותו שהלן הייתה מאחורי ההדחה שלו.
ואליסה HOH!!! הולי שיט יהיה משוגע.