BE
DELICIOUS!!!

BE ../images/Emo210.gif DELICIOUS!!!

לכבוד השנה האזרחית החדשה החלטתי לפנק אתכם במתכון נהדר של עוגיות סקונס רכות ונפלאות{וגם דלות שומן} שבטח יצא לכם לטעום פעם באירלנד או בבריטניה{אפשר להגיש עם חמאה וריבה או עם שמנת אנגלית סמיכה מאד} החומרים(12 סקונס): *2 כוסות(280 גר') קמח *2 כפיות אבקת אפייה *1/3 כוס(70 גר') סוכר *75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות *2/3 כוס חלב *1/2 כוס צימוקים או אוכמניות יבשות *1 ביצה טרופה ב-1 כפית מים להברשה הכלים: תבנית אפיה שטוחה מרופדת בנייר אפיה אופן ההכנה: 1)מחממים את התנור לחום גבוה(200 מעלות) 2)מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבירים למכל מעבד מזון.מוסיפים את הסוכר והקמח ומערבבים. מוסיפים את החמאה ומעבדים בכ-30תנועות{"פולסים"}עד לקבלת תערובת פירורים עדינה.מעבירים את התערובת לקערה בינונית.יוצרים גומה במרכז,מוסיפים את החלב והצימוקים,ומערבבים ערבוב מינמלי ביד או במרית,רק עד שהתערובת מתאחדת. 3)מעבירים את הבצק למשטח מקומחקלות ולשים בקלילות2-3 פעמים.בידיים מעצבים את הבצק לעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 6 ורבע ס"מ בחותכן עגול ומקומח..מניחים את הסקונס מעל התבנית עם מרווחים בינהם.מברישים החלק העליון בביצה טרופה ומניחים בצד ל15 דקות. 4)אופים כ-10 דק' עד לקבלת צבע צהוב-בהיר.מוציאים את התבנית ומעבירים את הסקונס במרית מתכת לצינון כמה דקותעל הרשת. מגישים עם חמאה וריבה ליד כוס תה.
+
שיהיה לכם בתאבון ותספרו לי איך יצא
 

Amber

New member
../images/Emo2.gif סקונס!!! ../images/Emo99.gif

בדיוק בימים האחרונים רציתי לחפש מתכון של העוגיות, הן נהדרות! אני אעשה בהזדמנות הראשונה! תודה
 

jonbaum

New member
עוד מתכון נפלא לסקונס

טיפה יותר עשיר כי יש גם ביצים בפנים.
 

jonbaum

New member
עוד מתכון אירי

TEA BRACK. פשוט נפלא, במיוחד אם מורחים קצת חמאה.
 

thesheep

New member
מישהו יכול להשיג..

את המתכונים המדוייקים של הApple Pie והShepperd's Pie של המולי בלומס??
 

smile2life

New member
לגבי הshepperd's pie

לי נראה שהם לוקחים פירה שמים שכבה פירה שכבר פרה מתה טחונה גס, שכבה פירה ומקרימים למעלה סבתי הקנדית נהגה להכין את הshepperd's pie קצת אחרת - לכן בבמשפחת bloomz זה נראה לי סתם טעים אבל לא ממש אמיתי... מאחר ואיני זוכר את המתכון גיגלתי את התוצאות האלו
 
למעלה