Benkok, נחשפת !!

Benkok, נחשפת !!

תמיד ידעתי שאתה עושה חיים בתאילנד, ושבאמת כדאי לבקר שם, וכשאמרת שאתה נורא עסוק בזמן האחרון, האמנתי... אבל עכשיו גם מצאתי את הסיבה . יו אר דה מאן!

saritoosh22

New member
הבה נריינה..........

ובנקוק זה ההוא עם החצאית באמצע? (אייקון של הקורץ ההוא.............

Benkok

New member
למה אאוטינג למה????

אתה רוצה שאני אחשוף בפורום את כל הסטיות שלך? (כולל נושא היאכטה שלא יוצאת לי מהראש כבר חצי שנה???) יש אנשים שמעדיפים להישאר אנונימיים... I have a reputation to maintain…come on…

חשבתי שאני עושה עבודה טובה

בלחשוף אותם בעצמי....

Chinita

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

anak!!!!!!!!

Vdrums

New member
נצל"ש בוראט

קיצר סוף סוף ראיתי את הסרט, התחלה מעולה, (הקטע אצל המדריך להומור שהוא מספר על אחיו עם הפיגור בכלוב ואחותו
) מהאמצע והלאה מתחיל להיות די משעמם, כנראה בגלל שזה כבר נהיה יותר מדי מבוים. הקטעים בסידרה שלו כבר היו יותר טובים. הסצינת סיום בכפר היתה סבבה. כל הקטע עם הדיאלוגים של העברית והארמנית(?) מצחיקים, ההאבקות בעירום היתה די דוחה. לא יודע מאיפה יש לו ביצים לגשת ככה לאנשים בניו יורק ולנסות ללחוץ יד ולתת נשיקה.

billc

New member
כנראה שמעל 100 מיליון דולר בקופות

שווה ששמן עם תחת שעיר ישב לך על הפנים. אני אהבתי את הפרומו, והיה קטע מעולה בSNL אבל לראות סרט שלם זה מוגזם ואחרי 5 דקות הופך להיות מגעיל

nichi

New member
במילה אחת....אכזבה

השותף שלי שיכנע אותי שחייבים לראות את "בורט", ואני עד עכשיו מנסה להתאושש מסצנת התתגוששות ומשני המבוגרים שישבו לפנינו וכמעט חטפו התקף לב. יכול מאוד להיות שפיספסתי משהו אבל אני לא מבינה על מה כל המהומה. לא אהבתי.

saritoosh22

New member
ערב שלם? זהו?

לי לקח 5 ימים! והכל בגללך................. כשאני מגיעה לס"פ תתחבא! ואני תכננת להגיע בקרוב.............

נתחיל מהסוף להתחלה...

אני מקווה שכשאת תבואי לסן פרנסיסקו את לא תתחבאי. (וכן זו הזמנה). דבר שני, אני גר בסן פרנסיסקו... מה שיצא לי לראות ברחובות העיר בשנתיים וחצי האחרונות שלי כאן, לא היה מבייש סרט כחול,סרט אדום וסרט גרמני עם "כאילו" עלילה. כך שבמקרה הטוב אני רואה את הסצנה הזאת של בוראט כסצנת גייז עם דמויות בלתי מושכות בעליל. דבר שלישי, אני שוב מתנצל, למרות שאני אהבתי את הסרט- הייתי צריך להזהיר באופן מפורש יותר ממה שעשיתי.

saritoosh22

New member
אני סתם נהנית להציק לך.....

נכון! היה מגעיל! אבל כולה סרט. וכבר הייתי בס"פ יותר מפעם אחת בחיי ועוד לא התחבאתי, אני מתה על העיר הזו! אני אהיה בקשר לפני שנגיע.

למעלה