BCOM, Lyme Disease, and more

Chaya Lottner

New member
BCOM, Lyme Disease, and more

גדעון רז ידבר על BCOM ואוטזם ביום ה' 6.3.2008 בבית שמש לפרטים, נא להתקשר 02-991-8534 חיה לטנר,MS

יופי חיה אני שמחה שאת מארגנת מפגש איתו

וככה ידעו שלא רק אני נעזרת בידע ובמיכשור שלו
כי לא הכל זה קאטלר.... גדעון רז הוא איש מקצוע נפלא ואני ממליצה.

razgalili

New member
BCOM לא שייך לתחום הרפואה המערבית

או לתחום המדע ולכן גם לא מתאים לדיון בפורום. דיון על ביקום ורפואת תדרים, כמו דיון בהומאופטיה, פרחי באך וקערות תפילה טיבטיות אפשר לערוך במסרים אישים, בפורום רפואה משלימה, פורום הומאופטיה קלאסית, פורום רפואה סינית, פורום רפלקסולוגיה, פורום תרופות סבתא, פורום קיניסולוגיה והעצמה, פורום צמחונות וטבעונות או כל אחד מהפורומים האחרים שנועד לזה. לגבי מחלת ליים כגורם לאוטיזם - מחלת ליים אכן יכולה לגרום לאוטיזם ואפשר לרפא אותה אבל כדאי לבצע איבחון וטיפול שלא על ידי ביקום. הטענה שיש מגיפת ליים בארץ היתה הרבה יותר מענינת בעיני אילו אפילו אחד מהילדים בארץ היה מאובחן בליים על ידי בדיקה כלשהי שהיא לא ביקום.

khisha

New member
סליחה רז. אבל נושא הפורום עצמו נחשב לvodoo

בעיני רופוא מערבית כך שטיעונך לא מהמוצלחים ביותר במקרה הזה. במיוחד לאור תפקידך כמנהל הפורום. Dr. Buttar שהוא ממובילי DAN! משתמש בהצלחה לא מבוטלת ברפואה ביו-מגנטית בכמחצית מהילדים שלו. ד"ר מקנדלס ממליצה על שימוש במכשירים של הילדה קלארק. (כמובן שJMC חלטוריסטית) ביו-פידבק - שהוא שיטת רפואת תדרים נמצא כמעט בכל קליניקה בגרמניה ושוויץ(מדינות עולם שלישי זניחות). נושא זה לגיטימי לחלוטין בקבוצת chekatngkids ביאהו. וקראתי המלצות חמות שם. אני לא נכנס לתיאוריית קונספירציה של FDA לגבי המצאתו של ריימונד רייף, אבל בהחלט חושב שהנושא הוא אמ-אימא של נושא לפורום הזה.

