BB14 פרק 9

niro62

New member
BB14 פרק 9

ואאוו פרק טוב, שיין יצא דבעון אבל שבסופו של דבר העמיד את שני הבני ברית הסודיים שלו אחד מול השני ועכשיו אחד מהם יודח והשני לא יישאר איתו, באסה שפרנק מועמד אני מקווה שהוא ישכנע את דניאל להצביע איתם, במקום שיין הייתי משתמש בווטו על ג'ו ומעמיד את איאן והבחירה שהוא עשה הולכת לדפוק אותו.

Nameless One

New member

אחחח... איזו טעות בשביל שיין, בלי פרנק במשחק הוא יהיה המטרה הגדולה, והברורה ביותר בבית.
קצת לא פייר שהמאמנים יודעים שהם יכנסו לבית ויכולים להטות את המשחק בהתאם, ג'אנל ובריטני יודעות שהן נכנסות למשחק, אז נוח להן מראש לוודא שפרנק יעוף, בגלל ששחקנים כמו פרנק ושיין הם האיום הכי גדול בשביל המאמנים, והיחידים שיכולים לנצח במשהו בבית. במיוחד אחרי ,שסביר להניח, שתחרות הHOH הבאה תהיה תחרות סיבולת (זאת תמיד התחרות בקטעי מפתח בעונה).

אורישקי

New member

גם בעיני טעות מצד שיין (הבחור הזה סוס משימות) למרות שהוא יכול לשכנע את דניאל להצביע לפרנק.
בעיקרון כדאי לשניהם ללכת לפרנק ולהגיד לו "אנחנו לא רוצים שיחשדו ששיין עובד איתך אז אנחנו מעמידים אותך אבל נצביע להשאיר אותך ויהיו לך מספיק קולות". אין להם סיבה לסמוך על ג'ו, הוא יותר מזוייף מהשדיים של ג'אנל.

amitooshacham

New member

מפתיע. חשבתי שהעריכה סתם מנסה ליצור מתח, הייתי בטוח ששיין ישאיר את המועמדים כמו שהם. האמת, אני לא בטוח שהוא עשה נכון. אם הוא היה משאיר את המועמדים כמו שהם, ג'ו היה עף ואז היחידים שיהיו נגדו בשבוע הבא הם אשלי ו-וויל, והסיכוי שאחד מהם יזכה ב- HoH לא גבוה בכלל..
מצד שני, גם עכשיו מצבו לא רע. ג'ו יעמוד בהבטחה שלו אם פרנק יעוף והוא יהיה נאמן לשיין. לא יודע מה עם אשלי ו-וויל אבל היחידים שבוודאות ירצו להעיף אותו הם איאן וג'ן, והסיכוי שהם יזכו ב-HoH.. נו, מי באמת יכול לזכות ב- HoH אם פרנק עף ושיין לא משתתף ?? אולי אחד המאמנים..

Oukami Kun

New member

אני מאוהב בג'אנל. אין, אהבתי אותה בשש, באולסטאר השילוב שלה עם דוקטור וויל היה מדהים ועכשיו היא פשוט מקסימה אותי. והיא בכלל לא במשחק באמת.

מעבר לזה, שיין הולך לקחת את תואר הveto king מג'יימס אם הוא ממשיך בקצב הזה. אלא אם כן הוא יעוף שבוע הבא, למרות שנראה לי שההכנסה של המאמנים למשחק תעשה בלגן לכל השחקנים.

בא לי לבעוט בבוגי, הוא פשוט מעצבן ומתנשא.

בריטני מקסימה אבל קצת קלולסית.

תזכירו לי מה המאמן הרביע...? אה דן. נו טוב, הוא סתם שם כרגע.

ג'אנל אשכרה צריכה את תפקידה בתור מאמנת, כי הקבוצה שלה כל-כך גרועה
לא להאמין שהם התכוננו להתגלגל על הגב ולחכות להדחה שלהם, כשיש כל-כך הרבה דברים שעוד אפשר לעשות! ואז מה ג'ו עושה? הולך ומכניס את שיין עוד יותר לכאסח איתו
עכשיו אתה בהחלט מוזמן לעוף.

