אוקיי. הרגע שממנו חששתי מגיע. מצד שני, זה סוף ה-MVP, כך שיכול להיות שמעכשיו לאורך כמה שבועות טובים, אמנדה שוב לא תועמד להדחה. שוב ספנסר יוצא נגד קנדיס במקום אמנדה. כמה גרוע יכול המשחק החברתי של האישה הזו להיות?! לא שזה משנה, כי הזאב, העכברוש והעכביש נמצאים לצד אמנדה, יחד עם שתי האלמנות. שוב, גוש חוסם של ארבעה קולות. הלן ואליסה לא ישנו כלום. אבל רגע... למה מראים ניסיון לבליינדסייד, אם הוא לא יקרה? אל תגידו לי שבסוף העכביש תקף מוקדם מהצפוי! טוב, הוא לא, וגם העכברוש לא. מה שכן, אני מפחד שהלן תיפגע מהניסיון הזה. היא במקום הרביעי שלי, אחרי אמנדה מקריי וג'אד, ואני ממש לא רוצה שהיא תודח היום. עוד לא הגיע זמנה. אבל אליסה היא מקרה אחר.
מה שבטוח, אפילו אם אמנדה מודחת כאן ועכשיו, היא כבר בג'ורי. זה אומר שהחלום שלי לפרק את הפאוור קאפל בטופ 10 הוא חסר תוחלת. כנראה תהיה גם החזרת מודח, אבל אני מאמין שההפקה שומרת את זה למקרה שאמנדה תודח. קנדיס שחקנית כל-כך גרועה, גאד
ספנסר מסית את אנדי נגדו
ופאק, אני במתח. חבל שאף אחד לא הדיח את ספנסר. אנדי מתחיל להידמות יותר ויותר לטייפקאסט הרגיל של ההומו המתנשא, שאני כל-כך שונא, אבל בניגוד למרסלס, ויל ורייגן הדוחים, הוא לפחות משחק טוב. עד לשישי שעבר קיוויתי מאוד שקנדיס תישאר, אבל המשחק שלה הפך להיות אחד הגרועים שראיתי, אז ברוך שפטרנו. המודח הבא צריך להיות ספנסר, או אולי ג'סי או ג'ינה מארי.
עכשיו דברים מתחילים להיות מעניינים, כי אין פידס. ג'סי נפסלה מוקדם, מה שמרגיע אותי מעט. מצד שני, אמנדה שוב לא HOH
אבל זה סבבה לגמרי, עכשיו כשהיא לא בסכנה כי אין MVP, עדיף שהיא תעשה כמה שפחות מהלכים. המשחק החברתי *שלה* הוא שני רק לזה של אהובה, והיא יותר דומיננטית וכריזמטית ממנו, כך שאני עכשיו רואה אותה מגיעה רחוק מאוד מאוד. מצד שני, ארין צריכה להפסיד בכוונה בפעם הבאה כי היא מתחילה לבלוט יותר מדי במשימות. כמעט בכל HOH שהיא התמודדה בו, היא גם זכתה. זה בסדר כי היא נאמנה למלכה, אבל היא כרגע האיום הכי בולט אחרי מקריי אולי. כל הכבוד להפקה שקטעה את הטוויסט לפני שהוא נעשה מעיק, יש מי שעוד צריכים ללמוד *אהמ אי הגאולה אהמ* ג'סי וספנסר מועמדים להדחה, יופי, אבל עוד יכול להיות שמישהו, אפילו מישהו שאני מאוד אוהב, יקבל באקדור.
אמנדה, אנדי ו(לא שמעתי???) משתתפים בוטו. שוב פאזל? במילים אחרות, זה יהיה שחזור של שבוע שעבר - אמנדה וספנסר ישאירו לאחרים אבק. ג'ולי פרשנית אתגרים כל-כך גרועה
חבל שאי אפשר להביא לשם את ג'ף להנחות. פרובסט, כן? אני לא רוצה לראות יותר אפילו רמז לג'ף שרודר, אני מעדיף לראות שוב את פיליפ על פניו. כנראה שארין בכל זאת פותרת פאזלים יותר טוב מאמנדה וספנסר גם יחד, כך ש-90% שהפרק הזה יהיה מושלם. הסאונד בבית האח מתחיל להידפק, הגיע הזמן שיחליפו מצלמה. רגע, מה? ארין מעמידה את ג'אד להדחה? בשביל מה?? חכי רגע מלכתי, את לא יכולה להרוג כבר עכשיו את העכביש, יש יתושה מעצבנת שמזמזמת לך באוזן והיא צריכה להיתפס בתוך הרשת! חכו רגע, העכביש חשוב לאימפריה! עצרו! לא!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!
בסופו של דבר, אני שמח שהמלכה נשארה והאימפריה עומדת על תילה, אבל ג'אד שיחק מעולה והוא היה שני רק לאמנדה מבחינתי, ומבחינת משחק חברתי אפילו עלה עליה מעט. בנימה עצובה זו, תחי אימפריית צוקרמן... למרות שהיא איבדה את אחד הנתינים הכי חשובים לה.