BBUS802

BBUS802 ../images/Emo58.gif

הקטע שג'ן התחילה לבכות היה בהחלט אחד הדברים היותר מצחיקים והזויים שראיתי בזמן האחרון. זה היה פשוט מעולה. אמבר מעצבנת אותי עם כל הקטע שהיא אמא, אין לי שום בעיה שהיא תעוף. דווקא את קרול אני מחבב. בינתיים הכל נראה מוצלח, קצת חבל לי שדווקא אריק הוא השחקן של אמריקה, אבל לא נורא. וכן, הברית של זאק-ניק-מייק היה הדבר הכי מתבקש שיש. בולטים לחיוב: קרול, דאסטין, דניאל, אריק. בולטים לשלילה: ג'ן, אמבר וג'ו (ובאמת יש לו פטמות מפלצתיות!)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הקטע של ג'ן היה קורע. הורס. ישר לקלסיקות. אח"כ גם ניסיתי לראות כל פעם אם עדיין התמונה מוסתרת - ושמתי לב שהיא הסתירה אותה אח"כ עם איזה חתיכת קרטון או משהו דומה
בכלל ג'ן מזכירה לי את ג'נה מורסקה - רק יותר דרמה קווין ממנה. מבחינתי שתשאר עוד הרבה זמן!! מסכימה איתך לגבי ג'ו ודסטין. דסטין בהחלט התחבב עלי, בעוד שג'ו פשוט אידיוט. אין לי מושג למה דסטין עוד מנסה להשלים איתו... הסיפור של דיק ודניאל היה קצת עצוב היום. הוא בכה, היא בכתה, הוא סיפר על כל החברים הסלבריטאים שלו (ארוחת ערב עם שר!) והיא אמרה לו שירגיע קצת. זה סיפור ממש מעניין, ואני מקווה שישאר עוד זמן. הנומיניישנס היו די גרועים. הבחירה באמבר וקרול היתה ממש גרועה. גם עדיף היה למצוא תירוץ קצת אחר ולשים עוד מישהו מהשישיה (את ג'ו! את ג'ו!) להדחה. אבל נוותר לקייל, זה באמת רק השבוע הראשון. ואם כבר משהו גרוע - גם ה- America's player ממשששש גרוע. מה זה השטות הזו למי אריק ילך וימציא סיפור קורע לב?? איך זה בדיוק משהו שאני רוצה שיקרה בבית?? בוז (או אבוז בשביל עמית וירון). ולסיום - אני חולה על ג'סיקה. אני יכולה לשמוע אותה כל היום מדברת עם המבטא הצפוני שלה, על כמה שהחמאה נדבקה לשיער, וכמה קרול מעצבנת, וכמה הסלופ מגעיל

../images/Emo58.gif

אני גם מת על ג'סיקה! אבל כרגע אני אוהב את קרול יותר.. בכלל, נכון לעכשיו אין לי בעיה שכל השישיה תשאר. נראה לי די ברור שאלא אם כן יקרה משהו דראסטי שבוע הבא נראה את ג'ו ודאסטין מועמדים להדחה. מקווה שאם זה באמת המצב אז שג'ו יעוף, ושהפטמות שלו ילכו איתו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אבוז! נוסטלגיה!
ג'סיקה כ"כ צ'ירלידר שזה מצחיק. מחליא, אבל מצחיק. אני דוקא אוהב את אמבר וקרול. היא היתה צריכה לשים את ג'ו והבכיינית. שניהם עיצבנו אותי. אני דוקא חושב שהאמריק'ז צ'ויס היה סבבה. אני מקווה שזה ימשיך ככה - דברים בקטנה, ולא יותר מזה, כי אריק יכול להיות שחקן מצויין ומעניין אותי לראות איך הוא יהיה. אבל אם יגידו לו לעשות ברית עם זה וזה וזה וכאלה, אז לא נראה אותו כשחקן, וחבל.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק חביב, ג'ו חייב להישאר, הוא דרמה קווין אמיתי, מנגד הקטע של דיק ודניאל משעמם, הם כל הזמן בוכים ויצאים בהצהרות. הברית כל כך צפויה שהיא נועדה לכשלון (אני מקווה). וההדחות, בשלב הזה הכל הימור כי הם לא כל כך מכירים, אז לא נביע דעה (יש לי הרגשה שאם אמבר לא תזכה בוטו/תנצל בזכות אחר, היא לא תשאר הרבה)

