bee

roli

New member
נראית רעבה הדבורה הזו... :)

סצינה חמודה ומצחיקה. אהבתי את העיצוב של הפרח. שתי הערות, ברשותך- השפה של העננים יותר מידי רחוקה מהשפה של יתר הסצינה. התאורה קונטרסטית מידי בשביל סצינה כזו, כדאי לעבוד עליה עוד קצת לדעתי.

nickname4

New member
מאוד יפה!

נראה קצת מצויר - לא נראה כל כך תלת מימדי עד שלא מגדילים את התמונה... הפרח יצא לך מאוד יפה!! האף של הדבורה בגודל כמעט כל הגוף שלה לא יודע למה אבל התמונה הזאתי מזכירה לי את גרגמל שרוצה לאכול דרדסים ^^ בקיצור - מאוד יפה!

ilankt

New member
אולי תנסה לעשות לדבורה

אף שפיצי ארוך, כזה שמתחיל עבה ונגמר דק, בספירלה כזאת, זה יראה הרבה יותר יפה. לא שזה לא נראה חמוד עכשיו

E r A n 1982

New member
תודה על התגובות!

רועי - LW. (דיברתי איתך כבר בקשר לשאר הדברים :) ) eldarinn - זה נעשה ברינדור (FPRIME) nickname4 - תודה. הוא באמת גדול אבל לא עד כדי כך לדעתי. ilankt- הממ.. אני חושב שהוא יראה מרושע עם אף דק ספירלי..

אני מסכים עם רועי בקשר לתאורה

במקומות מסוימים (כמו האף למשל) היא שורפת, אני חושב שבגלל זה לאנשים קשה קצת עם האף. אגב שינוי של הספקיולר לא נראה לי שיעזור כי אז אתה תדפוק את הצבעים שבחרת. על הורד יש נויס (או שאלה ארטיפקטים של JPG) שבעיניי לא אמור להיות שם, אני חושב שחסרה לה גם קצת רוויה בצבע. לדבורה הייתי מוסיף שעירות באזור האחורי לפחות (הצהוב שחור). בסך הכל הכיוון נראה טוב אבל הייתי עובד על זה עוד.

Nebelis

New member
האמת...

לא. חמוד ביותר- קו אחד עם הסטייל שלך...לגבי התאורה הייתי עוד עובד על זה שיהיה קצת יותר sunshine קצת קשה להבין על איזה שעה ביום מדובר לדוגמא... סה"כ עבודה מאד חמודה... אגב...דיברת עם רועי על התאורה בוא שתף אותנו!

E r A n 1982

New member
אז ככה!

:) המסקנות הן שיש עוד הרבה לאן להתקדם מבחינת יכולות תאורה. ושזה היה יכול להיות יותר יפה ומתאים אם היתה עוד תאורה שממלאת את האיזורים החשוכים בפרח. הבעיה היא שזה מבהיר איזורים אחרים שאני מרוצה מהם. אני מודע לזה שיש דברים לא משהו בתמונה. אבל נכון לעכשיו אני מעדיף ללמוד מהטעויות ולהמשיך לדבר הבא שאותו אעשה עם ההערות של העבודה הקודמת בראש. סה"כ זה לא משהו שאני מגדיר בתור שיא הקריירה :) אז שוב תודה לכולם. במיוחד ל nirchen :) למדתי הרבה!

למעלה