../images/Emo58.gif BB 818
פרק ליגה ולעזאזל איתי שידעתי מי יזכה בויטו ומי יעלה על הבלוק במקום דניאל. אני שמח על כך שג'סיקה הייתה מטומטמת מספיק לשים את דאסטין על הבלוק ושדאסטין היה עוד יותר אידיוט להציע את עצמו להדחה. אתם יודעים שיש הצבעות מוזרות וכשפחות ופחות אנשים מצביעים למודח, אתם עוד מסכנים את עצמכם. שמח גם שג'ן נתנה את הדחיפה האחרונה לג'סיקה לפקפק באמינותו של דאסטין ובהחלט הצליחה בכך, היא צריכה להיות אמריק'ז פלייר. ואם כבר הגענו לנושא, אז אמריקה ממש קוברת לאריק את הקבר שלו ואני משוכנע בכך שהיא תחפור עמוק יותר ביום חמישי. זאק וג'ן כרגע במקומות הטובים ביותר בבית, אף אחד אפילו לא חושב להדיח אותם. ואגב, בפידס הם גם עשו ברית בינם לבין עצמם שבה הם אמרו שימשיכו לשחק בין שני הצדדים. זה בהחלט היה מתבקש, מוזר שלא הראו את זה. מה שכן, אם הם יזכו בויטו אז המהלך השגוי ביותר עבורם יהיה לשים כל אחד מכל צד. אני חושב שהם יאלצו לבחור לעצמם צד במקרה כזה, כי אם לא, D&D וLNC יחברו להעיף אותם. אני חושב שבפיינל 2 ג'סיקה תקרע לכולם את הצורה, היא גם נמצאת במקום הכי טוב בברית הLNC מבחינת 3 הבריתות. נגדה יפנו אחרונים ויכול להיות שזה יהיה מאוחר מדי. כנראה שהנחמדות משתלמת בסופו של דבר. יחד עם זאת, אם בכלל תהיה לה ההזדמנות להיות הPAWN, היא עפה באותה שנייה. הפייבוריטים שלי לא השתנו. ג'ן ודניאל עדיין בראש. דיק הסגן וג'סיקה נסבלת.