BB S15E25
+פידס!

Oukami Kun

New member
BB S15E25
+פידס!

ואוו! ואוו! משוגע!
לפני הפידס, אני חייב להגיד שהייתה הדחה מצוינת. את רוב מה שהראו כבר קראתי בפידס אבל היה נחמד לראות את הלן מאיימת על אנדי
. סך הכל הלן הרסה את כל הדמות שלה כשהיא התחילה ללכלך על אמנדה מול מקריי, אבל מעבר לזה היא אחת הדמויות החיוביות שהיו בשנים האחרונות. רציונלית בטירוף, שיחקה חכם ועשתה מהלכים יחסית מעניינים. הדבר היחיד שלא טוב בה היה שהיא הייתה קצת משעממת, לכן לא נראה לי שתחזור לאול-סטאר אי פעם. מאז ג'ון מעונה 4 לא אהבתי מתמודדת מהמזרח הרחוק, ואמנם היא לא התקרבה אליה ברמות הAwsomness, אבל היא בהחלט הייתה מתמודדת ראויה.
ולבי התחרות, הרעיון נראה מגניב וקשה, מעניין אותי לראות איך זה התקדם חבל שצריך לחכות לפרק של יום ראשון בשביל זה.
אבל התוצאות יותר משוגעות מכל תחרות שלא תהיה...
טוב אני ארד כמה שורות כי זה ספוילר רציני, אז ראו הוזהרתם! למטה יש תוצאות של תחרות יHOH והמודח שחזר למשחק!

ג'אד חזר למשחק!!! סופסוף מישהו קצת משעשע! ואני ממש מקווה שיחזור לצד של מקרנדה ושהם ישכנעו אותו שהלן הייתה מאחורי ההדחה שלו.
ואליסה HOH!!! הולי שיט יהיה משוגע.

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק, אם היא חכמה היא יכולה להדיח עכשיו את אמנדה בוודאות. אבל כמו שאני זוכר אותה מתקופת ה-MVP היא בטח תרצה לנקום בארין וג'ינה מארי ותחזיר אותן ישר לברית עם אמנדה. כן, היא טובה לאימפריה... מטומטמת.

B R A Y E R

New member
מנהל
פידס

אליסה

ההדחה של הלן עשתה לה טוב! והיא פשוט ראש בית מושלם!
הראש בית הראשון שלא עושה מה שאמנדה רוצה אלא מה שבא לה!
ארין היא המטרה שלה השבוע, ובשביל להצליח להעיף אותה היא שמה מולה את מקריי במטרה שיזכה בוטו במקומה.
היא סיפרה את זה כבר לכולם, וכל הבית מפעיל עליה לחצים להעמיד את ג'ינה מארי במקום מקריי, אבל היא אומרת להם שזה לא הולך לקרות. יש כאלו שמציאים לה לשים את ג'אד בטענה שהוא יותר טוב במשימות מאשר מקריי, והיא אומרת להם שהיא יודעת שהם רוצים להעיף אותו, וזה לא הולך לקרות.
בנוסף היא מאיימת על כל מי שהולך להתחרות בוטו שמי שיזלזל ולא ישחק כמו שצריך, וכתוצאה מכך ארין תזכה בוטו - אותו אחד יעמוד להדחה.
אם מקריי יזלזל ולא ישחק כמו שצריך בוטו, וארין תזכה - אמנדה תשב לידו.
היא עושה את זה באלגנטיות וגורמת לבטן של מקרנדה להתהפך כשפעם ראשונה הם לא בעמדת הכוח ומישהי אחרת מנהלת אותם.
עם כמה שאני מת על אמנדה, זה פשוט תענוג לראות שחקנית חדשה בשטח!
והיא כ"כ משגעת אותם שמקריי בעצמו השתגע וזרק את אמנדה מתחת לגלגלים, וניסה לשכנע את אליסה להעמיד אותה במקומו

בקיצור הולך להיות שבוע מצחיק ומעניין!

הבעייה היא שככה היא לא משנה שום דבר בבית. היא רק תחזק עוד יותר את 3AM, כשמקסימום אם ארין תודח, בטח ג'אד יחזור אליהם. אבל טוב שאמנדה לא תודח, כי אם היא וארין יודחוו עכשיו, נישאר עם פיינל 6 של כינורות שניים.

המשך הפידס

אחרי ההעמדה, אליסה רוצה להציל את ארין מהבלוק ולבקדר את אמנדה!
ג׳ינה מארי, אליסה, ארין וג׳אד במעין ברית עכשיו. רוצים להעיף את אמנדה ואז את מקריי.

אליסה וג׳ינה מארי בכלל נהיו חברות טובות עכשיו.

הסוף יהיה שג'ינה מארי וספנסר יהיו בגמר
הצילו אותנו מגמר של אדם וג'ורדן אז יתקעו לנו הפעם גמר גרוע לא פחות.

אני רק מקווה שמה שאני חושש ממנו לא יקרה - שהחזקים יודחו בזה אחר זה. נראה לך שאם אמנדה תשרוד (והיא תשרוד אם היא, מקריי, אנדי או ספנסר יזכו בוטו - ולפחות לספנסר יש סיכוי לא רע)

לא סיימתי את התגובה

נראה לך שאמנדה תעמיד את ג'ינה מארי אם היא תישאר? לא. המטרות יהיו על מקריי אם היא תודח, ואליסה אם ארין תודח.

הציניות!!!!
"yes, you always have been honest with me"

אמנדה: Do you want me gone?
אליסה: Nooo *מתה להתפוצץ מצחוק*

תנועת ה"טוב מותק, אין לי עצבים אלייך יותר" אחרי 4:30 דקות והליווי החוצה שלה ושל מקריי.

לא, זה גדול!

הזוכה בוטו

אמנדה!!! עכשיו כנראה אנדי מול ארין על הבלוק. למרות שאני בעד מקרנדה אני רוצה שאנדי יודח, כי אני רוצה שיישארו לי את מי לעודד אחרי שהיא תודח (אני לא רואה סיכוי שהיא מגיעה לגמר עכשיו), ואליסה עדיין קצת מעצבנת אותי באישיות שלה למרות שהיא ירשה את המשחק של הלן. חוץ מזה, ארין היא בכל זאת המתמודדת הכי יפה בבית.

NP16

New member

אם מקרנדה חכמים זה דווקא טוב להם שארין תישאר, היא תהיה נאמנה אחרי שכל שאר הבית ידיח אותה. הבעיה שמקריי לא יעשה את זה לצערי.

למעלה