BBUS820

../images/Emo58.gif

לא ג'ן! רק לא את ג'ן! דניאל עושה צעד נכון אבל מעפן מבחינתי. הייתי רוצה שאמבר תעוף רק כדי שהיא תגלה שהיא וג'מיקה לא אמורות להיות בפיינל 2 לפי התוכנית של אלוהים. אם זה ייגמר ככה, כולנו אבודים. כולנו. מצד שני, גם אם ג'ן עולה על הבלוק - לפחות אריק יצביע למועמד השני כי אמריקה יחסית אוהבת אותה

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אאאאאאררררררררר שוב היא מתמקדת בג'ן?! לפני שבועיים היה לדניאל כלכך דחוף להעיף את אריק גם בגלל ה"נקמה" על ניק ובגלל הבאנר, עברו שבועיים והכל נשכח?? אריק מסתובב בבית (בא לדבר עם אמבר) עם חולצה שכתוב עליה NEVER FORGET, למה הם לא מפנימים? מעניין אם כשג'ן תהיה על הבלוק השבוע בבאד-דור, לאחר טקס הויטו, היא תנסה להציל עת עצמה ולהשיג קולות. זו תהיה פעם ראשונה שהיא לא ניצלת ע"י הויטו. (ואוליי כן, אני נטול ספויילרים הפעם ומתכוון להישאר כך השבוע!!!)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

מפתיע כשפתאום שדיק בטוח ודניאל הו"ה,ג'מיקה ואמבר כ"כ נחמדות,ג'מיקה כבר לא קוראת לאמא של דיק כלבה והכל טוב ויפה מבחינתן.מה קרה?הייתי רוצה שדיק ייכנס בהן דווקא עכשיו,כשהן חסרות שליטה וכח בכלל! הייתי מאושר לראות אותן על הבלוק.דניאל לא הייתה צריכה להחמיא להן ככה בכלל.שיחנקו! הן חולות נפש. מצחיק שישר אחרי שדניאל העלתה אותן הן שוב דיברו על ישו.אני מקווה שישו יתקע להן מקל בתחת ויעיף אותן מהמסך שלי. אני ממש מקווה שג'ן תשחק אותה ותזכה בויטו,כי אם לא,אנחנו גמורים
ג'ן ודניאל לפיינל 2

../images/Emo58.gif

משעמם. בניגוד למונטי, אותי דווקא מפתיע איך פתאום דיק נרגע. אם פתאום הבית שוב יתהפך הוא יתחיל להתנהג עוד הפעם כמו ילד. יועפו אריק, דיק, אמבר וג'מיקה (בסדר הזה בבקשה).

Adamreal

New member
../images/Emo58.gif

דניאל עצבנה אותי כל הפרק, לא יודע למה. אולי מאסתי בה פשוט. בכל אופן, אם הכלבה תצליח איכשהו לשים את ג'ן הבלוק אז אני
(יענו ברוגז) עם התוכנית. אני אוהב רק את אותה ואת ג'סיקה שהיא האדם הנורמלי והאנושי ביותר בבית.

willo

New member
../images/Emo58.gif

כל מה שנותר אחרי פרק משעשע זה לקוות שג'ן תזכה בווטו ואמבר תעוף. מה שברור שאם זה יהיה ג'ן נגד ג'מיקה/אמבר אריק שוב יאלץ להצביע נגד כולם. הצדקנות של אמבר מזכירה לי את הפרנדשיפים מעונה 6. קדימה ג'ן.

gah

New member
../images/Emo58.gif

הכל טוב בביבי האוס. אם ג'ן לא תעוף השבוע, זה לא באמת משנה, כי אני מאמין שהיא בדרך המהירה החוצה. אם יש לדניאל ודיק טיפת שכל, הם יעיפו את אמבר ולא את ג'מיקה ואז יטרגטו את ג'ן וזאק. בסוף יחזרו לג'מיקה וישבו בפיינל פור עם אריק וג'סיקה.

E r u

New member
../images/Emo58.gif פידס, לאחר הויטו, הטקס והתפתחויות !!

אז ככה, איזה משוגע בבית, אחת העונות הכי מטורפות שהיו Ever!!! בתחרות ויטו דניאל זוכה, היא ואמבר בנוסף זוכות גם בטיול מחוץ לביג בראדר. דניאל משתמשת בויטו על אמבר ושמה את ג'ן במקום - ואז הבית מתחיל להתחרפן. ג'ן מתחילה לשים זין ולהתעצבן, היא לקחה את כל הסיגריות של דיק והרסה אותם, כשדיק מגלה הוא רותח כמו מטורף וגונב לה את כל הבגדים. ביג בראדר מחזיר לדיק סיגריות כי לטענתו אסור להרוס דברים של אחרים, ג'ן אומרת שכשהיא נכנסה לבית היא שאלה אם מותר להרוס סיגריות ונאמר לה שכן. דיק עובר את הגבול בקללות ובצעקות, לג'ן נשבר מהסלופ והיא מחליטה לאכול אוכל רגיל ולשים על ביג בראדר זין. ג'ן מכינה לה בורגרים ואוכל קוטג' ותפוח, כשהיא יושבת בחוץ דיק בא ונושף עליה עשן - היא מרימה יד על דיק ומנסה להעיף לו את הסיגריה תוך כדי שהוא צורח שלא תיגע בו - פה הפידס נחתכים. כל הזמן דיק אומר שהיא עפה ועפה ועפה ומקודם אני קורא שזאק עלה על תוכנית. מכיוון שג'ן אכלה אוכל ולא סלופ, אם היא נשארת אחרי האיבקשן הזה היא אוטמטית מועמדת עם עוד 2 אנשים, היא לא תוכל להשתתף בויטו ולא יוכלו להוריד אותה עם ויטו מהבלוק. הם מחליטים שהם יעיפו את ג'מיקה ואחרי זה יעיפו את ג'ן, דיק מדבר על לזרוק את התחרות HOH כדי שאמבר תנצח ושבוע לאחר מכן לא תוכל להשתתף. זאק בקטע מוזר לחלוטין בא לדיק ואומר לו "אני הגיתי את התוכנית הזאת, שלא תקח לעצמך את כל הקרדיט - אנחנו נגיע לפיינל ואני אמחוץ אותך", הבנאדם חייזר. אריק בגלל במחשבה אחרת, הוא רוצה להעיף את דניאל שבוע אחרי ג'מיקה - בקיצור, לג'ן יש תקווה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר, שבוע ממש מעניין בביג בראדר ואני שמח שג'ן מחזירה מלחמה. נ.ב אמריקה רוצה אריק יעיף את ג'מיקה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

חזרנו לשיעמום. נומיניז צפויים, התפתחויות מעניינות בבית - אין. לפחות שהנימוקים לנומיניז יהיו רלוונטיים - מישהו באמת מאמין שלהגיד שכולם אוהבים את אמבר וג'אמיקה זה לעניין ?

למעלה