Berman - Double Mix

orberman

New member
Berman - Double Mix

[House] מיקס בין I:Cube - Disco Cubizm (Daft Punk Remix) ל Rick Pier Oneil - Own Life (Part 1) בקטע שהעלתי עשיתי 2 מיקסים ביניהם. ההבדל בין המיקסים הוא הצורה מתי הכנסתי את הטראק - מיקס ראשון ישר הורדתי באס לטראק ראשון ובאתי עם הטראק השני. ובמיקס השני הורדתי באס לטראק ראשון, השארתי ככה ובאתי עם הטראק השני בלי באס ורק אחר כך עליתי עם באס. בנוסף גם בכל מיקס יצאתי מהטראק ראשון בצורה שונה עם משחק באקולייזר. אני רוצה את דעתכם איזה מיקס טוב יותר, יעזור לי מאוד פירוט למה יותר טוב או אם בשניהם מצאתם פאשלות אז איפה הבעיות. האזנה נעימה, תודה. http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=1N1DHR08PSVHT2V34DPU9E65HP

דור דקל

New member
הלו ברמן

קודם כל - עבודה לא רעה בנאדם. כל הכבוד. לגבי המיקס הראשון, הכניסה לא רעה, אולם לאחר מכן המיקס בורח. נסה בפעם הבאה שזה קורה לתקן אותו בעזרת הג'וג. חוצמזה, מיד לאחר מכן "חנקת" את הטרק הראשון (כנראה באמצעות kill bass או משהו כזה) - לא מומלץ. תן להם לרוץ ביחד. אם אתה רוצה - תחתוך קצת MID. אבל לא יותר מדי... המיקס השני פחות מדוייק בכניסה וביציאה והחיתוך (תדרים) אגרסיבי מדי. נסה להיות יותר עדין במשחק עם התדרים ותעבוד על דיוק במיקס. כל הכבוד. תמשיך להתאמן.

Twisted Girl

New member
אוברמן D:

התגברת כבר על הבעייה עם הכרטיס קול? :)) אני אשמע אח"כ ואגיב

למעלה