BECK

BECK

חיפשתי פורום לדבר על הזמר יוצר המוכשר הזה, ופה זה נראה לי המקום הכי מתאים. יום חמישי קניתי את כל הדיסקוגרפיה שלו. איזה אלבום שלו אתם הכי אוהבים ומה אתם חושבים על החדש?

Get Out

New member
לקחת משכנתא ?

סתם ... כמה עלה ואיפה קנית ? לדעתי האלבום האחרון מצוין לפחות בחלקו הראשון ובק אחד האומנים הבאמת טובים

קזאר

New member
Mutations

נראה לי שזה האלבום האהוב עליי בגזרת בק. הבעיה הגדולה שלי עם בק זה שלא משנה כמה אני אוהב אלבום שלו אני אף פעם לא הצלחתי לאהוב אלבום שלו מהסוף להתחלה, מה שאני בדרך כלל עושה דווקא בקלות. והחדש מ-ע-פ-ן

Fell

New member
גם אני הכי אוהבת את מיוטיישנס

אלבומים של בק שאהבתי: Mutations אודליי Midnight Vultures חיבבתי: Mellow Gold Guero לא אהבתי בכלל: Sea Change (חוץ מלהיט הגלגל"צ Lost Cause) לחדש עוד לא הקדשתי מספיק תשומת לב כדי לקבוע מה דעתי עליו, אבל גם אם הוא מעפן זה לא כזה נורא מבחינתי, לכל אמן גדול מותר לצאת עם אלבום גרוע מפעם לפעם. ואם כבר בק - חפשו את הקאברים שלו לניק דרייק בסולסיק הקרוב למקום מגוריכם.

קזאר

New member
כן כן!

אהבתי אודליי מידנייט ומיוטיישנס, חיבבתי מלו גולד. גוארו סתם זבל.

Get Out

New member
קשה לי עם המשפט הזה ...

לא אהבתי בכלל: Sea Change (חוץ מלהיט הגלגל"צ Lost Cause) Sea Change זה יצירת אומנות ... תנסי להקשיב שוב ואולי תגלי שהאלבום השתנה ?!?

Fell

New member
הקשבתי מיליון פעם...

ברצינות, כולם השתפכו כשהוא יצא וניסיתי לתת לו סיכוי אבל האלבום הזה בלתי שמיע מבחינתי. אין לו לחנים מעניינים, העיבודים התזמורתיים הם בעיקר יומרניים ומתישים ויותר מכל - לבק פשוט אין קול כדי להחזיק אלבום מהסוג הזה.

moe7

New member
זה לגיטימי לא לאהוב אותו,

לא צריך לדחוף בכח. אם לא, אז לא.

קזאר

New member
לגיטימי לא לאהוב משהו?

נראה לי שאת בצד הלא נכון של האינטרנט. כולם מוזמנים לנחש איזה מן צד זה.

moe7

New member
ודאי, הרי כל צד של האינטרנט

הוא הצד הלא נכון. אבל מה לכולם ולו?

Ellabll

New member
דווקא אני אהבתי את החדש

לא יודעת מה איתכם אבל לי אין תנטייה הזאת להגיד איזה אלבום יותר טוב מקודמו ולמספר אותם אצל אמנים ותיקים, כל אלבום יש לו קטע משלו בדרך כלל האהוב עליי הוא אודליי

למעלה