BB15- episode 6

פידס

ג'אד עלה על כך שיש ברית בנים בבית שבה נמצאים ג׳רמי, האוורד, ספנסר וניק. בנוסף לאנדי וקנדיס שמצביעים נגד ניק וג׳אד ואמנדה ניסו לעבוד על הקולות של ג׳סי ומקריי (בלי לחשוד שגם הוא עם הבנים). הם הצליחו לשכנע את ג׳סי וכרגע לוחצים חזק על מקריי. אין לי מושג מה מקריי יעשה... צריך 6 קולות שאליזה תשאר. יש לה כבר 5.

כל הכבוד לג׳אד שעושה את כל הסקרמבלינג עבור אליסה

Nameless One

New member

מבחינתי זה win/win, או שאליסה תעוף והעונה תוכל להתחיל באמת, בלי מטרה קבועה כל שבוע, ועם mvp שיכול להיות אצל מישהו אחר. או שניק יעוף ונקבל את אחד הבליינדסיידים הכי טובים בתולדות הסידרה.

מאיפה להתחיל... העריכה ממש עיוותה את מהלך העניינים. היא הפכה את קנדיס לחכמה ואת הלן למאסטרמיינדית כשזה כל כך רחוק מהאמת.

המשך.. נקטע באמצע.

עד יומיים לפני ההדחה היה ברור שאליסה הולכת הביתה. אמנדה כבר בהתחלה ניסתה לשבת על מקריי להעיף את ניק. הוא סירב כי הוא היה לגמרי עם המובינג קומפני. היא המשיכה לשבת עליו, על הווארד ועל ספנסר יחד עם אנדי וג׳אד שכל הזמן העלו בפניהם סיבות להשאיר את אליסה במקום את ניק. הם סירבו. מקריי התעצבן על אמנדה בשלב כלשהו והיא פסקה ואמרה שתצביע איתו...
יום לפני ההדחה, ג׳אד ואמנדה דיברו ביניהם וכמה זה הזדמנות להעיף את ניק. התשוקה חזרה לאמנדה והיא החלה שוב לשבת על מקריי שיצביע נגד ניק. ג׳אד היחיד באותו שלב שהבין ש4 בנים נמצאים בברית, והתבודדות ניק עם המקובלים רק תרמה לחשדות שלו. הוא ואמנדה החלו לפעול. אחרי טיעונים מצויינים שקשה להתווכח איתם אותם העלו אמנדה וג׳אד הוא הסכים בתנאי שישיגו את הקול של ג׳סי. אליסה גם התעוררה ועשתה לה שיחה ראשונה (אותה הראו בפרק האחרון). אנדי והלן רצו כל הזמן לספר הכל לספנסר והווארד, אבל ג׳אד עצר בעדם. אחרי זה ג׳אד ישב על ג׳סי יום שלם ולא עזב אותה כדי שתצביע איתם.
מקריי לא האמין שהם השיגו אותה, ולאט לאט אחרי שכנועים גם של אנדי ובעיקר של אמנדה וג׳אד הוא השתכנע.
ספנסר והווארד לא ידעו כלום. ספנסר התחיל לחשוד משהו כמו שעתיים לפני השידור בגלל שהלן רמזה לו שיש להם את הקולות (ובכך מנעה בליינדסייד עוד יותר אדיר המטומטמת הזאת).

ג׳אד גם הבחור הכי מצחיק בבית וכרגע במצב ממש טוב אסטרטגית.
אין לי מושג למה ההפקה מתעלמת ממנו... בזכותו כל המבצע יצא לפועל. הוא השיג את הקול של ג׳סי ומנע מהתכנית להגיע לאוזניים של הווארד וספנסר.

קנדיס לא האמינה שהווארד היה בברית של הבנים. רק אתמול היא גילתה כשכל הבנים התוודו על הברית.

אורישקי

New member
לפרק כולל מה שקראתי עכשיו על הפידס

יהיה פשוט ענקקקק.
מבחינתי כל תוצאה תהיה מגניבה, העונה מתקדמת מאד טוב.

ניק הפייבוריט שלי מברית הבנים אבל אם הוא יודח יהיה בליינדסייד אמיתי וזה יכול להיות מגניב.

