אוקיי. רוב השחקנים שאני מחבב בביג בראדר הם לא באמת שחקנים גדולים, אלא יותר דמויות גדולות שגם מפעילות את השכל, כמו ג'אנל, ג'ון (עונה 4, למי ששכח) ומשפחת דונאטו. דניאל רייס מעונה 3 יכלה לשבור את המסגרת, אבל לא התמקדו מספיק באסטרטגיה כי זו הייתה עונה ישנה, והיא גם נפלה קורבן לגניבת הגמר הכי גדולה עד הישרדות מיקרונזיה (וזה הפגם היחיד! בעונה המדהימה ההיא). עכשיו בא דן ושבר את המסגרת לרסיסי עץ מיקרוסקופיים. רק מניפולטור אמיתי יכול לשלוף מהלכים כמו הרולטה, או לבגוד באיאן ולהשאיר אותו בשליטתו המלאה. זאת בניגוד לבוסטון רוב, שהיה יותר רועה מאשר מניפולטור (כי כל השבט שלו היה מורכב מכבשים), או אפילו קים שלפחות בת ברית אחת שלה הייתה חסרת מוח. יחד עם הנאומים הזכורים לטוב מעונה 10, אני אומר שדן צריך אחרי זה לרוץ לפוליטיקה. ריאליטי קטן עליו.
אחרי כל-כך הרבה מקרים שאין תיקו בתחרויות (כי היו פחות ופחות תחרויות HOH מבוססות זיכרון עם השנים) שוב יש תיקו. בין שיין לאיאן. ואיאן זוכה שוב. האם הוא גם יהיה הראשון לפתוח פעמיים את תיבת פנדורה? הפעם זה בטוח יהיה משהו רע. עכשיו יש לביג בראדר יצורה נוספת לצד ג'סי
אני לא רוצה לראות אף אחד מהם בעונה הבאה, לא את ג'סי ובוודאי לא את רייצ'ל!
שיין וג'ן מועמדים להדחה, צפוי, אני מקווה שדן יגיע לגמר לא משנה עם מי ושלא יגנבו לו את הניצחון בגלל מרמור.