עונה חלקית כרגע מקוצר זמן

קודם כול, אני מודה לך לגבי הלשון המכובדת שבה נכתבה הודעתך. אבל אני ממש לא מסכימה איתך, ואני אתייחס כאן לפחות לכמה מנימוקיך וכשיהיה לי זמן לאחרים. לגבי הרופאים המכובדים שמקדמים את הביקום. עצם העובדה שרופא זה או אחר מקדם סוג טיפול מסויים, עדיין לא אומר שאני מסכימה איתם. ד"ר ברדסטריט הוא נוצרי אדוק. הוא באמת מאמין שישו חזר מהמתים וכו'. אז אני צריכה להסכים איתו? ויש לי כלפיו כבוד ענק (וגם כלפי חיה לוטנר ותלמה, אגב!) לגבי ד"ר מקנדלס, יש דברים שהיא עושה שכבר הבענו לגביהם ספקות בעבר (ואם מגייסים דעות של אחרים שאנחנו מכבדים, אז לא רק אנחנו). ד"ר בוטאר הוא בעיניי לא סמכות למה עובד או לא. טופלנו אצלו קצרות ואין לי דעה טובה עליו או על המשרד שלו. ושוב, אם כבר מדברים על דעות של אחרים, שני רופאים שאני כן מכבדת ומכירה הביעו לגביו דעה דומה. יש לו קרדיט אחד בעיניי וזה שהוא החזיר DMPS לשימוש בילדים. ולהזכירך, יש רופאים רבים ומכובדים שטוענים בחום שתמירוסל זה הדבר הכי לא מזיק שבעולם, ששיעור מקרי האוטיזם אינו עולה, ושההורים אשמים בהכול (לא יודעת אם לשים כאן סמיילי או פרצוף עצוב). אז הנימוק "הרופאים המכובדים X מאמינים בזה" אינו רלוונטי בעיניי. זה אד הומינם הפוך. שנית, לגבי זה שנושא הפורום עצמו נחשב לוודו בעיני רפואה מערבית: אני מסכימה בהחלט שרבים במיין סטרים חושבים ככה - אבל זה העניין, שאנחנו מנסים לשנות את דעתם ולהראות להם שלפי כללי הרפואה המערבית (כן!) והמדע, מדובר בדיון בעל בסיס מוצק ומשכנע. כבר דיבנו על זה בעבר אבל אולי כדאי להזכיר את זה עוד פעם ולהתייחס באופן כללי לגישות אלטרנטיביות. כיוון שהביקורת הזו עולה שוב ושוב, אני אדביק כאן חלק מהודעה שהתחלתי להכין בנושא. אם לצטט את רז, יש לנו בהחלט כבוד לכמה שיטות אלטרנטיביות, ופחות כבוד לשיטות אחרות. תמיד האמנו שאיש באמונתו יחייה. אבל אחת ממטרותינו העיקריות כאן בפורום היא שאנחנו מנסים לגרום לממסד הרפואי בישראל להכיר בצורך לטפל בילדים שלנו, ואנחנו נאבד במהירות (כמעט) כל רופא ומדען שישמע בכפיפה אחת על פגיעה מחיסון MMR יחד עם פרחי באך. כבר היום רבים חושבים בטעות שהטיפול הביו רפואי באוטיזם הוא נטול בסיס מדעי. לא נצליח לשכנע אותם אחרת אם נתחיל לדבר על מרידיאנים וצ'קרות ומגנטים בנשימה אחת עם מתילציה ו-MTHFR. (אגב, הפורום הזה רכש מוניטין מכובד ורציני, ומפנים אליו אנשים מתחומים אחרים, לא רק אוטיזם. תביאו בחשבון גם שיש כאן לא מעט קוראים סמויים) זה לא אומר שאנחנו לא תומכים באפשרות לתת מידע לגבי שיטות כאלה להורים המעוניינים בכך. הפורום בנושא טיפול אלטרנטיבי לילדים בהנהלת קטרין נפתח בין היתר בעזרתנו, אחרי שפנינו אישית להנהלת תפוז והסברנו שיש בו צורך. בעת פעילותו הפנינו אליו אנשים לא אחת. לאחר סגירתו של הפורום, הצענו לא פעם להקים קומונה, והבטחנו לשים קישור לקומונה במקום בולט בפורום. אנחנו תמיד שמחים להפנות אנשים לקטרין או לתלמה, גם כאשר פונים אלינו במסרים אישיים וגם כששואלים שאלה בפורום. אבל אנחנו בפירוש בעד הפרדה בין שני סוגי טיפולים שנראים לנו שונים בצורה מהותית. אגב, בפורום האח ניתן לדון בנושאים האלה באופן חופשי, ולאחרונה גם התמנה שם ההומאופת דני רון כמומחה בפורום. ולגבי ביקום באופן ספציפי - אני בהחלט מוכנה לנתח כאן למה אני חושבת שזה, אה, מוטל בספק ענק, ולא עומד בקריטריונים רציונליים, אבל אעשה זאת כשיהיה לי יותר זמן, אולי בסוף היום. בתור התחלה, אני מציעה לחזור לשירשור לגבי קריטריונים להערכה ביקורתית על איכותם של תוספים וטיפולים ולבדוק אם הביקום והאתרים המקדמים אותו עומדים בהם.

maxpush99

New member
רפואת תדרים

רפואת תדרים עובדת! בידיים מקצועיות עם המכשור המתאים ניתן לרפא טווח גדול של מחלות מכשיר הביקום עצמו הינו "קופסא שחורה" היות והוא מתימר לקלוט את התדרים מהגוף ולהחזיר אותם למטופל- דבר שלא ניתן לבדוק מכשירים של RYFE ושל BARE עובדים על תדרים אחרים לחלוטין ואינם דומים כלל לביקום.

ממש לא נכון לחסום. זו טעות גדולה. ההיפך

ידע משרת את כלל ההורים. חשוב להכיר תחומים נוספים ולא רק תוספים. ילדים שמטופלים אצל גדעון במקביל לקילאציה הראו פחות תופעות לוואי מהקילאציה, לא הראו רגרסיות, הראו שינוי גדול בבדיקות של RBC לפני ואחרי טיפול. הראו שינויים מטבוליים ויציאת רעלים מהצואה ולא רק מהכליות ועוד. הטיפול של גדעון תומך בטיפול לפי DAN! והוא הוכשר בארה"ב ומכיר מקרוב את קאטלר ועבודתו. הוא בהחלט עובד עם הגישה, ומוריד אלרגיות לתוספים חשובים שהילד צריך, אלרגיות לחומריםשונים ועוד. גדעון הוא היחיד שבודק בארץ רגישויות לכימיקלים של ריסוסים, ריסוסי מזון, כימיקלים מהתעשייה, אבקות כביסה ומרככים ורגישויות למזון תרופות וכימיקלים כחלק מהפרוטוקול של DAN! לי אין אחוזים אצלו והוא מתפרנס טוב גם בלעדיי, אבללל.. חשוב לדעת ולהכיר ולהחליט מתוך ידע, מידע ולעשות החלטה מושכלת. מי שירצה יבוא ומי שלא מעוניין לא יגיע. אבל חשוב לזכור כי בזכותו ילדים עושים קילאציה בישראל מבלי להתחרפן ומוצאים הרבה הרבה מתכות בבדיקות הצואה והשתן שלהם. אחת האמהות שעשתה סיבוב אחד ללא עזרתו, ראתה את הילד מלא כאבים בראש, בגרון, ובכל הגוף, וכאבי בטן גם. ההבדל היה מאד ברור, כך שכדאי מאד מאד לא לפסול לפני שמכירים. הילד שלך יוכל לומר לך תודה. רק בזכות העזרה הזו.

