BB15E19

אורישקי

New member

איזה כיף זה לראות את ג'אנל ודן שניהם מתמרמרים שאמנדה נשארה. שניהם ממש עצבנו אותי למרות שהם שניים מהשחקנים האהובים עליי.
ג'אנל החוצפנית אומרת בטוויטר שלה שאם היא הייתה ארין היא הייתה מעמידה את אמנדה והלן. ראינו כמה היא העמידה את השחקנים הכי חזקים בבית כשהיא בחרה להעמיד את וויל ובוגי. סתומה. אה ואחרי שבעונה לפני כן היא שמה את המטרה על ג'ניפר כראש הבית במקום לטרגט את מגי שהייתה השחקנית היחידה בבית.

ולפרק - אמנדה והלן פשוט שולטות בבית במאה אחוז והקרב של העונה יהיה כשהן ירצו להדיח אחת את השניה. בכלל נראה ששני המודחים מעריכים את אמנדה על המשחק שלה ואני ממש לא מבין את התחזיות שהיא תקבל 0 קולות.

לארין היה אחלה HOH מהיר - למרות שג'אד והיא הסתדרו לא היו לה הקולות להדיח מישהו אחר. אולי היה עדיף לה לא להשתמש בוטו אבל בסהכ היא משחקת מאד טוב.

biסk

New member

הראו ציוצים של ג'אנל ודן בפרק? לא שמתי לב...
מה דן רשם?

אורישקי

New member

לא בפרק, בטוויטר שלהם אחרי.

דן פשוט טינף כל הזמן על אמנדה. רשם משהו כמו "יש להם שני צ'אנסים היו להיפטר מאמנדה, אם הם לא עושים את זה הם כולם גמרו איתי". קיצר לא הפסיק ללכלך על אמנדה (וגם על הלן). ובכלל כל המתמודדי עבר מלכלכים על אמנדה. ומילא אנשים כמו דן או דניאל (שתיהן) או אפילו ג'אנל. אבל גם כל מיני אפסים כמו בריידן מעונה 11 או מרסלס.

וג'אנל רשמה את מה שאמרתי.

אני עדיין מתקשה לעכל את הסיטואציה הזו. איך זה שהיא מתמודדת הריאליטי הכי שנואה אי פעם? יותר מקולטון, ראסל, מי שלא תגידו. בכלל, נראה שהפורום הזה הוא בועה גדולה, וכשאני יוצא ממנו אני לפעמים מסוגל לחשוב שאני האדם היחיד על פני כדור הארץ שמחבב את אמנדה. ברצינות, יצטרכו לשלוח אותה לתוכנית להגנת עדים או משהו, כי בקצב הזה אפילו אם היא תזכה במיליון, זה יהיה כסף מבוזבז - היא תירצח תוך כמה חודשים.

אורישקי

New member

אל תגזים
את הפרנדשיפ ואת נטלי וגם את ארין שנאו יותר. לא תקבל שום איומי שנאה אל תדאג :)

אוקיי. הרגע שממנו חששתי מגיע. מצד שני, זה סוף ה-MVP, כך שיכול להיות שמעכשיו לאורך כמה שבועות טובים, אמנדה שוב לא תועמד להדחה. שוב ספנסר יוצא נגד קנדיס במקום אמנדה. כמה גרוע יכול המשחק החברתי של האישה הזו להיות?! לא שזה משנה, כי הזאב, העכברוש והעכביש נמצאים לצד אמנדה, יחד עם שתי האלמנות. שוב, גוש חוסם של ארבעה קולות. הלן ואליסה לא ישנו כלום. אבל רגע... למה מראים ניסיון לבליינדסייד, אם הוא לא יקרה? אל תגידו לי שבסוף העכביש תקף מוקדם מהצפוי! טוב, הוא לא, וגם העכברוש לא. מה שכן, אני מפחד שהלן תיפגע מהניסיון הזה. היא במקום הרביעי שלי, אחרי אמנדה מקריי וג'אד, ואני ממש לא רוצה שהיא תודח היום. עוד לא הגיע זמנה. אבל אליסה היא מקרה אחר.

