BEAUTIFUL AGONY מי ניסתה, הייתה מוכנה/רוצה, או מה חושבים?

BEAUTIFUL AGONY מי ניסתה, הייתה מוכנה/רוצה, או מה חושבים?

אני ממש אהבתי וזה אחד הדברים המדליקים, כי אני אוהב לראות ולשמוע את ההנאה של האישה ואחד הדברים הכי מחרמנים שיש, זה המבט רגע לפני הגמירה.

כנראה בגלל הבעת הפנים של הגמירה. יש גם גברים, תעשי חיפוש

באתרים או גוגל, כי האתר עצמו למנויים.

turangaleela1

New member
הדבר הכי סקסי והכי מחרמן

ולא רק בגמירה, לגברים יש כשהם מזיינים מבטי "אני בריכוז" כאלה.
יש אחד שהיה אצלי במיטה עםהמבט המרוכז הכי מהמם שראיתי. כל פעם שעשה אותו הייתי רוצה שייזיין אותי לעד.
אפילו לפעמים הייתה לי התלבטות (!) אם להסתובב, כי אז לא יכולה לראות את המבט הזה שלו. רציתי לצלם, אבל ברגע האמת תמיד שכחתי ולא באתי מאורגנת..

Sharoman

New member
גבר אמיץ

או לפחות היה אחד אילו היה מאפשר לך לצלם את הפנים שלו במצב הזה.

בדיוק בשביל זה המציאו את הדוגי מול המראה, הוא רואה אותך

נהנית ממנו, את רואה אותו מאחורייך נהנה ממך ואיתך וכולם מרוצים וגם הידיים שלו פנויות.

לא ממש הבנתי למה התכוון המשורר ...
אתה רוצה להגיד לי שיש אנשים שגומרים עם הבעת פנים של "כלום לא קרה עכשיו ואני סתם שוכב במיטה להנאתי" ??
אישית עוד לא ראיתי מישי שלא עשתה איזה פרצום מסויים בין אם של "טוב ליייייי" כשהיא גמרה ובין אם של "מה לעזאזל קרה עכשיו" כשהיא הבינה שהוא גמר הרבה לפניה ..
&nbsp
לגבי הבעת הפנים שלי אז לצערי אין לי כרגע את מי לשאול איך אני נראה כשאני גומר (יש מתנדבת בקהל שמוכנה לעזור ?!?
)

מי שיכול להביט במראה בזמן שהוא בהיי של הגמירה אז כנראה שהוא
מזייף אותה או שהוא לא באמת בהיי מהגמירה

כל השירשור הזה גרם לי להגיע להבנה שאני היחיד ש ...
עושה פרצופים מצחיקים בכוונה ולפעמים גם מריץ קטעי סטנד-אפ באמצע האקט כשאני מקבל מבטים מוזרים מהצד השני וכל זאת רק בשביל "לפלפל" את העניינים ...

אבל למה אלי ? אני בכלל דיברתי על פרצופים מצחיקים בכוונה
כמו שאתה היית עושה בשביל להצחיק תינוק וכיו"ב + כשאני בשוונג אני גם עושה סטנדאפ (כולל לשאול אותה באמצע "אז מה מותק ? את באה לפה הרבה ??")

מצד שני, לא יכול להיות מדליק להנציח את הרגע?

זה יכול להוסיף להנאה שאת יודעת שאחרי זה תראי את זה שוב, אולי צריך להתאמן אבל כמה פעמים.

למעלה