BB818

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

פרק גדול! הפעם הקטעים של דיק לא היו ממוחזרים ומעצבנים, הם בעיקר היו מצחיקים. אני חושב שזה קשור לעריכה, מי שאחראי על הסאונד בBB פשוט גאון. גם מוזיקת הכנסייה בשיחות של אמבר וג'מיקה עם אלוהים, והגיטרות של דיק - זה לא סתם גיטרות עכשיו, יש לזה אפילו פתיח עם ההקשה של המקלות של התופים
שיפתחו את זה לשיר מלא! כמובן שזה גם נורא התאים כשהוא קם באמצע הלילה. קטע אדיר. דסטין גם היה מצחיק בפרק הזה, ואני עדיין מסמפט אותו, אבל הוא שחצן מדי והמהלך שלו מטומטם נורא.. אם הוא יעוף בסופו של דבר זה יהיה שני רק למרסלס מעונה 3. אבל שוב - אני לא מאמין שהוא יעוף בסופו של דבר. דניאל כל כך בכיינית, היא אפילו הוציאה את ג'מיקה טוב בריב שלהן. את ג'מיקה!! יש לכם מושג כמה קשה להוציא את ג'מיקה טוב בעיני? אלוהים ישמור כמה שהיא מעצבנת. חוץ מזה, נראה שאמריקה החליטה סופית לדפוק לאריק את המשחק עד הסוף, עם דאסטין זה עוד יצא בסדר אבל נראה שהsilent treatment לא עזר לו במיוחד, ואיך שזה נראה הוא גם הולך להצביע לדאסטין בחמישי(דיק מוביל את סקר הפופולריות בCBS עם 37%, דאסטין עם 10%). יהיה מעניין בשישי.

../images/Emo58.gif

לגבי הסקר, זה ביזיון שהפופולריות של ג'ן יורדת משבוע לשבוע. איך אריק יותר פופולרי ממנה? מה שכן, אני שמח שאמריקה מתחילה לתעב יותר את דאסטין ומתמודדים נוספים בבית.

../images/Emo58.gif BB 818

פרק ליגה ולעזאזל איתי שידעתי מי יזכה בויטו ומי יעלה על הבלוק במקום דניאל. אני שמח על כך שג'סיקה הייתה מטומטמת מספיק לשים את דאסטין על הבלוק ושדאסטין היה עוד יותר אידיוט להציע את עצמו להדחה. אתם יודעים שיש הצבעות מוזרות וכשפחות ופחות אנשים מצביעים למודח, אתם עוד מסכנים את עצמכם. שמח גם שג'ן נתנה את הדחיפה האחרונה לג'סיקה לפקפק באמינותו של דאסטין ובהחלט הצליחה בכך, היא צריכה להיות אמריק'ז פלייר. ואם כבר הגענו לנושא, אז אמריקה ממש קוברת לאריק את הקבר שלו ואני משוכנע בכך שהיא תחפור עמוק יותר ביום חמישי. זאק וג'ן כרגע במקומות הטובים ביותר בבית, אף אחד אפילו לא חושב להדיח אותם. ואגב, בפידס הם גם עשו ברית בינם לבין עצמם שבה הם אמרו שימשיכו לשחק בין שני הצדדים. זה בהחלט היה מתבקש, מוזר שלא הראו את זה. מה שכן, אם הם יזכו בויטו אז המהלך השגוי ביותר עבורם יהיה לשים כל אחד מכל צד. אני חושב שהם יאלצו לבחור לעצמם צד במקרה כזה, כי אם לא, D&D וLNC יחברו להעיף אותם. אני חושב שבפיינל 2 ג'סיקה תקרע לכולם את הצורה, היא גם נמצאת במקום הכי טוב בברית הLNC מבחינת 3 הבריתות. נגדה יפנו אחרונים ויכול להיות שזה יהיה מאוחר מדי. כנראה שהנחמדות משתלמת בסופו של דבר. יחד עם זאת, אם בכלל תהיה לה ההזדמנות להיות הPAWN, היא עפה באותה שנייה. הפייבוריטים שלי לא השתנו. ג'ן ודניאל עדיין בראש. דיק הסגן וג'סיקה נסבלת.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מה שהכי מטומטם בלהעמיד מישהו מהברית שלך להדחה, זה שזה פחות קול בשבילך ועוד קול לצד השני. גם ככה הם מאבדים קול כי ג'סיקה הו"ה. עכשיו גם דסטין לא מצביע, וגם ג'ן וגם זאק כן מצביעים. סה"כ מצביעים 9 אנשים. אז יוצא שבצד אחד מצביעים: ג'ן, זאק, דניאל בצד השני מצביעים: אמבר, ג'מיקה אם אריק מצביע עם אמריקה לדאסטין, זה אומר שדסטין עף 4:2, וג'מיקה וג'סיקה לא יכולות להתחרות על הו"ה. על זה הם בטוח לא חשבו. כמה טיפשים אפשר להיות?