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני אוהב את מוזיקת הסיום של פרקי הנומיניישנז, כשברקע התגובות בהילוך איטי. הו, כמה התגעגעתי. הקריין שמקריא את המספרים והתנאים להצבעה (ל"בחירה של אמריקה") מאוד מוכשר. שמייק גולדמן מ-BB האוסטרלי ילמד משהו, הוא מבזבז יותר מידי זמן מסך. הקטע עם ג'ן היה ענק. נראה לי שאלו היו 15 דקות ה"תהילה" שלה והיא לא תתרום שום דבר לעונה מפה והלאה, אפשר להעיף. לצערי, קייל עושה את כל הצעדים הנכונים מבחינה אסטרטגית כדי לשרוד את העונה הזאת. לדעתי זה נכון מאוד מבחינתה לתאם כבר מעכשיו מהלכים בתוך קבוצה שלה עם זאק-מייק-ניק. נראה מאוד לא סביר שברית כזאת תצליח לשרוד עד סוף העונה (לא כולם רובמבר...), אבל נראה לי שזה יחזיק חצי עונה לפחות. אם הם יזכו שוב ב- HOH שבוע הבא, לדעתי ג'ו+דאסטין יועמדו להדחה. הטוויסט של העונה של זוגות אוייבים קצת התפוגג ונשארנו עם סתם זוגות של אנשים עם משקעים מהעבר. לדיק+דניאל יש ברית לכל דבר, גם אם הם לא מדברים אחד עם השני יותר מידי. ג'סיקה וקארול לא ממש יפעלו אחת נגד השניה בגלוי. ג'ו ודאסטין - נראה לי שהם ישלימו, יהיו בברית וינעצו סכין אחד בגב של השני בהזדמנות הראשונה שתתאפשר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני נהנה :] ובגדול,מסכים פה עם כולם. וגם אני חייב לדבר על התמונה של ג'ן.תרשו לי:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה סתומה אפשר להיות?! היא עשתה לי את היום הטיפשה הזאת! ג'סיקה בהחלט הבחורות החמודות והכיפיות.אני מת עליה! דסטין ממש מותק.ג'ו מעצבן אותי למוות! דניאל גם מתוקה אמיתית. האמת שגם את אמבר אני מחבב.אבל מה הקטע של שתינו אמהות,איך היא עשתה לי את זה?! שתינו נקבות.איך היא עשתה לי את זה?!:O מה שכן,אם אני הייתי צריך לראות את ניק ככה עם כל המה שזה לא היה על גופו,הייתי מבייץ ולא יכול לתפקד! גררר!#$@%#@ והברית באמת הייתה צפויה ואני לא כ"כ התלהבתי ממנה.אבל נראה איך היא תמשיך... מתי מדיחים מישהו?ביום שלישי או חמישי?

gah

New member
../images/Emo58.gif

בגדול אני מסכים עם כל מה שנכתב פה מעלי. מעניין שהפעם אין איזה "עמית" שאוהב את כל מי שכולם שונאים (ג'ו). בכל אופן, אכן ממשיך להיות נחמד לצפות. אני מאוד מקווה שקרול לא תעזוב אותנו השבוע, כי היא מישהי שבהחלט מאירה את המסך. אני רואה עתיד מאוד ורוד לברית הזאת, בגדול אני לא כל כך מת עליה, אבל היא מורכבת מאנשים עם סגנון משחק דומה (חזקים ושקטים) ולא נראה לי שמישהו מהארבעה האנשים האלה ישבש לשאר את התוכניות עם מהלכים שנובעים כתוצאה מיצירת דרמה וכו', כי הם פשוט לא כאלה. לא סתם קייל בחרה את השלושה האלו, הם כולם אותו דבר. האיום היחיד של הברית הזאת הוא חיבור (טבעי) של אחד הבנים לאחת הבחורות הצעירות, אבל מכיוון שהבנים הצעירים והבנות הצעירות נראים בראש כל כך שונה אחד מהשני, אני לא רואה את זה קורה ככה ש... לגבי האמריקה'ס פלייר, אני לא יודע מה היו הציפיות שלכם ממה שזה יהיה, אבל בהתחשב בעובדה שכל פרק תהיה לנו אפשרות בחירה, אין מה להתלונן על האפשרות השבועית. אי אפשר כבר מההתחלה לשלוח אותו ליצור ברית עם מישהו או לנשק איזו בחורה (כי הוא לא יצליח בשניהם, במיוחד בשני). אה כן, ג'ן סתומה וגם מקרוב, לא כזאת יפה.

