BB15 - הגמר!!

בקיצור

היא גרועה כמו כולם. גם ג'סי, דרך אגב. אני עדיין לא שוכח לה את ההערות האנטישמיות מתחילת המשחק.

B R A Y E R

New member
מנהל
BB15 - הגמר!!

אני צופה בשידור חי הישר מאורלנדו

יאללה ספנסר!!!

B R A Y E R

New member
מנהל

הלן חושבת כמוני!!!! ספנסר השורד הגדול של העונה

ונראה שגם וויל חושב ככה.
ומה שהמושבעים אומרים על אנדי, פשוט בדיחה
אף אחד לא רואה אותו אסטרטג (כי כמובן הוא לא) אלא כסתם נחמד שהצביע נגדם. ופחד להיות פלואטר.

B R A Y E R

New member
מנהל

אנדי זכה במשימה

אני מקווה שיבחר בספנסר שישב לצידו, ויפסיד!

B R A Y E R

New member
מנהל

טוב, בהצלחה לג'ינה מארי!
יש לה את הקולות הבטוחים של ג'אד, ארין ואליסה.
לאנדי יש את הקולות הבטוחים של מקרנדה וקנדיס.
יהיה מעניין לגבי השאר!

B R A Y E R

New member
מנהל

טוב, המושבעים הצביעו, וכפי שזה נראה אנדי ניצח ביתרון הרבה יותר גדול ממה שחשבתי.
טוב נו, מזל טוב!
מקווה שבעונה הבאה יפטרו מהמקקים מההתחלה, לפני שהם ישתלטו על המקום הראשון

B R A Y E R

New member
מנהל

וכמובן, הוא זכה!
וג'ינה מארי חייבת לגנוב את ההצגה עם צרחה+חיבוק של ניק

והלן בסדרת ההמשך של "you are janel!!!!!1111111"...:
"you won big brotherrrrr!!!!!!!!11111111"

ועכשיו מה שנשאר זה שאליסה תקבל את הפרס שלה ונגמרה עונה מצויינת של האח הגדול

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העונה הזו הייתה מעולה בשני החודשים הראשונים שלה, נשארה איכשהו בסדר במשך שבוע נוסף (כלומר, לא צללה נמוך מדי למרות שההשמדה העצמית של אמנדה בהחלט פגעה בה מאוד) ומרגע שנוסדה רביעיית האנטי-משחק ירדה מתחת לכל ביקורת. היא נמצאת אצלי רק צעד אחד מעל לעונות שאני לא מוכן לצפות בהן שוב (והן 5 שמשום מה ממש לא אהבתי, 12, 13, 2 וכמובן 9 - עדיין עונת הריאליטי הגרועה באמריקה) כי שבועיים פשוט לא צפיתי, והצד היחיד שהיה טוב בהם היה שג'אד שוב הודח בהדחה כפולה ואפשר לקרוא לו J U Double Double Eviction.

מזל טוב לעכברוש. החולד שיחק טוב ומחושב, אבל חבל שאני לא סובל את האישיות שלו ופחות אוהב לצפות בסגנון משחק שכזה (איאן שיחק משחק די דומה, אבל בחינניות שלא הייתה קיימת אצל אנדי).

במהלך הגמר הייתי מאוד מופתע שאנדי לא לקח את ספנסר לפיינל 2. לפני שאלות הג'וריז הייתי בעד ג'ינה מארי אבל התשובות שלה היו כל כך גרועות ואנדי היה כל כך ממולח, שהעדפתי כבר ניצחון של החולד בשביל לשמור כבוד לעונה בה שני שליש ממנה היה מצוין. ג'ינה מארי הייתה יכולה לומר שלפני הצעד שלה להעמיד את מקרנדה, היא הייתה משחקת משחק של דילים ושל as long as it not me, אשר זאת ראיתי במהלך קריאת הפידס לאורך העונה, אבל היא הייתה סתומה מדי מכדי לענות תשובות טובות..