שיין זוכה בעוד וטו! ג'אנל, התואר שלך בסכנה!!! ואז ג'אנל סוף סוף מנסה לשכנע את שיין להדיח את פרנק. אני באמת מקווה שהיא תחזור למשחק, כי אפילו בנקודה הנוכחית היא משחקת מעולה. אבל בחייאת... למה להשאיר את ג'ו?!? האוזניים שלי מדממות
גם דן צעק בחדר הוידויים, אבל לעומת ג'ו הוא חרישי. איאן עשה טעות קטלנית בשיחתו עם בריטני. האם היא תעלה לו ולקבוצה שלו?

התשובה היא כן. שיין מציל את אשלי מההדחה ומעמיד את פרנק במקומה. עכשיו אני נקרע מבפנים. אם פרנק יודח, אף אחד לא יוכל לעצור את שיין, וזה יהיה אחלה. מצד שני, אני באמת באמת לא מסוגל לסבול את ג'ו.

M o n t i

New member

אני חצוי.
אני לא סובל את ג'ו וכל דקה על המסך שהוא נמצא גורמת לי לאיבוד עשתונות.מצד שני אני לא רוצה שהוא יעוף רק בשביל ג'אנל.
אני אוהב את פרנק,אבל מצד שני ממש בא לי שהוא יעוף כדי לראות את בוגי מתאבד.
מה עושים?!

survivortvk3

New member

פרק טוב, אני דווקא מרוצה מההחלטה של שיין למרות שבדיעבד זאת טעות, אבל פרנק הוא באמת איום גדול
הקבוצה של ג'אנל מגעילה אותי אחד אחד, ג'ו הבהמה הזה שצועק עליי כל פרק מחדש, וויל המעפן הזה ואשלי הבכיינית הזאת...

דן ממשיך להיות מלך גם שהוא לא מופיע בפרק
אני לגמרי אופטימי לגביו ומקווה שיעשה שוב את הבלתי יאומן, וברית של דן+דניאל+בריטני+שיין=
הם ארבעתם הפייבוריטים הגדולים שלי
יאללה נראה את פרק 10

אני מאוד שמח שבריטני קצת למדה מהנסיון שלה עם הבריגייד על עשיית מהלכים גדולים ותרמה יחד עם שיין לכך. הגיע הזמן שהוא יעוף. אני רוצה שהוא יודח לא כל כך בגללו, אלא כי אני לא סובל את בוגי (למרות שאני לא עף גם על פרנק). שיין ובריטני גם עשו הכל כמו שצריך בשביל המטרה שלהם (שהיא להעמיד את פרנק), כלומר- האשימו את איאן ואמרו לפרנק מראש שיש סיכוי שהוא יעמוד לבלוק, וככה הוא לא משתולל, מופתע ומרכל על "שיין הבלתי נאמן" ברחבי הבית. עוד מהלך נכון מצד שיין לעבר המטרה הוא כריתת עסקאות עם ג'אנל והצוות שלה. כשעושים מהלכים גדולים עושים עסקאות לעתיד ויצא לו אש ששלושה אנשים יגבו אותו שבוע הבא אם אחד מהם יזכה בHOH. לגבי האם המטרה נכונה עבור שיין? לא יודע, כי ברגע שפרנק בבית ככה יש עוד מישהו מאיים בבית, ועם ההדחה של פרנק יכול להיות ששיין יהפוך למטרה מספר אחת בבית.

כל הכבוד גם מגיע לג'אנל שעשתה סקארמבלינג מדהים שלא נראה כמוהו מאז אלינה בהישרדות ניקרגואה.

מה שכן, עם ההדחה של פרנק זה אומר שג'ו ישאר וימשיך לצעוק! הוא נוראי! והחיקוי של בריטני היה גדול! אין עליה!

אמרתי כבר שאני מת על בריטני?
אני גם מאוד אוהב את דניאל, דן ושיין. בכלל הרבעייה הזאת היא ממש "הטובים" נגד הרעים והבלתי נראים.

שיין אני אוהב אותך אבל עשית טעות!
כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה, אבל כרגע אני לא חושב שזה המהלך הכי נכון שלו כרגע.
גם אני כרגע לא יודע מי אני רוצה יותר שיודח...
בריטני פשוט קורעת אותי מצחוק

הלוואי ודניאל תזכה בפעם הבאה ב-HOH!

למעלה