BB14E26

אורישקי

New member

דן מלך. יצא כמו גדול מהבלאגן שיכל להסתבך בו אחרי זה.
מעניין מה ייקרה בוטו בכל אופן אני בטוח שדניאל על דרך המלך לפיינל 3 ועם סיכוי טוב מאד גם להגיע לגמר. לא משנה מה יצא עם הוטו היא לא תהיה בסכנה.
מקווה שלא יעלו לבסוף על כל התוכניות של דן. אבל אני סומך עליו שידע איך לצאת מזה.
ג'ן מעצבנת אותי עם כל הדרמות שהיא עושה.

ידעתי! ידעתי! ידעתי!
ידעתי שאיאן לא יקבל באמת מסר מההורים שלו (ועוד פחדתי ששוב זה יהיה ג'סי
)
האמת דמיינתי את צ'לסי אחרת לגמרי...
הופתעתי שישר אחרי פנדורה בוקס- הגיע טקס המפתחות.
איאן יצא מאוד נאיבי לדעתי. בכלל, כל מי שמאמין לדן שהוא יקח אותו לפיינל 2 חי בסרט!!!
הרי זה כ"כ צפוי שהוא ודניאל זה עד הסוף- אז למה אתם מאמינים לו?!
אני באמת לא מבין....
מקווה ששיין יציל את עצמו בווטו, ושג'ן תודח ואז יהיה פיינל 4 מעולה!
אני גם חושב שדניאל תגיע בקלות לפיינל 3, וכנראה שגם לגמר,
אלא אם כן הם יגיעו דן-איאן-דניאל לפיינל 3 ואז איאן יזכה ב-HOH האחרון, והוא יהיה טיפש ויקח את דן לגמר...

willo

New member

אם לג'ן היה שכל היא הייתה צריכה לספר לאיאן שכולם רצו להעיף אותו, אבל כנראה שהיא לא למדה מדן.

אוקיי. רוב השחקנים שאני מחבב בביג בראדר הם לא באמת שחקנים גדולים, אלא יותר דמויות גדולות שגם מפעילות את השכל, כמו ג'אנל, ג'ון (עונה 4, למי ששכח) ומשפחת דונאטו. דניאל רייס מעונה 3 יכלה לשבור את המסגרת, אבל לא התמקדו מספיק באסטרטגיה כי זו הייתה עונה ישנה, והיא גם נפלה קורבן לגניבת הגמר הכי גדולה עד הישרדות מיקרונזיה (וזה הפגם היחיד! בעונה המדהימה ההיא). עכשיו בא דן ושבר את המסגרת לרסיסי עץ מיקרוסקופיים. רק מניפולטור אמיתי יכול לשלוף מהלכים כמו הרולטה, או לבגוד באיאן ולהשאיר אותו בשליטתו המלאה. זאת בניגוד לבוסטון רוב, שהיה יותר רועה מאשר מניפולטור (כי כל השבט שלו היה מורכב מכבשים), או אפילו קים שלפחות בת ברית אחת שלה הייתה חסרת מוח. יחד עם הנאומים הזכורים לטוב מעונה 10, אני אומר שדן צריך אחרי זה לרוץ לפוליטיקה. ריאליטי קטן עליו.

אחרי כל-כך הרבה מקרים שאין תיקו בתחרויות (כי היו פחות ופחות תחרויות HOH מבוססות זיכרון עם השנים) שוב יש תיקו. בין שיין לאיאן. ואיאן זוכה שוב. האם הוא גם יהיה הראשון לפתוח פעמיים את תיבת פנדורה? הפעם זה בטוח יהיה משהו רע. עכשיו יש לביג בראדר יצורה נוספת לצד ג'סי
אני לא רוצה לראות אף אחד מהם בעונה הבאה, לא את ג'סי ובוודאי לא את רייצ'ל!
שיין וג'ן מועמדים להדחה, צפוי, אני מקווה שדן יגיע לגמר לא משנה עם מי ושלא יגנבו לו את הניצחון בגלל מרמור.

אורישקי

New member

ממש לא מסכים לגבי ג'ון.
היא הייתה שחקנית ממש חכמה אבל לא דמות גדולה או משעשעת במיוחד.

maya567

New member

אומג! רייצ'ל!
אני יכולה להקשיב לסיפורים שלה על ברנדון ועל המיני עם הנצנצים כל היום!

חבל שהיא לא הגיעה בלייב. יותר כיף מווידאו (אלא אם כן זה ארוסה ההורס בסקייפ)

NP16

New member

רייצ'ל
.זה פעם שנייה שהיא עונש בפנדורה בוקס!

דן ודניאל
. כל אחד שהיה זוכה לא היה מעמיד אותם!
הצמד הזה משחק חברתית מושלם.
אני אוהב את שיין ואין ספק שמגיע לו יותר מג'ן, אבל לא מפריע לי שיודח כדי שדן יוכל להגיע לגמר ביותר קלות.
חסרים לי המושבעים!

andre93

New member

הפרק הזה ריתק אותי למסך לכל אורכו כמו כל הפרקים בזמן האחרון.
דן ממשיך עם המשחק הגאוני וסולל את דרכו לגמר. הוא שיכנע את איאן להעמיד להדחה את שיין ויכול באותה מידה לשכנע אותו להעמיד את דניאל במקרה שג'ן תזכה בוטו. במקרה ששיין יזכה בוטו ג'ן כמובן מודחת. אני בכל זאת חושב שלהדיח את שיין לפני ג'ן יהיה קצת מסוכן מבחינת הסיכוי של דן לקבל את הקול של שיין בגמר...
אגב, התחלתי לראות את העונה ה- 7 ולדעתי וויל הוא שחקן לא פחות טוב מדן. הוא פשוט שולט בכל השאר ועושה מה שבא לו.

למעלה