מה שבטוח, אפילו אם אמנדה מודחת כאן ועכשיו, היא כבר בג'ורי. זה אומר שהחלום שלי לפרק את הפאוור קאפל בטופ 10 הוא חסר תוחלת. כנראה תהיה גם החזרת מודח, אבל אני מאמין שההפקה שומרת את זה למקרה שאמנדה תודח. קנדיס שחקנית כל-כך גרועה, גאד
ספנסר מסית את אנדי נגדו
ופאק, אני במתח. חבל שאף אחד לא הדיח את ספנסר. אנדי מתחיל להידמות יותר ויותר לטייפקאסט הרגיל של ההומו המתנשא, שאני כל-כך שונא, אבל בניגוד למרסלס, ויל ורייגן הדוחים, הוא לפחות משחק טוב. עד לשישי שעבר קיוויתי מאוד שקנדיס תישאר, אבל המשחק שלה הפך להיות אחד הגרועים שראיתי, אז ברוך שפטרנו. המודח הבא צריך להיות ספנסר, או אולי ג'סי או ג'ינה מארי.

עכשיו דברים מתחילים להיות מעניינים, כי אין פידס. ג'סי נפסלה מוקדם, מה שמרגיע אותי מעט. מצד שני, אמנדה שוב לא HOH
אבל זה סבבה לגמרי, עכשיו כשהיא לא בסכנה כי אין MVP, עדיף שהיא תעשה כמה שפחות מהלכים. המשחק החברתי *שלה* הוא שני רק לזה של אהובה, והיא יותר דומיננטית וכריזמטית ממנו, כך שאני עכשיו רואה אותה מגיעה רחוק מאוד מאוד. מצד שני, ארין צריכה להפסיד בכוונה בפעם הבאה כי היא מתחילה לבלוט יותר מדי במשימות. כמעט בכל HOH שהיא התמודדה בו, היא גם זכתה. זה בסדר כי היא נאמנה למלכה, אבל היא כרגע האיום הכי בולט אחרי מקריי אולי. כל הכבוד להפקה שקטעה את הטוויסט לפני שהוא נעשה מעיק, יש מי שעוד צריכים ללמוד *אהמ אי הגאולה אהמ* ג'סי וספנסר מועמדים להדחה, יופי, אבל עוד יכול להיות שמישהו, אפילו מישהו שאני מאוד אוהב, יקבל באקדור.

אמנדה, אנדי ו(לא שמעתי???) משתתפים בוטו. שוב פאזל? במילים אחרות, זה יהיה שחזור של שבוע שעבר - אמנדה וספנסר ישאירו לאחרים אבק. ג'ולי פרשנית אתגרים כל-כך גרועה
חבל שאי אפשר להביא לשם את ג'ף להנחות. פרובסט, כן? אני לא רוצה לראות יותר אפילו רמז לג'ף שרודר, אני מעדיף לראות שוב את פיליפ על פניו. כנראה שארין בכל זאת פותרת פאזלים יותר טוב מאמנדה וספנסר גם יחד, כך ש-90% שהפרק הזה יהיה מושלם. הסאונד בבית האח מתחיל להידפק, הגיע הזמן שיחליפו מצלמה. רגע, מה? ארין מעמידה את ג'אד להדחה? בשביל מה?? חכי רגע מלכתי, את לא יכולה להרוג כבר עכשיו את העכביש, יש יתושה מעצבנת שמזמזמת לך באוזן והיא צריכה להיתפס בתוך הרשת! חכו רגע, העכביש חשוב לאימפריה! עצרו! לא!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

בסופו של דבר, אני שמח שהמלכה נשארה והאימפריה עומדת על תילה, אבל ג'אד שיחק מעולה והוא היה שני רק לאמנדה מבחינתי, ומבחינת משחק חברתי אפילו עלה עליה מעט. בנימה עצובה זו, תחי אימפריית צוקרמן... למרות שהיא איבדה את אחד הנתינים הכי חשובים לה.

הו, פרק גדול!

