BBC

avi778

New member
BBC

אני אוהב את הסדרה והייתי רוצה לדעת מתי אמורה הסדרה לחזור ? וגם איזו עונה זו? ומתי בכלל התרחש ספיישל הקריסמיס - שבו נכרתה היד לדוקטור. ויותר מכול הייתי רוצה (אם תוכלו לתת לי אולי קישור או לכתוב) לדעת מהו הסדר שבו קרו הדברים, לדוגמא: עונה1 ספיישל קריסמס? עונה 2 (אולי היה פרק מיוחד באמצע) ועוד... תודה,

avi778

New member
BBC - עזרה!!

אני אוהב את הסדרה והייתי רוצה לדעת מתי אמורה הסדרה לחזור BBC ? וגם איזו עונה זו? ומתי בכלל התרחש ספיישל הקריסמיס - שבו נכרתה היד לדוקטור. ויותר מכול הייתי רוצה לדעת (אם תוכלו לתת לי אולי קישור או לכתוב) מהו הסדר שבו קרו הדברים, לדוגמא: 1- עונה1 2- ספיישל קריסמס? 3- עונה 2 (אולי היה פרק מיוחד באמצע) ועוד... תודה,

avi778

New member
ועוד שאלה

איך אתם רואים את הפרקים של דוקטור הו? BBC1?

emh

Member
תשובה....

היד נכרתה בין העונה הראשונה לשנייה (מיספור העונות החדשות כמובן, לא המקוריות מהמאה הקודמת) בספיישל שנקרא The Christmas Invasion 2005 (מיד לאחר שהדוקטור התחלף, נכרתה לו היד, וצמחה לו בגלל תהליך ההתחדשות) היו עוד ספיישלים והם: בין עונה שנייה לשלישית - The Runaway Bride" 2006 (ההופעה הראשונה של דונה, למרות שבעונה השלישית היא לא כיכבה) בין עונה 3 ל-4 2007 "Time Crash" - סרטון של כמה דקות שמפגיש 2 דוקטורים, לפני ספיישל הטיטאניק. Voyage of the Damned" - ספיישל הטיטאניק, עם קיילי מינו בין עונה רביעית לחמישית 2008-2010 The Next Doctor - לונדון של פעם, הדוקטור פוגש אדם שטוען שהוא הדוקטור. (ספיישל חג מולד) "Planet of the Dead" - אוטובוס שעובר בחור-תולעת ומגיע למדבר בכוכב אחר (ספיישל איסטר) "The Waters of Mars" - הדוקטור מגיע לבסיס במאדים, שבו המים הופכים אנשים לזומבים The End of Time - המאסטר ששומע דפיקות, ואדוני הזמן בין חמישית לשישית (שודר השנה) A Christmas Carol - טרם צפיתי
"Space" + "Time" - שני ספיישלים קצרים זהו בנתיים.

avi778

New member
איך אני יכול לצפות בפרקים ובספיישלים???

להוריד למחשב? לראות BBC? איך????

אתה יכול לקרוא את ההודעה בראש הפורום - באדום!

"אסור לדבר על הורדות לא חוקיות מהאינטרנט על גבי הפורום, כולל תרגומים פיראטיים ובקשות/הצהרות על לינקים לפרקים!"

Apple Scruff

New member
../images/Emo207.gif הוט המטומטמים!!

העלו את העונה חמישית בVOD, בלי הספיישלים, בכלל! נכון, כבר ראיתי. אבל ממש ציפתי לצפייה חוזרת באיכות טובה יותר

למעלה