Benenson

שי רגב

New member
בחור נחמד...

(עד כמה שאני זוכר מלפני כ- 13 שנים...
)

הרענני

New member
לא מומלץ

גם ככה הנושא (GIS) לא קל. אכן בננסון איש נחמד, אבל הוא לא מלמד טוב, ושמעתי שהוא אפילו לא תמיד מלמד בחדר מחשבים. איך אומרים? "רק במקרה של פיקוח נפש".

מסכים לחלוטין

אמנם גם אני למדתי אצלו לפני שנים, אבל לצערי אני רואה ש- "לא יהפוך הכושי עורו ונמר חברבורותיו"...
איציק בננסון היה (וכנראה נשאר) בחור מ-א-ו-ד נחמד, אבל כמו שמרו אצלנו בזמנו: "נחמדות זו לא פרנסה". למדתי אצלו סמסטר ויצאתי עם אפס מוחלט (ממש התבזבז לי הזמן. אפילו לא הגשתי עבודה). בזמנו חשבתי שהאשמה היא בי, אבל יותר ויותר אני משתכנע שלבחור פשוט אין שיטת הוראה סדורה. לעומתו, אני מאוד ממליץ על פרופ' אבי דגני: אמנם, מאוד מאוד קשה (דרישות בשמים), האף בעננים, אבל אתה יוצא מנו "עם משהו ביד". (אני לא יודע אם הוא עדיין מלמד...).

kukushon

New member
קורסים תיאורתיים

נכון שבננסון לא מלמד איך ללחוץ על הכפתורים, אבל הוא מלמד תיאוריה, וזאת השיטה המקובלת באוניברסיטה,לעבוד עם התוכנה אפשר ללמוד תוך שבועה, אבל חייבים גם רקע תיאורתי, ככה אני חושבת

שי גנדל

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים

תרשי לי לחלוק עליך. אם לומדים הסטורית, כלכלית, אקלים או גיאולוגיה, תיאוריה מספיקה. מקסימום אפשר לצאת לסיור או להביא סלע לכיתה. אבל כמו שלא לומדים וורד או אקסל רק בתאוריה, בוודאי שאין ערך ללימוד תאורטי של תוכנה מסובכת כמו ב-GIS. כששומעים הרצאה ובמקביל - או מיד אחר כך - מיישמים על המחשב, הכל הרבה יותר מובן.

kukushon

New member
אם הוא מלמד רק תוכנה?../images/Emo147.gif

המטרה שלו לא ללמד תוכנה, אם כך קורס שלו היה נקרא ARCGIS או MAPINFO אני מסכימה שתירגול מול המחשב חוסר, אבל אפילו ככה השיעורים שלו היו לי ברורים, ולא היה לי קושי לישם מול המחשב.לדעתי חשוב לדעת איך התוכנה נבנת, איך נשמרים נתונים בה, וזה מאוד אוזר בפרקטיקה.אם הסתבכתי במשהו אז תמיד אפשר להשתמש ב-HELP

למעלה