השמש עולה על בוקר חדש וברית הבנים מתחילה לחוש. מבחינתי אין גרוע מברית שמבוססת על מגדר, וכל חבריה שחצנים, בפרט כשהם לא משחקים טוב כמו שהם חושבים שהם. ג'רמי הוא הגרוע מכולם, אבל כולם שם בלתי נסבלים חוץ מניק ומקריי. אבל זה עדיין לא משתווה לתרגיל שעשו הבנות עם העוף בהישרדות ונואטו. זה המקום להגיד שאילו היא לא הייתה אסטרטגית אני הייתי ממש שונא את איימי, היחס שלה לבנים בכלל ולרורי בפרט היה דוחה, ואני לא מבין איך אנשים ששונאים את ראסל מסוגלים לחבב אותה. אבל בהישרדות, כל עוד לא חוצים את הגבול, וחוץ מקולטון אף אחד לא חצה את הגבול, לא איכפת לי. ולחדשות יותר טובות, לפחות יהיה מועמד אחד להדחה שאשמח שיודח. איך אני יודע? בגלל שזאת שוב אליסה. שוקר! אבל ברצינות, אני מעדיף שאמנדה תיבחר בפעם הבאה. האם ג'רמי יועמד? ושאלה יותר טובה, האם הוא גם יודח? הלוואי! שני בני הברית של ארין יודחו מבלי שהיא תוכל לעשות דבר!
אבל לפני כן, ההעמדה להדחה צריכה לשרוד את הוטו. והעונה צריכה לשרוד את הסיטואציה הזו. קייטלין וג'ינה מארי ישנות בעמידה, והחבירה שלהן לארין עוד תהפוך אותן לפוסטמות כמוה. ארין בכלל, מעבר לאופי הדוחה שלה היא כמו שור זועם. אפס שימוש במוח. אליסה והלן חכמות אבל הן מסומנות חזק. היחידות שכמעט לגמרי בטוחות ומוכנות להוביל הן אמנדה וקנדיס. ג'סי כנראה תהיה פלוטרית קלאסית. ומה שגרוע באמת זה שגם רוב הבנים לא ממש חושבים, ניק אחלה, ומג'רמי לא איכפת לי גם אם הוא ישחק כמו רוב ססטרנינו. יש לו רק מקום אחד, והוא על השולחן. של דקסטר, כן?
אז בגלל שהוא לא יודח השבוע, אליסה צריכה להעמיד מטרה חדשה. הבעייה היא שנגמרו השחקנים הדוחים, ולכן היא צריכה לבחור בין שאר הגברים הסטרייטים. בסוף ניק מועמד. תכל'ס אני מקווה שיהיה עכשיו בליינדסייד אדיר, ואחרי זה בשבועות הקרובים יודחו ארין וג'רמי, ואחריהם הבית יתחיל לאכול את עצמו, כי יהיו לפחות חמישה שחקנים טובים.