BBS14E11

ProzaC4387

New member
BBS14E11

אם דברים יסתדרו כמו שצריך יש לעונה הזאת פוטנציאל להיות לא רחוק מעונת האולסטאר.
סוף סוף דן נכנס ליכולת מלאה. התגעגעתי לראות אותו בתור שחקן. מהלך ענק שלו. מצחיק שהוא יושב בחדר ה HOH שואל את דניאל, בריטני ושיין מי השחקנים הכי מפחידים במשחק והשם שלו לא עולה.
בצד השני ג'אנל ובוגי נראו בפרק הזה כאנשים ממורמרים ועייפים. אני מניח שזה רק בגלל שחשבו שיהיו מועמדים להדחה ואין להם מה לעשות בנידון. מקווה שבפרק הבא יתחילו לשחק.
את וויל אני לא סובל. מקווה שאיכשהו בוגי אכן יזכה בוויטו ויציל אותו ואת פרנק ווויל יודח.
בכל מקרה עם כל הבלגן כשיש לך את ארבעת המאמנים, את שיין ופרנק החזקים, את דניאל שלכלכה את הידיים שלה, ואת וויל שמאיים על אנשים, נראה שאיאן אשלי ג'ן וג'ו הולכים להיות במשך שלושה שבועות על טייס אוטומטי. מקווה שלא ויתבצעו מהלכי PAWN שישתבשו בדרך ונראה הפתעות.

אורישקי

New member

וואי העונה הזו הולכת מעולה!
מיש לי בעיה אחת קטנה והיא שכל הפייבוריטים שלי למעט ג'אנל נמצאים באותה ברית (דן,דניאל,שיין,בריטני) ואם אני רוצה שתהיה עונה עם כמה מהפכים ושלא תמיד תשלוט אותה ברית צריך שמישהו מהם יודח.
אני אבל אקבל הדחה של שיין באיזור הפיינל 8-9 ובריטני גם כן קצת יותר מאוחר.
דניאל יצאה תותחית ואני מפרק לפרק שמח שסימנתי אותה, עושה כבוד לשם המכובד הזה בBB

וויל בלתי נסבל ואני מאד מקווה שהוא יעוף, ואם לא הוא אז בוגי. אני חושב שפרנק שחקן חכם ולא רוצה שהוא יודח. בוגי והפרצוף תחת והמרמור שלו כל הפרק הנוכחי היה בלתי נסבל.
דן מלך
אני רואה אותו מנצח שוב! פשוט מוכיח מפרק לפרק כמה הוא חכם ושיש מצב שגם עוקף את ד"ר וויל, רק צריך לראות איך תתקדם העונה. הקטע שהוא הלך לבוגי היה מעניין כי מצד אחד הוא עורר הרבה בלאגן לברית שלו אבל אולי בוגי יזקוף את זה לזכותו ואם הוא ו/או פרנק יישארו ואחד מהם ייקח HOH בשבוע הבא, הוא ואפילו דניאל ינצלו.
מצטרף איתך למחשבה שג'ן/איאן/אשלי/ג'ו הולכים לטוס אנדר דה ראדר שבועות הבאים, השאלה אם הם ישחקו חכם בשביל פלאוטרים או סתם ייגררו. ג'ן משחקת משחק חברתי מעולה ואני חושב שהיא יודעת מה היא עושה, איאן וג'ו בלתי נסבלים אבל כן יש להם ראש, אשלי סתם פוסטמה אבל היא קורעת אותי אז שתשאר.
best case-senerio - פרנק לוקח וטו, בוגי מועמד במקומו. ואז או שהמאמנים + שחקני בוגי לשעבר מתאגדים כדי להעיף את וויל, או שבוגי פשוט מודח.

Nameless One

New member

הדבר המעניין בעונה הזאת זה ,לפני שהמאמנים נכסו למשחק, רוב השחקנים בבית האמינו שהם בפיינאל 8, והם שיחקו בהתאם, עכשיו שהמאמנים נכנסו למשחק אנחנו עם 12 שחקנים שלכולם יש איזשהו סוג של משחק, שזה דבר נדיר לשלב הזה במשחק, במיוחד אחרי שנפטרנו מג'וג'ו וקארה הסתמיות.
מרגיש כאילו העונה מתחילה עכשיו והזיכרון מוילי האנץ הוא דיי כמו להזכר בעונה אחרת.

המשחק שדן משחק הוא דיי מרשים, אבל גם מסוכן, נראה שהוא מנסה לשמור על בוגי במשחק, אולי כדי שהוא יהיה קול במושבעים, ואולי כי הוא חושב שהוא יהיה שותף טוב להמשך הדרך, אבל בוגי בקלות יכול לבגוד בו ברגע שזה יהיה לו נוח, לא חושב שזה שווה את הסיכון לשמור אותו במשחק, במיוחד,שכרגע, דן דיי מוגן עם הברית שלו.