../images/Emo58.gif

מסכנה ג'סיקה. לנו בבית זה נורא ברור כל מה שקורה, אבל כשאתה לא יודע שאריק הוא השחקן של אמריקה, אני לגמרי יכול להבין את ההגיון במהלכים של ג'סיקה. דסטין מאוד אכזב אותי - אתה אף פעם לא מתנדב לשים את עצמך על הבלוק. אף פעם. לא משנה מה. אף פעם. דיק חייב לעוף. מילא אם הוא היה רהוט/שנון/משעשע, אבל ההתגרויות שלו כל כך מטומטמות, כאילו ילד בן שש אומר לו מה לעשות. מקווה שאריק יתנגד לאמריקה כשהיא תגיד לו להעיף את דסטין, או לפחות שישכנע את ג'ן/זאק להצביע איתם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

כל הקטע שהוא (אריק) מקבל את הכסף רק אם המשימה מושלמצ- יען דסטין עף. אז אם יש לו אפשרות להצביע הפוך והוא לא יבחר בה אין סיבה שהוא ישנסה לשכנע את ג'ן וזאק

../images/Emo58.gif

אבל אם אריק חושב לטווח ארוך, עדיף לו שהמשימה הזאת לא תתבצע. אני פשוט לא יודע אם הוא יכול לערער על החלטת אמריקה בנוגע למי להצביע.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, באמת לא ברור אם הוא יכול. דבר שני, אני לא בטוח שהוא לא רוצה את דסטין בחוץ. סה"כ דסטין לא יקח את אריק לפיינל 2, ואריק צריך לחשוב לטווח הרחוק. הוא יהיה המטרה מספר אחת של ג'ן זאק ודניאלה אם דיק עף והם זוכים כי זה הבנאדם מה LNC שההעפה שלו תמשוך הכי פחות אש כלפי ההו"ה. מצד שני הוא גם יודע שב-LNC עדיין לא סומכים עליו, והוא בעצמו לא שולט במאה אחוז במה שהוא עושה בבית (בין אם הוא יכול לבחור למי להצביע או לא) ככה שלפרק את ה LNC יכול להיות די חכם מבחינתו. אבל גם במצב כזה, דיק הוא סיכון לא קטן. במקומו הייתי נפטר מדיק קודם ואז מנסה לכרות את הראש של הנרד הרד 2.0

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אתם חושבים רק על אריק.אבל מה עם זאק וג'ן?האם נראה לכם שהם באמת באמת יצביעו נגד דאסטין?

