BEIJA FLOR

the single

New member
BEIJA FLOR

BEIJA FLOR הוא המנצח בקרנבל. MANGEUIRA שנצחו בשנה שעברה על חודה של נקודה אחת הפסידו השנה בנקודה אחת בודדת.... מצורף לינק (לדוברי פורטוגזית ואוהבי תמונות
עוד עדכונים אביא בהמשך..

גדי שבת

New member
קרנבל 2003, תוצאות האמת:

והרי תוצאות האמת שהתקבלו היום: 1.Beija-Flor 2. Mangueira 3. Grande Rio 4. Imperatriz Leopodinense 5. .Mocidade Indep 6. Viradouro 7. Salgueiro 8. Portela 9. Unidos da Tijuca 10. Caprichosos de Pilares 11. Porto da Pedra 12. Imperio Serrano 13. Tradição 14. Santa Cruz

גדי שבת

New member
סיכום קצר והתנצלות

אז ככה, אין חדש בסמבודרומו: Mangueira ו- Beija-Flor התחלפו ביניהן. האלופה של שנה שעברה תהיה סגנית השנה וסגניתה משנה שעברה נבחרה לאלופה. מה שכן, הישג ראשון ל-Grande Rio שמגיעה למקום השלישי. Portela עדיין במרכז הטבלה. ו- Salgueiro - גם הם, לצערי, לא כל כך מצליחים השנה. אני עדיין לא יודע כמה יורדות השנה ומי העולות במקומן. התנצלות: בסקירה שכתבתי לפני הקרנבל טעיתי כנראה לגבי שיטת הניקוד. כנראה שהמקור שנסמכתי עליו לא מעודכן מספיק והשיטה שונתה לאחרונה. על כל פנים שיטת הניקוד החדשה עדיין לא מובנת לי לגמרי ונראית לי מאוד מסובכת.

shellyland

New member
באמת? לא ידעתי שהשיטה שונתה

אתה יכול לספר על זה קצת יותר? (מתי שונה? מה שונה?)

גדי שבת

New member
אני לא יודע

פשוט ראיתי באתר של הקרנבל ששיטת הניקוד שונה מזו שתיארתי. ואולי אני טועה כעת, ובסקירה בכל זאת תיארתי נכון?

גדי שבת

New member
במקומה של Santa Cruz

חוזרת לליגה הראשונה Sao Clemente. מסתבר ש- Vila Isabel גם בשנה הבאה תהיה בליגה השנייה. נו, מילא.

shellyland

New member
אמרתי או לא אמרתי?

ראיתם איזה יופי של הופעה הם נתנו? התמונות בדרך...

למעלה