been with the professors?

been with the professors?

לדילן, כידוע, אין השכלה אקדמית פורמלית (אף כי יש לו כמה וכמה תארים "לשם כבוד" מאוניברסיטאות שונות). מעניינת אותי השאלה ההפוכה: האם למי מכם ידוע על עיסוק אקדמי ביצירותיו של דילן? אני מניח, שהמוסיקה, ןבמיוחד הטקסטים, של דילן אמורים לעניין אנשי מחקר בתחומי השירה, האמנות והתרבות האקדמיה. מה ידוע לכם על כך?

Chocoholic

New member
אני תמיד אומר לעצמי

"השבוע אני אקפוץ לפקולטה למדעי הרוח וינסה לדוג קצת מידע, אולי להיכנס לאיזו הרצאה". בינתיים זה לא יצא לפועל מפאת חוסר זמן... אני יודע שדילן מוזכר לא אחת בקורסים שונים אך עד כמה נכנסים עמוק לכתביו, אין לי מושג. נתקלתי במאמרים אקדמיים ספורים באינטרנט אבל לא התעמקתי בהם, כולם היו מארה"ב. בחיפוש כללי בקטלוג המקוון של ספריות האוניברסיטה לא עלה כלום, רק את Chronicles שלו (נחמד לדעת שהספרייה המרכזית הצטיידה בספר הזה) וחלק מכתביו של Dylan Thomas, מתורגמים ומקוריים.

לא עלה בדעתי

לחפש את ספרו של דילן בספריות האוניברסיטה; והאמת היא, שדווקא מתקבל על הדעת לבדוק זאת. כדאי לבדוק את הנושא בקרב אנשי לימוד ומחקר של התרבות האמריקנית והנלווה אליה, וכן בחוגי "ספרות משווה" ודומיהם. נתת לי רעיון - אולי אשאל בפורום סטודנטים.

Chocoholic

New member
עדיין לא עלה בידי

לעשות חיפוש של נושא מסוים בין ספרים אך עם השקעת הזמן הנחוץ אפשר למצוא כמה דברים, אני מניח. הכניסה לספריות באת"א היא חופשית ככל שידוע לי (לפחות בפקולטה שלי) כך שאפשר לקרוא ולצלם חומר כאוות נפשך, אך כדי להשאיל ספר, צריך כרטיס סטודנט/סגל. אם אתה מתכוון לעשות משהו בעניין שלח לי מסר, בפברואר יש הפסקה בין שני הסמסטרים וזה זמן טוב לחקור את זה.

למעלה