behold!

whatascene

New member
כן כן האיכות חרא ולא שומעים את השיר

אבל זה נראה ממש מושקע.. ואפלולי כמו שהם יודעים.. *מגלגלת עיניים* אני כבר מחכה לראות את זה בצורה נורמלית.. חח

אני כבר הצטרפתי לפורום ממזמן,../images/Emo205.gif

אבל אני לא מוצאת את האקסקלוסיב דאונלודז אפשר קישור לדף?

nesta girl

New member
צ'אד מחק את זה =\

מישו פרסם את זה ביוטיוב אז הוא הוריד אתזה

whatascene

New member
טוב, אני אנסה להעלות את זה שוב..חח

האמת שיש לי בעיה אחת עם הקליפ.. כלומר, כמה אני מניחה. בתור התחלה, אני לא אוהבת את זה שהקליפים סובבים את הסולן.. אני מעדיפה שחקנים נוספים.. או כמו באול דאת אייב גוט שהם דמויות משנה או תפקידים מתחלפים וכו'.. מעבר לזה, הם סתם מדגישים את זה שהם פריקונים קשוחים, נכון? :-\

nesta girl

New member
אה בערך

האמת שזה מזכיר לי את הקליפ לtake it away שכל הקליפ היה בעצם...ברט =| ואני זוכרת שהיה במייקינג קטע שהם באמת אמרו לו..כל הקליפ סובב סביבך אנחנו לא עושים כלום וזה והוא טיפה התעצבן. כנראה שלא הפיקו לקחים כי זה בול אותו דבר חוצמזה, כל העלילה של הקליפ

whatascene

New member
מי זה הם? הלהקה אמרה לו?

בסדר, זה נכון, וזה חבל. ודווקא אצלם זה לא כמו בשאר הלהקות שהסולן הכי חתיך וכל השאר מכוערים כי הם כולם נורא יפים כאן (טוב, אולי הדן הזה קצת זקן..אבל בכל זאת).. קיצר, זה באמת חבל.

חחחח דן דווקא חמודP:../images/Emo205.gif

גם יש וידיאו ביוטיוב שמישהי בפורום אחר העלתה שהם מדברים וזה קליפ קורעע~ [גם דן מדבר על זה שזה הסט תמונות הראשון שלו והכל..קיצר שווה לראות
] http://www.youtube.com/watch?v=TIDXDACDevY מממ. ויש לך קישור להורדה להביא לי? אולי? במקרה?

ועועוועוועעועווו../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

כמה דברים: ממש ממש ממש חיכיתי לראות אותם שוב~ זה כזה משמח. באמת, אני פשוט חולה עליהם וכ"כ שמחתי לראות שהם חוזריםP: דבר שני, אני חייבת להגיד שהקליפ הזה קריפי למדי. אבל זה בסדר, כי גם השיר הוא כזה מפחיד~ ודבר שלישי, אם תשימו לב אפשר לראות את מוטיב 'הברט משתגע' גם בקליפ הזה
וואו. ממש אהבתי את הקליפ, הוא כזה נוגע. ועושה צמרמורתD: זהו><

SainTonix

New member
טוב לא צריך ,מצאתי ביוטיוב באיכות טובה

כאן קליפ מעולה!! ממש אפקטים של סרטי אימה כאלה.. מזכיר קצת את הצלצול והטינה.. אהבתי מאוד!

Rose131

New member
אני היחידה שלא מבינה מה לעזאזל הולך שם?../images/Emo7.gif

הייתי צריכה לראות אותו בווליום-לא ווליום בגללש אמא שלי לא רוצה לשמוע את 'הרעש הזה' ואני לא מבינה כלום מהקליפ

למעלה