חוץ מזה דניאל מקבלת עריכה מאוד חיובית מההפקה, הבחורה הזאת מטורפת ולא יציבה ברמות של רייצ'ל, חבל שלא מראים את זה בתוכנית, זה היסטרי.

אני חושב שאולי הסיבה שדן שומר על בוגי היא כדי שתמיד יהיה איום אחד יותר גדול ממנו

ודניאל לגמרי נראית לי מפרק לפרק כבחורה עם פוטנציאל לשגעון, ואולי אפילו שגעון ברמה של נטלי מBB9. מה רואים עם השגעון שלה בפידס?

נתחיל במשהו לא קשור ושטחי - הזקן של ג'ו פשוט מכוער לדעתי. חוץ מהעובדה שזה נראה כאילו יש לו חילזון או נזלת על הסנטר, הוא גם נראה מחומצן. מי מחמצן את הזקן שלו?!? זה במיוחד בולט כשהוא רטוב. לא איכפת לי שהוא יודח, או הוא או ויל או בוגי. כמו שכתבתי בפרק הקודם, שיקשרו את כולם לטיל וישגרו אותם. חוץ מהם, באמת שאף אחד לא מפריע לי. איאן עדיין מוזר אבל יש לי הרגשה שהוא יכול להשתמש במוזרויות שלו כדי להתקדם במשחק. גם ג'ן ואשלי סבבה, למרות שגם לא אצטער אם מישהי מהן תודח. ואת השאר אני בכלל מאוד אוהב. פרנק + שיין + דן + ג'אנל + בריטני + דניאל לפיינל 6.

בכל מקרה, שאפו למתמודדים ששורדים הרבה זמן על הספינה. בוגי הראשון שנפסל (יששש!!!) ואפילו הוא נשאר שעה! אחריו ג'ן וג'ו. מעניין אם ג'ן יודעת שגם הזמר של סלייר הוא היספאני. כמעט שעה לאחר מכן, אשלי ודן פותחים נגלה שנייה של פסילות, פרנק מצטרף אליהם באיחור. השלישיה הבאה: שיין, ויל ו(להפתעתי) ג'אנל. איאן עוד שם
אני גם לא זוכר שבריטני הצליחה עד כדי כך בעונה 12. מה שכן, בנקודה הזו די ברור שדניאל זוכה במשימה. והבא שמודח הוא... היא... אבל לפני כן, דן נותן את אחד מנאומי הניצחון שלו לדניאל. שכחתי כבר כמה שהנאומים שלו שולטים. דן לראשות הממשלה!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111
אהמ. איאן נפסל והצד הטוב זוכה בוודאות!

בכל מקרה, אני מאוד מקווה שבכל מקרה ג'אנל ופרנק לא יודחו. אני הכי מעדיף שיעמידו את ויל ואת בוגי ושאחד מהם יעוף. אני באמת מקווה שפרנק יזכה בוטו ובוגי יעמוד במקומו. יש לו אגו כל-כך מנופח. אולי אם נדקור אותו בסיכה, הוא יתפוצץ?

ברור שהם לא יגידו שדן מאיים כי הוא איתם בברית

אממ אני באמת מקווה שבוגי לא יזכה בטעות בווטו ויציל את פרנק...
זה מאוד חכם לדן להשאיר את שאר המאמנים, ואני מקווה שדניאל באיזשהו שלב תבין שדן משחק בשביל לא עצמו ולא בשביל שניהם.
הלוואי וג'נל תעלה את האופציה להדיח פאוונים כמו באולסטארס!
ומקווה שהצד הטוב ימשיך לשלוט בבית

E r u

New member
אף אחד לא עוקב אחרי הפידס?

אני נאלץ להיות בודד איתם???

אורישקי

New member
אני כן (פידס)

איזו טעות של דניאל לעמיד את ג'אנל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט לא חכם. עכשיו הסיכוי היחיד שלה לא לעמוד להדחה זה אם דן/בריטני/שיין ייקחו HOH, היא שיחקה כל כך חזק והעמידה מישהי שמספיק מאיימת ושהבית מספיק לא אוהב, ונראה שפרנק ובוגי פשוט מחזיקים בצבא בעונה הזו.
חבל על ג'ייני

Nameless One

New member
רואה מידי פעם

דניאל צריכה אישפוז, אם לבריטני היה איזשהו שמץ של משחק ג'אנל לא הייתה מועמדת ולדעתי דן מבצע התאבדות אסטרטגית עם ההיצמדות שלו לבוגי, במיוחד שהקבוצה של ויל סימנה אותו כמטרה לשבוע הבא. (והבריתות של דן סתם רוצות להעמיד את ג'ו/ויל)

למעלה