../images/Emo58.gif

אם יוצאים מנקודת הנחה שאריק לא טיפש, אין לו שום סיבה ריאלית לנסות להעיף את דסטין כרגע. הרי זה ברור שאמבר וג'מיקה בחיים לא יצביעו להשאיר את דיק, אז כל הבית ידע תוך רגע שאריק היה הקול להעיף את דסטין. אני יכול לראות ממש בקלות מצב שבו אריק מעיף את דסטין וכל הבית מתאגד נגדו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני מניח שזה יותר ווישפול ת'ינקינג שלי מכל דבר אחר. אין לי משהו אישי נגד דאסטין, ואני לא מת על דיק, אבל זו הסיטואציה היחידה שבה יש למישהו שלא מהברית המטופשת הזו להגיע לשלבים האחרונים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אוי,פרק פשוט ענק.נהניתי מכל רגע! אני עדיין בהיי שדסטין על הבלוק ^^ תגידו מה שתגידו,דניאל היא הדבר הכי מקסים שיש בבית הזה.אני פשוט מאוהב בבחורה הזאת. אחרי שהיא יצאה מהחדר ובחדר וידוי אמרה שהייתה שם גם אסטרטגיה כולי חוייכתי ומחאתי כפיים D: היא פשוט מלכה.ולא יעזור מה שתגידו. בת מלכה לאבא מלך. אני ממש מאושר שדסטין על הבלוק והקול של אריק ילך נגדו אמן אמן אמן אבל אני גם חושש עכשיו מזאק וג'ן. האם אפשר לסמוך עליהם שהם יצביעו ביחד עם דניאל?הם חושבים שזה ישתלם להם?הרי הם לא יודעים כלום על אריק. מזל שלא שמענו הרבה מאמבר הפרק.וחבל שג'מיקה לא ממשיכה לסתום.דברי רק אל ישו,כי היא באמת באמת הדבר הכי מטומטם אחרי אמבר בבית הזה.פשוט בלתי נסבלת. ג'סיקה היא היחידה שאני מחבב,אבל אני מחבב אותה כמו שאני מחבב את זאק [ככה שזה עומד בחצי
] אבל ברגע שהיא נכנסה לאמבטיה ושחזרה הכל בראש,זה היה פשוט ענק
אחד הקטעים האהובים עליי! פרינסס צריכה ללכת לישון את שנת היופי שלה בבית.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif+ספוילר לאולסטארס..

פרק ממש מעולה. אם לא הייתי יודע מי זוכה בוטו ושדסטין עולה זה היה יכול להיות הפרק הכי מותח בעולם. משבוע הבא אין יותר פידס. חוץ מזה, היום בדיוק ראיתי את הפרק מהאולסטארס אחרי שהאווי עף, כשג'אנל בוכה ואז אומרת בדיארי רום שהיא מנסה להראות חלשה ולבכות למרות שהיא עוד חזקה... אחרי זה - הקטע שדניאל אומרת שזאת הייתה אסטרטגיה לייבב מול כולם דיי עלוב..

verdax

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני לא מתכוון לצפות יותר בפידס השבוע עד הפרק של יום חמישי. העריכה של BB כלכך טובה, והם כלכך מתאמצים לשמור על מתח, שאני מרגיש לא נעים להרוס לעצמי את ההפתעה. כפי שכתבתי בפידס של השבוע, "הוריקן האווי" היא רוח קייצית חביבה לעומת ההתפרעות של דיק, ערכו את זה מצויין! רק חבל שקיצרו את החיקויים של אמבר ואת הקללות על ג'סטין והגונאריה. אני לא חושב שלאריק יש יכולת להצביע נגד אמריקה. ג'ולי לא שואלת אותו בכלל למי הוא מצביע, הוא רק נכנס לDR כדי שכולם יראו שהוא מצביע כמו כולם ואז הוא מקשקש עם הצ'ן-בוט כמה שניות ויוצא. הכל תלוי בג'ן ובזאק שיצביעו להעיף את דסטין. אני סומך על ג'ו שישב על ה- SMS'ים של "אמריקה" יום ולילה כדי להעיף את דסטין.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט אוסף של מטומטמים. דאסטין פשוט אידיוט, מי עולה להדחה, מי בטוח במשחק הזה, נו באמת. ג'סיקה גם לא חכמה במיוחד, יש לך מאזן של 3-3 מי מבטיח לך שלא יהיו עריקים? אריק, אז מה אם אתה AP, הנסיון הפטתי שלך לא לדבר רק יעלה לך בפרנויה, אין לו סיכוי להמשיך הרבה במשחק (ובניגוד לפרק שעבר אני כבר לא חושב שהוא חשוב במשחק הזה. מנגד:- ג'ן גאונה, איך היא שותלת ספקות בכולם פרק אחר פרק, וגם דניאל עם ההצגה שלה הייתה גדולה. עכשיו זה סופי - ג'ן לניצחון.

למעלה