אתעלם מהעובדה שאמנדה מטומטמת שכיוונה נגד ג׳אד שלא רק שלא כיוון נגדה, אלא אפילו התייחס אליה כבעלת ברית עד לפיינל 4, ואתייחס לארין שעשתה צעד לא טוב בהדחת ג׳אד. הוא היה הולך איתה עד הסוף. המרוויחה העיקרית מהדחתו היא הלן, שלפי הפידס, שכנעה את ארין, יחד עם אמנדה, להדיח אותו. אמנדה הייתה צריכה ללחוץ להדחת ספנסר/ג׳סי שהינם היחידים כרגע שלא תהיה להם בעיה להעמיד אותה.
מגניב לראות כזה באקדור ובליינסייד בדאבל אוויקשן. מתי עוד היה כזה?

שמח מאוד שג׳סי עדיין במשחק.

יאללה, להתחיל להעיף את מקמנדה ואנדי. סיסיות כל הבית הזה.

NP16

New member

לצערי אני מסכים שזה היה מהלך לא טוב וגם עצוב שג'אד יודח.
אבל זה היה די אדיר איך שפשוט כולם בכו. הבן אדם היה איום רציני כולם שם מתים עליו . הלן היחידה שהדיחה אותו בחיוך.

זה היה פרק בהחלט כיפי אם נתעלם מהעובדה שממש אהבתי את ג'אד, כנראה הוא באמת לא שיחק פשוט מספיק טוב אם הברית שלו לא סמכה עליו והעדיפה להשאיר את ג'סי בבית . כי זה לא היה עניין שהדיחו אותו כאיום , הם באמת לא הצליחו לקרוא אותו הוא התנהג חשוד. חבל, כי הוא כן היה נאמן, אבל אני מקווה ומאמין שיכולים להסתדר בלעדיו כי בכל זאת הבנות (ארין וג'ינה) לא מאוחדות עם ספנסר בשום צורה ובטח לא עם ג'סי.

Boran

New member

וואט דה פאק קרה פה הרגע?
אני מקווה שבראשון נגלה שהייתה סיבה אמיתית, ושזה לא באמת סתם מבוסס על שקרים והחשד של אמנדה שהוא ה-MVP...
אני חושב שארין קיבלה הרבה נקודות עם כל הרגש שהיא הפגינה בהו"ה+וטו הזה. רואים שזה היה קשה לה וראו שאכפת לה, וזה מוריד ממנה את תדמית הביץ' הקרה קצת.
אני מקווה שהטוויסט הוא לא שאמריקה בוחרת להחזיר מושבע לגמר או משהו כזה, כי זה יהיה ממש מעפן.
מעניין אם כשג'ולי אמרה להם שה-MVP נגמר, אם היא הייתה אומרת להם גם שבשבועיים האחרונים ה-MVP היה אמריקה, אם ג'אד לא היה מודח.

ומה לעזאזל אליסה עדיין עושה שם?? תמותי כבר

minishe1

New member

וואו, מאיפה זה בא?

לפני מספר פרקים כתבתי שלדעתי יש העונה לא מעט שחקנים טובים בבית וניימלס וואן טען שלדעתו יש שחקנים מאוד בינוניים. לאחר עוד מספר פרקים לצערי אני נוטה להסכים איתו. כפי שהמצב נראה כרגע יש רק שתי שחקניות בבית, אמנדה והלן, וכל השאר משמשים כבובות (או חיילים) שלהן. בנוסף, אני חושב שהלן היא היחידה שמשחקת טוב.

את אמנדה גם אני אוהב, היא הצחיקה אותי לא מעט פעמים וללא ספק היא דמות אבל מבחינת משחק היא פשוט עושה טעויות על ימין ועל שמאל. היא משחקת אגרסיבי מדי ומבססת יותר מדי החלטות על אמוציות וכעס לעומת הלן ההרבה יותר שקולה.