khisha

New member
צריך לחסום את כל השטויות

רק אחרי דיון מעמיק וקביעה שאכן מדובר שטויות. כפי שאי אפשר לשפוט יצירת אומנות מבלי לראות אותה. אין לי מושג אם את מכירה את חיה, אבל רבים מההורים כאן יעידו שהיא וד"ר יפה יהיו אחרונים להכנס לשטויות וסיינטולוגיה. אם היא מתחילה דיון זה אמור להגיד משהוא. אני קראתי הרבה על כך ועדיין יש לי הרבה שאלות. בדיוק בגלל זה אני מחפש לשמוע יותר כדי להגיע למסקנה. לכן אני יצרתי קשר עם חיה בבקשה להשתתף ובעקבות כך היא החליטה שאולי עוד אנשים יתעניינו. אני מאוד אשמח לשמוע טיענים מושכלים כנגד של עושה רק טוב וגם של omer100b הרי רק מתוך דיון והצגת טיעונים בעד ונגד נוצרת אמת. ואני ממשל לא מסנגר אלא טוען לרלוונטיות של הנושא. יש הרבה טיפולים ובאמת לא כולם מתאימים לדיון בפורום זה. רייקי אם כל הכבוד הוא לא רלוונטי, למרות שעושה טוב להרבה ילדים. רופואה ביוא-מגנטית רלוונטית בריבוע כי יש לה בסיס מדעי לא פחות טוב מנטורופטיה.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו

אני שמחה שלגבי רייקי ודברים אחרים אנחנו מסכימים. גם הרושם שלי מחיה היה שהיא האחרונה שתיכנס לשטויות וסיינטולוגיה. לטענתך שלרפואה ביו מגנטית יש בסיס מדעי לא פחות טוב מנטורופתיה - לפחות כמה מהתאוריות שמשתמשים בהן בנטורופתיה עונות על התיאור שגם אתה הסכמת לו של טיפולים לא רלוונטיים, והבסיס המדעי שלהן מוטל בספק. למשל רפואה איורוודית והומאופתיה.

khisha

New member
נכון וציינתי נטורופטיה בגלל

שרוב הדברים שאנחנו עושים כאן הם נטורפטיה גרידא. תוספי מזון, דיאוטות זה לא מצלצל מוכר למישהו?

תוספים ודייאטות

הם אולי חלק ממה שעושים בנטורופתיה, אבל קשה לומר שמה שאנחנו עושים כאן זו נטורופתיה גרידא. הנה עוד דוגמה: אוסטאופתים בארה"ב רשאים לרשום תרופות. אם אוסטאופת (כמו ד"ר בוטאר, למשל, שעשה התמחות בחדר מיון) רושם אנטיביוטיקה, התרופה לא הופכת בגלל זה להיות חלק מאוסטאופתיה. אלה פשוט טיפולים שגם מטפלים שהוכשרו בגישות האלה ממליצים עליהם לפעמים, כמו שרופאים קונבנציונליים ממליצים עליהם לפעמים, וכמו שעושים אותם בבתי חולים לפעמים. שלא תבין אותי לא נכון - אם נטורופת או אוסטאופת או מישהו אחר רוצה לטפל בדייאטות ותוספים או טיפול אחר שנופל בתוך התחום הביו רפואי, אני הראשונה שאפרגן לו וגם אשמח לדון עליהם כאן בפורום.

8 אנשים נתגלו עם ליים חיובי גם במעבדות בארה"ב

אז רק הערה נוספת, 8 מתוך תשעה אנשים ששלחו את הבדיקות למעבדות מאושרות ומומלצות בארה"ב אישרו את הממצא של הליים, אחרי שהתגלה אצל גדעון, כי הם נושאים ליים. הליים נבדק במעבדות המורשות ומומלצות לנושא זה. כך שהביקום היה מאד אמין ואפקטיבי באבחון.

nissan41

New member
מה זו "מחלת ליים"../images/Emo35.gif

אם תוכלו לרשום מה זו המחלה ומה הסמפטומים- אודא לכם מאוד

khisha

New member
autism-lyme connection

בגוגל רצוי גם לעבור על הפורום, במקרה שלא משתתפים בו קבוע, בטרם הבעת דעה. לפני פחות משבוע זה נידון כאן.

למעלה