Oukami Kun

New member
+פידס

הדיל של ארין והלן מזכיר לי את אליסון וג'ון מעונה ארבע, רק פחות מצחיק ומהנה.
אוהב את הווארד, הוא משחק מצוין- גם אסטרטגית וגם חברתית.
קנדיס חכמה אבל לא מייצבת את מעמדה בברית או משהו וחבל, כי בקצב הזה היא עפה מהר מאד.
הבנות ה"מקובלות" מעצבנות אותי, השלישיית ארין-ג'ינהמארי-קייטלין. כשהיא בנפרד מהן אני מחבב את ג'ינהמארי אבל כשהיא איתן... במיוחד בקטע שהראו אחרי הישיבת ויטו.
ה"ביקור" של בריטני היה מעפאן וקצר מדי.
אני שונא את ג'רמי.
את התוצאות ידעתי כי קראתי פידס, אבל על הדיל של ניק ואליסה לא קראתי כלום... לא שהוא היה רלוונטי לחיים.
אני ממש מקווה שאליסה תעוף. כי זה ישחרר קצת אוויר לנשימה בבית והMVP באמת יהיה מסתורי. אני די נהנה ממנה אבל מעדיף שניק יישאר, הוא היחיד במובינג קומפני שבאמת בא לי לראות מגיע רחוק.

השמש עולה על בוקר חדש וברית הבנים מתחילה לחוש. מבחינתי אין גרוע מברית שמבוססת על מגדר, וכל חבריה שחצנים, בפרט כשהם לא משחקים טוב כמו שהם חושבים שהם. ג'רמי הוא הגרוע מכולם, אבל כולם שם בלתי נסבלים חוץ מניק ומקריי. אבל זה עדיין לא משתווה לתרגיל שעשו הבנות עם העוף בהישרדות ונואטו. זה המקום להגיד שאילו היא לא הייתה אסטרטגית אני הייתי ממש שונא את איימי, היחס שלה לבנים בכלל ולרורי בפרט היה דוחה, ואני לא מבין איך אנשים ששונאים את ראסל מסוגלים לחבב אותה. אבל בהישרדות, כל עוד לא חוצים את הגבול, וחוץ מקולטון אף אחד לא חצה את הגבול, לא איכפת לי. ולחדשות יותר טובות, לפחות יהיה מועמד אחד להדחה שאשמח שיודח. איך אני יודע? בגלל שזאת שוב אליסה. שוקר! אבל ברצינות, אני מעדיף שאמנדה תיבחר בפעם הבאה. האם ג'רמי יועמד? ושאלה יותר טובה, האם הוא גם יודח? הלוואי! שני בני הברית של ארין יודחו מבלי שהיא תוכל לעשות דבר!

אבל לפני כן, ההעמדה להדחה צריכה לשרוד את הוטו. והעונה צריכה לשרוד את הסיטואציה הזו. קייטלין וג'ינה מארי ישנות בעמידה, והחבירה שלהן לארין עוד תהפוך אותן לפוסטמות כמוה. ארין בכלל, מעבר לאופי הדוחה שלה היא כמו שור זועם. אפס שימוש במוח. אליסה והלן חכמות אבל הן מסומנות חזק. היחידות שכמעט לגמרי בטוחות ומוכנות להוביל הן אמנדה וקנדיס. ג'סי כנראה תהיה פלוטרית קלאסית. ומה שגרוע באמת זה שגם רוב הבנים לא ממש חושבים, ניק אחלה, ומג'רמי לא איכפת לי גם אם הוא ישחק כמו רוב ססטרנינו. יש לו רק מקום אחד, והוא על השולחן. של דקסטר, כן?

אז בגלל שהוא לא יודח השבוע, אליסה צריכה להעמיד מטרה חדשה. הבעייה היא שנגמרו השחקנים הדוחים, ולכן היא צריכה לבחור בין שאר הגברים הסטרייטים. בסוף ניק מועמד. תכל'ס אני מקווה שיהיה עכשיו בליינדסייד אדיר, ואחרי זה בשבועות הקרובים יודחו ארין וג'רמי, ואחריהם הבית יתחיל לאכול את עצמו, כי יהיו לפחות חמישה שחקנים טובים.

NP16

New member
פרק 7

וואו אני עוקב דרך הפידס והכי לא ראיתי את זה בא. עדיין אשמח לדעת מה קרה עם ספנסר, חושב שעשה מהלך טיפשי עבורו, אבל זה היה גאוני עבורנו
וזה לא שינה. זה היה פשוט הדחה מדהימה ברמה של אחרי מושבעים, לא להדחה שנייה

ממש מעולה שג'סי פיתחה עמוד שידרה (גם.. ממתי שחקנים כאלה בשבוע השני כבר עושים מהלך?) ושאמנדה ,הלן ואליסה עכשיו יכולות לשלוט בייחוד שהHOH אצלהן , איך קפצתי!!!
ועכשיו הכל ישתנה.. כי בטוח יהיה שוב את הMVP אצלהן..אז אחרי ההדחה הקרובה הם ישיגו רוב מוחלט בבית , שלHOH יהיה קשה להילחם בו(הרי תמיד אליסה תזכה להעמיד בן אדם אחד וזה מספיק עבורה) . אמנדה תישארי צמודה למכונת כסף

למעלה