ההדחה של ג'אד היא החלטה גרועה ביותר מבחינתה של אמנדה. היא ביססה אותה על שמועות ושיקול דעת לא נכונים ושוב על אמוציות (איך הוא מעז להעמיד אותי להדחה, אני יראה לו מה זה). לא היה קורה שום דבר אם אמנדה הייתה מחכה עוד שבוע לבירור העניין ובינתיים מדיחה את ג'סי שללא ספק איננה בצד שלה. מבחינת הלן לעומת זאת ההחלטה להדיח את ג'אד היא החלטה מצוינת. אני לא יודע אם המשחק שלה עד כדי כך גאוני ואם באמת היא חשבה על מה שאני חושב כשהחליטה להדיח את ג'אד אבל אם חושבים על זה: בסופו של דבר לא ניתן יהיה להימנע מהעימות הלן נגד אמנדה. עד שהוא יגיע כל אחת מהן צריכה לדאוג שהשנייה תישאר עם כמה שפחות חיילים ובהדחה של ג'אד אמנדה איבדה את אחד מחייליה. הלן (במודע או שלא) למעשה התחילה את הקמפיין להדחת אמנדה כבר השבוע עם הדחת ג'אד. למעשה, כבר בהדחה - שתיים הקרובות הלן, אם תהיה חכמה, תוכל להדיח את אמנדה. כל שהיא צריכה הוא ליצור ברית עם אליסה (שבכל מקרה תעשה מה שהלן תאמר לה), ג'סי (שתשמח להדיח את אמנדה), ארין וג'ינה מארי (שכרגע לא כל כך ברור לאיזה צד הן שייכות אבל הצטרפות לברית שכזאת תהיה מצוינת מבחינתן). במידה ואחת מהן תזכה ב HOH הן יוכלו להדיח כבר השבוע את אמנדה ואם לא הן יוכלו לשחק עניינים כרגיל ולדחוף להדחת ספנסר שלא נראה שלמישהו בבית יהיה כל כך אכפת שיודח (ומי יודע, הלן או מישהי אחרת יכולה לזרוק משפט ליד אמנדה שיהפוך אותה על אנדי ואז אולי יוכלו אפילו להיפטר מחייל נוסף שלה).

אורישקי

New member

אני לא חושב שאמנדדה עושה יותר מדי טעויות - למען האמת הטעות הראשונה שלה הייתה בדיוק ההדחה הזאת שצדקת לגמרי במה שאמרת עליה.
אני דווקא חושב שארין וג'ינה מרי נוטות לכיוון אמנדה, אבל בסופו של דבר הן ילכו עם כל אחת. אמנדה באמת הייתה צריכה למנוע את ההדחה הזאת ולהדיח את ג'סי או לפחות את ספנסר - שניהם לא יהססו להעמיד אותה. אני מקווה שהיא תשתלט על זה.

minishe1

New member

האמת שגם אני לא זוכר טעויות טקטיות של אמנדה פרט להדחה האחרונה. כשאני אומר שהיא עושה טעויות הכוונה שלי היא יותר לצורת המשחק שלה. יותר מדי לחץ והתפרצויות שמובילות אותה למחשבות פזיזות על הדחה של אנשים. עד מקרה ג'אד היא אולי לא נפגעה מכך מבחינה טקטית אך אני כן חושב שזה פגע מבחינת הראש שלה במשחק. דבר נוסף ששמתי לב אליו: כפי שציינתי בהודעתי הקודמת כל העונה הזו מובילה בעצם לעימות הגדול אמנדה-הלן. בעוד עושה רושם שהלן כבר מתחילה לזרוע זרעים לקראת העימות וכבר שקלה להדיח את אמנדה (רק שראתה שאין למהלך כזה רוב בבית אז ויתרה) הרי שנראה שאמנדה כלל לא חושבת קדימה לקראת העימות הזה. אם היא לא תתעשת מהר הלן תפתח עליה פער די רציני לקראת העימות ביניהן.

