bertcat אני רואה שהשרשור של החוויה

שריר

New member
bertcat אני רואה שהשרשור של החוויה

החוץ גופנית הלך כמה עמודים אחורה אז נתחיל אותו עוד פעם מפה אז אתה מוכן להסביר צהתחלה ועד הסוף קודם כל איך אני נכנס למצב כזה שנית איך אני יוצא מהמצב הזה שלישית מה אפשר לעשות שם רביעית כיצד זה תורם ללחימה? כי פה אף אחד לא עבר איך שידוע לי חוויה חוץ גופנית והדבר היחדי שכל החרמנים הקטנים מצליחים לחשוב עליו זה להציץ לבחורות

bertcat

New member
חוויה חוץ גופית לשריר

א. אתה מגיע לחלימה או איך שאתה קורא לזה חוויה חוץ גופית כאשר אתה מודע בחלום לכך שיש לך גוף, יש לך חיים, או לכך שאתה ישן כרגע. אלו מחשבות שמביאות למודעות (ואפילו חלשה) לגוף האנרגיה שלך. ב. כשאתה בחלימה, הבעיה היא איך להשאר במצב הזה ולא איך להפסיק את זה. בהתחלה, חלימה היתה נמשכת אצלי שניות מעטות, הרבה פעמים התעוררתי מזה. אחרי תקופה, החלימות התארכו והמודעות, החדות של החוויה התחזקה. ג. אתה כבר תעשה שם מה שמתאים לך. לי זה קשה לשנות את מהלך העניינים בחלימה, ולשלוט במה שקורה, ממש שליטה שכלית. השליטה היא יותר של האינסטינקט, הקשב השני שלנו. ברור שיקרו דברים הקשורים לאישיות שלך, החלימה תראה כמו סרט של הדו שיח הפנימי שלך. ד. לוחם יוכל להפיק ממצב זה הרבה. חולם שאינו לוחם יכסף לאפשרויות חדשות, יחווה צדדים בו בחלימה, ישחרר הרבה פחדים, שמחה והדחקות דרך חוויות מסודרות ודרך זה יכול לעלות על דרך הלוחמים.

shabaz

New member
לא נכון....

לא רק להציץ לבחורות... אני צריך הקרנה חוץ גופנית גם כדי שאני יוכל לעשות טלפורט (ואז ממש להיות בחדר האמבטיה של הבחורה) שבז

bertcat

New member
והצלחת להציץ??

ובחלומות צלולים ניסית לחלום כוסיות?? הרי במגרש הדמיוני של החלימה אפשר להשתולל לגמרי, ואתה כל כך מתעניין בנושא (המין...). אם כן, אני דורש פרטים...

Variety

New member
שריר, דווקא לא נכון...

אני הצלחתי לצאת מהגוף פעמיים, לגמרי הייתי מחוץ לגוף במרחק כמה מטרים ממנו. בשאר הנסיונות שלי, התחלתי להוציא את עצמי מהגוף, הייתי בהתחלת שלבי הניתוק, ובחלק מהפעמים נתקעתי עם הראש בגוף ולא הצלחתי להוציא אותו. כנראה אני עוד לא הייתי מוכן אז. בפעמיים שהצלחתי, זה היה מתוך חלום, ובשאר, בחלקי הצלחות, זה היה מערנות מוחלטת. אפילו פעם אחת, שמעתי שריקה ממש חזקה כזאת באוזניים, והלב שלי פעם ממש ממש מהר, וככל שהתרכזתי בלנתק את המודעות מהגוף, זה התחזק, כאילו אני דוחף אבן כבדה. אבל זה הייתה הרגשה כאילו אני ממש עומד לצאת מהגוף. ככל שניסיתי להזיז את הידיים שלי יותר שהיו משותקות, זה נראה כאילו שהשיתוק של הגוף גורם לחופש הגוף האסטרלי או המה שזה. חלומות פז, Variety-

שריר

New member
אני עדין לא מבין כלום בחוויה חוץ

גופנית וביינתים רק שבז שיכנע אותי שכדי ללעשות את זה כל השאר לא הבנתי אבל הבעיה זה שהן מתקלחות בזמן שאתה ער אבל אולי תעשה טלפורט למיטה שלהן

shabaz

New member
אני מדבר

על הקרנה חוץ גופנית במצב ער לא כשאני ישן. שבז

Variety

New member
זה אפשרי

אני היית פעם אחת ממש קרוב להצלחה. ואתה יודע מה, אני לא מבין שאנשים אומרים שלוקח שנים להתאמן על זה... סה"כ זה לא הכי מסובך. רק צריך לסדר את שעות השינה, רצון וריכוז. בעיקר רצון וריכוז! תשכב במיטה בצהריים, או אחרי 6 שעות שינה, או סתם בכלל ותקשיב לנשימות ותגמיין שהגוף נרגע לאט לאט, או שמניסיון אם יש לך, תשתק את הגוף.
חלומות פז
, Variety-

shabaz

New member
אממממ....

לא חייבים לקום אחרי 6 שעות שינה אתה יכול לעשות את זה לפני שאתה יושן... זה לא ממש משנה. שבז

למעלה