בוביץ

New member
BB802../images/Emo58.gif

דוקא אני לא מת על גסיקה היא מעצבנת אותי בטירוף אבל אפשר להגיד שהיא שווה זמן מסך כי היא לדעתי זאת שתרד על כולם בקטעי ראינות שכולם ישנאו אותה בסופו של דבר.. גו מגעיל ושיעוף כבר דרמה קווין מיותרת הקטע עם גן היה פשוט הילרי ביותר... אריק דווקא כשחקן מתחיל להיחבב הרעיון של האמריקז פלייאר לספר סיפור קורע לב הוא גרוע מצד שני בשבוע הראשון מה כבר אפשר לעשות הברית של קרול והבנים השרירנים-מעצבנת ומקווה שתתפרק לדעתי היא תתחזק בהתחלה ותהיה הברית הגדולה.. אבל הראשונה שתתפרק אחרי זה לא הבנתי מה הקטע להעיף מי שהיה הכי חלש בתחרויות אמבר עם הקטע של האימהות היה דפוק ביותר

../images/Emo58.gif

רק אני חשבתי שזה שמשתפכים על כמה אמבר עזרה בפוד צ'אלנג עם השיער היה אירוני למדי לאור המועמדות שלה להדחה והתירוץ של קייל _(שגם הייתה איתה בקבוצה האדומה)? אני לא אוהב את הברית הרפובליקנית החלולה. זה כמו לראות את ג'ורג' בוש בברית עם שלושה עצי במבוק. בכלל שכחתי שמייק קיים. מעבר לזה, אני ממש נהנה. טוב מאוד שמוזיקת הפתיחה נשארה אותו הדבר. ולגבי הקריין - אני נוטה להאמין שהוא מקליט את עצמו רגיל והם מריצים מהר. בעונה שעברה סגדתי לו, עכשיו אני תוהה לגבי טיבו!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

קייל לא הייתה עם אמבר בקבוצה האדומה. HOH לא משתתף בתחרויות אוכל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

דווקא המשימה של אריק יכולה לצאת ממש מצחיקה. במיוחד אם אמריקה יבחרו בחוכמה את אחד מהבנים האדישים (זאק, ניק, מייק), שלא יהיה אכפת להם מהסיפור
הברית של קייל ומשפחת רובינסון לא כזה צפוי. השלושה בנים אולי כן מסתדרים אבל דווקא עם קייל? הרבה יותר קל לי לחשוב עליה בברית עם אחת הבנות, כמו אמבר למשל (הרי שתיהן אימהות !). בינתיים הכי מעניינת בדיירי רום זו ג'סיקה. או שזאת ג'ניפר? בכל מקרה, הבלונדה ה"אויבת" (עאלק) של קרול. הכי מעניינת מחוץ לדיירי רום - דניאל
. דיק הראה קצת יותר אישיות והפך מבחינתי מסתם פריק לבנאדם מעניין. אני מת לראות מה יקרה בינו לבין דניאל
. אגב, דניאל פשוט מדהימה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גסיקה היא קצת דומה לניקול ריצי???(ומבחינה פנימית קצת לגן מעונה 4) הדירי רום שלה אכן שולטים מהאחרים אבל אני לא סובל בנות צפוניות כאלה מבחינת האישיות מזל שהטוויסט של האבא לא היה של גן כי ככה היינו מקבלים את גן עושה יותר עניין מהתצלום של עצמה.. העניין שדנאיל גם לא מגיבה יותר מדי לגבי העניין עם האבא(אני מכיר כמה דרמות קווין שהיו בוכות ועושות הרבה יותר עניין מהדבר הזה( (עיין ערך אריקה עונה 4)(

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דניאל מלכת עולם. איבל דיק תותח על. שניהם כרגע זה הדבר שהכי מעניין אותי בבית. עוד כמה שמות: ג'סטין גם מלך. אריק גם. שלושת הבנים עם השרירים משעממים ואני כבר לא אוהב אותם (וזה, אני מניח, בדיוק הפוך ממה שמאיה חושבת...)

למעלה