ולכל מי שחשש לעתידה של ארין, הסירו דאגה מלבכם:
http://losangeles.cbslocal.com/video/9323314-big-brother-andy-wins-season-15/

ספוילר|

חבל שארין לא הייתה בגמר במקום אנדי - ואז כל שלושת המפוטרים היו מגיעים למקומות הכי גבוהים

כל הקאסט, חוץ מג'סי ואליסה, היה די גועלי. ראיתי קטעים ביוטיוב של מה שבאמת קרה ב"שבוע המפלצת" ואמנדה בהחלט התנהגה בצורה שמצדיקה פיטורים, אבל אני מניח שהבוס שלה יודע שהיא לא כזו בד"כ.

NP16

New member

היה די משעמם כי אני לא מצליח להתחבר אליהם.
כן שמח שאנדי זכה . ג'ינה הייתה מביכה .
הופתעתי שספנסר הודח אבל כנראה זה היה מהלך נכון (שגם שמר על ניק בטוח לכמה רגעים יותר
)

ד"ר וויל גאון. יודע לשים אג'נדה מסוימת ולגרום לך לחשוב לגמרי עצמך ואתה לא שם לב שהוא מנחה אותך לחשוב משהו מאוד ספציפי, הוא יודע איך לא לדחוף את העמדה שלו . (אמנדה, לטיפולך אם את חוזרת)

מושבעים - אני אוהב שלא היה מישהו מתחסד וממורמר , מצד שני השאלות מכרטיסיות זה מגביל (קנדיס בטח הייתה קורצת לשם יותר, אם כי יש לה זכות לכעוס על ג'ינה). היה חסר שאמנדה הייתה יוצאת בנאום מושבעת ביצ'ית כמו שצריך וכמו שאפשר בהישרדות. את התחרות HOH אפשר לתקתק מהר יותר או אפילו לעשות בפרק שלפני , הפורמט החדש הזה מרגיז עוד מעונה 11.

הייתה עונה מצויינת למרות שבאמת נגמרה כך שגם אני לא צפיתי בשבועיים האחרונים , סוף יותר מעניין היה עם אליסה/ארין/ או כמובן אמנדה בסוף, אפילו כמפסידה, אבל עדיין הייתה עונה טובה ולדעתי ה"הצבעות פה אחד" לא מעידות על פלוטריות, זה יותר היה כי כולם שיחקו את המשחק והיה להם חשוב לשמור על יחסים להמשך. כן היו נסיונות תמיד לטרגט מישהו אחר , גם אנשים שלא היו על הבלוק.

אורישקי

New member

בסה"כ הוא הזוכה הראוי לעונה על אף שהוא מעצבן.

אמנדה הורסת
בתכלס היא הכוכבת של העונה לא יעזור בית דין. מקווה שלא יצאו עליה חזק מדי כשהיא תצא.

ג'ינה הייתה מביכה.

העונה הזאת התחילה מאד חזק ובשלב מסוים נהייתה פשוט מעצבנת. פשוט כי השחקניות הכי חזקות הודחו בה רצוף ומה שנוצר היה מצב בבית של עבד כי ימלוך - ג'ינה,ספנסר פתאום שולטים במשחק.

לאולסטארס מהעונה הזאת: אמנדה וארין כמובן, אליסה והלן.

אם הייתי עושה דירוג עונות:

1. עונה 10
2. עונה 7
3. עונה 6
4. עונה 3
5. עונה 8
6. עונה 4
7. עונה 5
8 .עונה 14 - משו םמה שנה שעברה ממש התלהבתי ממנה ובדיעבד היא לא משהו
9. עונה 15 - השבועות האחרונים היו חמוצים מדי.
10. עונה 11 למרות שאני דווקא אוהב אותה! אבל פשוט פחות כבשה אותי
11. עונה 2 שהעריכה שלה מדכאת
12. עונה 9
13. עונה 12
14. עונה 13 - בלי ספק בכלל

אם אני מדרג מנצחים לפי המשחק שלהם בלבד:
1. דן
2. ד"ר וויל
3. ג'ון
4. מגי
5. דרו
6. היידן
7. אנדי
8. בוגי
9. ליסה
10. איאן
11. דיק
12. אדם
13. ג'ורדן
14. רייצ'ל

