../images/Emo58.gif פידס, לאחר הויטו, הטקס והתפתחויות !!
אז ככה, איזה משוגע בבית, אחת העונות הכי מטורפות שהיו Ever!!! בתחרות ויטו דניאל זוכה, היא ואמבר בנוסף זוכות גם בטיול מחוץ לביג בראדר. דניאל משתמשת בויטו על אמבר ושמה את ג'ן במקום - ואז הבית מתחיל להתחרפן. ג'ן מתחילה לשים זין ולהתעצבן, היא לקחה את כל הסיגריות של דיק והרסה אותם, כשדיק מגלה הוא רותח כמו מטורף וגונב לה את כל הבגדים. ביג בראדר מחזיר לדיק סיגריות כי לטענתו אסור להרוס דברים של אחרים, ג'ן אומרת שכשהיא נכנסה לבית היא שאלה אם מותר להרוס סיגריות ונאמר לה שכן. דיק עובר את הגבול בקללות ובצעקות, לג'ן נשבר מהסלופ והיא מחליטה לאכול אוכל רגיל ולשים על ביג בראדר זין. ג'ן מכינה לה בורגרים ואוכל קוטג' ותפוח, כשהיא יושבת בחוץ דיק בא ונושף עליה עשן - היא מרימה יד על דיק ומנסה להעיף לו את הסיגריה תוך כדי שהוא צורח שלא תיגע בו - פה הפידס נחתכים. כל הזמן דיק אומר שהיא עפה ועפה ועפה ומקודם אני קורא שזאק עלה על תוכנית. מכיוון שג'ן אכלה אוכל ולא סלופ, אם היא נשארת אחרי האיבקשן הזה היא אוטמטית מועמדת עם עוד 2 אנשים, היא לא תוכל להשתתף בויטו ולא יוכלו להוריד אותה עם ויטו מהבלוק. הם מחליטים שהם יעיפו את ג'מיקה ואחרי זה יעיפו את ג'ן, דיק מדבר על לזרוק את התחרות HOH כדי שאמבר תנצח ושבוע לאחר מכן לא תוכל להשתתף. זאק בקטע מוזר לחלוטין בא לדיק ואומר לו "אני הגיתי את התוכנית הזאת, שלא תקח לעצמך את כל הקרדיט - אנחנו נגיע לפיינל ואני אמחוץ אותך", הבנאדם חייזר. אריק בגלל במחשבה אחרת, הוא רוצה להעיף את דניאל שבוע אחרי ג'מיקה - בקיצור, לג'ן יש תקווה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר, שבוע ממש מעניין בביג בראדר ואני שמח שג'ן מחזירה מלחמה. נ.ב אמריקה רוצה אריק יעיף את ג'מיקה