Beautiful Alyssa

גדי ב

New member
Beautiful Alyssa

Hello please tell Alyssa that she is one of the most Beautiful Women i ever saw on tv, and that i want to deeply thank her for sharing her beauty with us straight males, hope i didn't take it the wrong way, have much gratitude and respect for you, beautiful. gady b curehead-il.net unupdated thaye.net ...

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif

למה באנגלית? ולמרות שהיא באמת יפיפיה אמיתית, יש בה עוד דברים חוץ מהיופי.. אה ואנחנו לא ממש יכולים להגיד לה, הלוואי והיא הייתה מבקרת פה

West Doll

New member
אני אמסור לה../images/Emo3.gif

אויי...הקו בהמתנה
סתם נו
אליסה אכן יפה..אבל למה אתה כותב באנגלית?
הכינוי שלך בעברית..

גדי ב

New member
שלום

אני כותב באנגלית כי יותר חשוב לי לקשר את המילים Alyssa ו- curehead-il.net ואת השם שלי אי שם באינטרנט מאשר לקשקש אתכן רכילות על האשה הכנראה נפלאה ומאוד רוחנית הזו שאתן בצדק אני מעריך מעריצות. אם אתן אוהבות את סדרות הטלביזיה האלה, שראיתי כמה פעמים ובד"כ זה נראה לי בזבוז זמן בגילי המתקדם לראות שוב ושוב, אולי כדאי שתחקרו קצת את הנושאים המועלים בהן גם במוסיקה. אני יודע שהצעירות והצעירים היום מסלסקים הכל וחושבים שאפשר לקבל הכל בחינם, אפילו את היופי של אליסה הם חושבים שאפשר לקבל בחינם (והם טועים אני חושב, כי גם אם כסף לא משלמים על זה שגונבים יופי מאישה יפה באמת - ולא רק חיצונית - משלמים על זה באופן אחר), אבל אם בא לכן, בנות ובנים, אולי תקנו איזה אלבום מקורי של The Cure ותקשיבו למוסיקה שמבטאת דברים דומים? אולי כדאי לכן, כי אתן אוהבות שעשועים וכאלה בגילכן, להתחיל עם ה- Greatest Hits: http://www.thecure.com/discography/?AssetID=698608 ואז, אחרי שתכירו קצת את המוסיקה (לא כדאי לחתום על דברים סתם), אולי תוסיפו את שמכן ל- curehead-il.net ? אני אשמח. פרט לזה, העולם הוא גדול הרבה יותר ממדינת ישראל, אז בחורות ואנשים שמתעניינים בערפדים ומלאכים, כדאי להם מאוד שיהיה להם אנגלית טובה, אחרת הם יוכלו לדבר רק עם ערפדים (יש המון) ומלאכים (יש ממש מעט) בארץ, שזה מאוד מאוד מצמצם את האפשרויות. מה דעתכן? גדי ב thaye.net הלא מעודכן וכאלה.

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifבאמת שלא הבנתי

איך הדברים קשורים אחד לשני
מלאכים וערפדים? אנגלית? מוסיקה? אליסה? על מה אתה מדבר?

גדי ב

New member
תרגום יותר מדוייק

שלום, בבקשה תמסרו לאליסה שהיא אחת הנשים היפות ביותר שראיתי אי פעם בטלביזיה, ושאני רוצה להודות לה עמוקות על כך ששיתפה את יופיה איתנו הזכרים הסטרייטים, מקווה שלא לקחתי את זה מהמקום הלא נכון, יש לי הרבה הוקרה וכבוד אלייך, יפהפיה. גדי ב curehead-il.net unupdated thaye.net ...

מתרגמת לכל הרוצים../images/Emo70.gif

Hello please tell Alyssa that she is one of the most Beautiful Women i ever saw on tv, and that i want to deeply thank her for sharing her beauty with us straight males, hope i didn't take it the wrong way, have much gratitude and respect for you, beautiful. היייי בבקשה תגידו לאליסה שהיא אחת מהנשים היפות ביותר שראיתי בטלוויזיה והוא רוצה להודות לה[או משהו כזה]על זה שהיא חולקת את יופיה בטלוויזיה
מקווה שלא עשיתי משהו רע ואז הוא כותב שהיא יפה. גדי.ב. משהו פה השתבש בתרגום כי יש שורה אחת שהתבלבלה לי בהעתק הדבק
אבל זה התרגום.. ואני לא הבנתי מה זה קשור לאתר הזה

spelling

New member
עוד דבר שלא הבנתי..

מה הכוונה "שאתן אוהבות..שאתן רוצות...השחקניתש לכן?"...

למעלה