עבור ארין וג'ינה מרי כפי שציינת סביר שילכו עם כל אחת. וכשאני מדבר על צורת המשחק הלא נכונה של אמנדה בדיוק לזה אני מתכוון. אמנדה נראה שחושבת אמוציונלי, עכשיו וכרגע, בעוד הלן עושה רושם שחושבת הרבה יותר קדימה ולכן אני רואה סיכוי הרבה יותר גדול שהלן תחשוב על להציע לארין וג'ינה מרי להצטרף אליה לברית מאשר שאמנדה תעשה את זה. אבל מי יודע, אולי באמת היא תתעשת.

niro62

New member

אז פתחנו בהדחה משמחת של קנדיס, משום מה ג'ולי כל הזמן מדגישה שהיא לא תספר להם מה קרה בעולם החיצון, אני מאמין שזה קשור לטוויסט כלשהוא שיהיה עם המושבעים, בבקשה רק שזה לא יהיה החזרת מודח!
ואז זה קורה, הבליינסיד על ג'אד, בהתחלה הייתי בטוח שהלן מביאה מהלך על הכתר, ואספה לצידה את ג'ינה מארי, ארין, אליסה וג'סי ועכשיו הולכת להדיח את ג'אד, אבל אז ראיתי שגם אמנדה ומקריי למרות שבבכי רב הצביעו נגדו, לכן אני חייב להבין מה קרה בהדחה הזאת! מה שבטוח הלן המלכה עומדת מאחורי הזה, באמת שאני לא מבין למה חלקכם לא אוהבים אותה, ממה שאני רואה היא משחקת את אחד המשחקים הכי טובים שהיו.
לעומת זאת המודח הטרי ג'אד, שחקן כל כך מעפן, ולא תצליחו לשכנע אותי שהוא היה שחקן טוב, מה שבסופו של דבר הוא היה זה פלואטר, חסר עמוד שדרה, שהלך אחרי העדר, שאפו על המשחק החברתי? אם זה איכשהוא היה עוזר אולי, אבל גם ככה הוא הודח פה אחד. קיצר ברוך שפטרנו עדיף אפילו את ספנסר עליו

אני חושב שעומד להיות משהו ממש מכוער - אבל רק אם אמנדה או מקריי לא יגיעו לפיינל 4. אם הם יודחו, יש מצב שההפקה תשלוף את המכוער שבתעלוליה עד כה.

אורישקי

New member

לא מסכים, הוא שיח'ק בסה"כ משחק מאד טוב והיה שלב מסוים שהיה במצב הכי טוב בבית - אבל בשבוע האחרון זה פשוט נפל.

minishe1

New member

אני לא חושב שלא אוהבים את הלן בגלל המשחק שלה אלא בגלל האישיות שלה. כדמות היא לא מספיק מעניינת, בטח שלא מצחיקה, לפעמים קצת מעצבנת והייתי אומר שמבחינה מסוימת היא אפילו קצת רובוטית. מבחינת משחק קשה לי להאמין שעדיין יש אנשים שחושבים שהיא משחקת לא טוב. אני באופן אישי מסכים איתך וחושב שעד עכשיו היא משחקת משחק מבריק.

בכלל, מבחינה משחקית אני נהנה מאוד מאמנדה, מקריי, (ג'אד
) הלן, ארין ואנדי (למרות שהוא משחק בעיקר בשביל בני בריתו ולא בשביל עצמו)

NP16

New member
אם כי

לא הייתי אומר שהיא זו שהובילה את ההדחה של ג'אד,
מקריי , אמנדה ואנדי לא הופתעו מהמהלך של הלן , כל ה4 האלה סיכמו שאם הם יזכו בHOH הם יעשו לג'אד בקאדור מראש, לכן הלן הציעה את התכנית הזו גם לארין כשארין זכתה. וארין ידעה שכל ה4 האלה נגדו אחרת לא הייתה מעמידה את ג'אד בסיכוי שיישאר. (היא גם אמרה כשהעמידה אותו שהרבה רוצים שתעשה את זה).
זה היה בעיקר מהלך של הלן לשכנע את ארין באותו זמן, אבל ארין גם לא הייתה מסכימה אם באמת הייתה יודעת שגם מקריי ואמנדה רוצים את זה.

למעלה