BENKOK אני צריך את עזרתך

cruiser

New member
BENKOK אני צריך את עזרתך

ראיתי שנתת תשובה למחירי משלוחים. אני צריך עלויות של EMS או דואר ולא של קרגו. לגביי משלוחים מסין (עיר - שנזאן) לכל רחבי העולם משקל - 0.5 ק"ג . אני לעומת הקודם כן אומר תודה ואפילו תודה רבה :)

Benkok

New member
לצערי אין לי שמץ...

אתה מאוד מנומס והייתי מאוד רוצה לעזור לך אבל ממש אין לי מושג...תשאל אותי מה שבא לך על בנגקוק ואענה ברצון... אולי החבר'ה הסינים יעזרו...

motor69

New member
BANKOK כנס בבקשה - כבוד!!!../images/Emo66.gif

דבר ראשון, אני חייב להגיד שאתה חולק עם החברים פה מידע ועל זה יש - כבוד! כבוד! כבוד!. אני אשמח אם תוכל לעזור לי, יש לי כמה שאלות לגבי ייבוא. האימייל שלי הוא : [email protected] יום טוב ותודה.

Benkok

New member
תודה על המחמאה, אבל ייבוא זה פופטיץ

אני בייצוא... וברצינות, במקום שנבזבז את הזמן באימיילים וכו', הייתי ממליץ לך לשאול את השאלות שלך כאן בפורום - יש כאן אנשים מאוד מקצועיים בהמון תחומים, אולי כולנו ביחד נוכל לסייע יותר ממה שאני אצליח לבד. כמובן שאתה מוזמן לשלוח לי מייל אם בכל זאת אתה מעוניין אך ורק בתשובות שלי...המייל בכרטיס אישי...

Benkok

New member
לצערי אין לי שמץ...

אתה מאוד מנומס והייתי מאוד רוצה לעזור לך אבל ממש אין לי מושג...תשאל אותי מה שבא לך על בנגקוק ואענה ברצון... אולי החבר'ה הסינים יעזרו...

afikiminfo

New member
תלוי באיזה חברה ומה הקדימות

משלוח של 40 דולר בחברה אחת יכול להגיע ל 80 דולר בחברה אחרת. אינני יודע אם מקובל לפרסם כאן חברות. אם בכל זאת תתעניין, צור קשר במסרים. בהצלחה אלי

למעלה