ואם אני עושה דירוג לעונה ההזאת:
1. אמנדה
2. ארין
3. הלן
4. אליסה
5. מקריי
6. אנדי

לא יודע מה ההמשך אני רק יודע שג'ינה וג'רמי ודייויד אחרונים

NP16

New member

למה דיק כזה נמוך?
אמנם אמריקה מאוד עזרה למשחק שלו, אבל הוא שיחק משחק חזק יותר מנניח ליסה. מעדיף גם את רייצ'ל על ג'ורדן ואדם, למרות ההתערבויות.

אורישקי

New member

כי אמריקה פשוט עזרה לו מדי. כדמות היה יותר גבוה.
אולי בתכלס הייתי ממקם מעל איאן או ליסה אולי, בעיקר כל זה שבשבועות הראשונים שלט בבית וגם שלט בזאק שלא יבגוד בהם למרות שהיו לו שתי הזדמנויות מושלמות.

ולגבי רייצ'ל - מבחינתי נעזוב את הטוויסט המכור בפיינל 6 - היה לה רק מזל.

בהדחה של לאון היה לה מזל שקליה ודניאל ולאון פשוט עשו צעד מפגר אחר תהייתה עפה בטוח.

בהדחה הראשונה של ברנדון היה לה מזל שהוא השתמש בוטו עליה, והיה לה גם מזל שהוא חזר - שברור שהוא חזר בגלל טוויסט מכור.

הפנדורה בוקס היה מכור

וההצבעה של שלי גם היה מזל גדול שלה.

ob122

New member
אני יכול לקבל ראיונות של

המושבעים לאחר הפיינל

הגמררררררררר

כצפוי ג'ינה מארי זוכה בשלב הראשון של ה-HOH
ולהפתעתי אנדי מנצח את ספנסר בשלב השני (לקח להם מלא זמןןןן!!!)
בשאלות אנדי זוכה ולהפתעתי בוחר לקחת את ג'ינה מארי,
ובעצם חושף שכבר בלילה הראשון היה לו הסכם איתה (מפתיע!)
מאוד רציתי שהיא תנצח אותו, וגם חשבתי שיש לה סיכוי טוב,
אבל אז התחילו השאלות ואנדי פשוט אכל אותה בלי מלח,
וכמובן גם זכה!
אז כמו שכבר אמרתי מתחילת העונה הוא שיחק כמו שצריך לשחק בעיניי כדי לזכות,
מצד שני האופי שלו מאוד עיצבן ובייחוד מאמצע העונה כשהוא התחיל לבכות כ"כ הרבה וכו'...
בכל אופן, מזל טוב לאנדי על הזכייה!
ולא הפסקתי לצחוק כשג'ינה מארי יצאה מהבית ורצה בצרחות אל ניק

יאללה דירוג:
1. אמנדה
2. ארין
3. הלן
4. אליסה- שמח שלפחות היא זכתה בפייבוריטית
5. ג'ינה מארי- היו לה הרבה פאקים, אבל מאמצע העונה היא התחילה לעשות כמה מהלכים, וגם הצחיקה אותי לא מעט
6. אנדי- שיחק משחק טוב אין מה להגיד
7. ג'אד- חמוד
8. ניק- מאוד אהבתי אותו בהתחלה, חבל שאז השתן התחיל לעלות לו לראש
9. מקריי- עשה מלא טעויות במהלך המשחק לדעתי
10. קייטלין- חבל שהודחה מוקדם
11. ג'סי
12. ג'רמי
13. ספנסר- גם משעמם למדי
14. קנדיס- התחילה טוב ואז הפכה פשוט למביכה
15. האוורד- סתם משעמם
16. דיוויד- סתם אידיוט

אורישקי

New member

יאא יש לנו בול אותו טופ 4!

חשבתי שאתה בשלב מסוים לא תאהב את אמנדה כמו הרבה ששנאו אותה בשבועות האחרונים שלה. אבל היא מלכה.

למעלה