best 15 A

TheCharm

New member
best 15 A

לפניכם כל הסדרות שהצלחנו לחשוב עליהם ששודרו/משודרות בערוץ. ביחרו את 15 הסדרות האהובות עליכם ביותר מגרש ביתי The O.C סמולוויל קווין היל חוקי המשחק חשיפה 8 כללים פשוטים הופ ופיית' שחקנית שמנה תמיד אישה הרווק הישרדות המופע של ג'ו שמו המתמודד בחור עם אופי הרווקה פשע מן העבר פחות ממושלמת דוג צייד הראשים המירוץ למיליון המתכון להצלחה לגדול עם גוטי חילופי נשים משפחות בהשאלה פגישת מחזור אהבה בערבה יורדים בגדול חמות על הבית פיצוץ של שיפוץ סופר נני סופר נני באמריקה גברים עם כבוד סיירת ניקיון ככה לא מעצבים מלכות הניקיון שינויים בהרגלי הזלילה משבת לשבת אברווד משמרת שלישית

Jasper Jasper

New member
../images/Emo26.gif

בלי קשר לסדר: מגרש ביתי The O.C סמולוויל הישרדות המופע של ג'ו שמו פחות ממושלמת פשע מן העבר המתכון להצלחה(רק העונה הראשונה.המנחה הנוכחי מעצבן) משפחות בהשאלה יורדים בגדול משמרת שלישית

snier1991

New member
שלי

פשע מן העבר השרדות משפחה בהשאלה 8 כללים פשוטים קווין היל יורדים בגדול שחקנית שמנה חוק וסדר משפט וצדק סופר נני המרוץ למיליון מגרש ביתי לא ראיתי עוד או ששנאתי אותו

vand

New member
שלי... הסדר הוא מההכי טוב לפחות טוב

the oc סמולוויל מגרש ביתי פשע מן העבר הישרדות יורדים בגדול המירוץ למיליון משמרת שלישית המופע של ג'ו שמו פחות ממושלמת 8 כללים פשוטים הופ ופיית קווין היל בחור עם אופי פיצוץ של שיפוץ

TheCharm

New member
שלי

מגרש ביתי OC סמולוויל יורדים בגדול פשע מן העבר משמרת שלישית המירוץ למיליון שחקנית שמנה הישרדות המופע של ג'ו שמו תמיד אישה 8 כללים פשוטים הופ ופיית' הרווק (מצטער אבל זה פשוט סדרה שמרתקת אותך למסך מסיבה לא ברורה) פיצוץ של שיפוץ

diza17

New member
ה13 שלי

The O.C חילופי נשים סופר נני באמריקה 8 כללים פשוטים הרווקה הרווק קווין היל פשע מן העבר סופר נני הופ ופיית' הישרדות פחות ממושלמת חמות על הבית

adi121

New member
בלי חשיבות לסדר..

1. The O.C 2. 8 כללים פשוטים 3. הופ ופיית' 4. תמיד אישה 5. הישרדות 6. בחור עם אופי 7. פשע מן העבר 8. המירוץ למיליון 9. חילופי נשים 10. משפחות בהשאלה 11. אהבה בערבה 12. יורדים בגדול 13. פיצוץ של שיפוץ 14. סופר נני 15. שינויים בהרגלי הזלילה (16. משמרת שלישית - עוד לא יצא לי לראות אבל אני לא אספס את הפרק הבא)

mikmik000

New member
ה15 שלי ../images/Emo9.gif

מגרש ביתי The O.C סמולוויל קווין היל 8 כללים פשוטים הופ ופיית' הישרדות המופע של ג'ו שמו פחות ממושלמת משפחות בהשאלה יורדים בגדול פיצוץ של שיפוץ סופר נני באמריקה סיירת ניקיון סופר נני

shawn 1

New member
שלי:

מגרש ביתי The O.C סמולוויל 8 כללים פשוטים הופ ופיית' הישרדות פחות ממושלמת המירוץ למיליון המתכון להצלחה חילופי נשים יורדים בגדול חמות על הבית פיצוץ של שיפוץ סופר נני סופר נני באמריקה אברווד

שלי..

מגרש ביתי האוסי סמולוויל פחות ממושלמת קווין היל שחקנית שמנה הישרדות המתמודד הברבור פשע מן העבר המירוץ למיליון לגדול עם גוטי יורדים בגדול משפחה בהשאלה שינויים בהרגלי הזלילה

מה עם הברבור? נורא אהבתי

גם את: הרווק/סופר נני (שניהם)/אברווד/בחור עם אופי/יורדים בגדול/שינויים בהרגלי הזלילה/מלכות הנקיון/חילופי נשים/הרווקה/שחקנית שמנה/חשיפה

קובי221

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif--=====top 12=====--../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1- "מגרש ביתי" 2- "יורדים בגדול" 3- "שמונה כללים פשוטים" 4- "הופ ופיית'" 5- "הישרדות" 6- "פשע מן העבר" 7- "פחות ממושלמת" 8- "אהבה בערבה" 9- "המתכון להצלחה" 10- "המירוץ למליון" 11- "משמרת שלישית" 12- "סמולוויל"

שלי

הסדר לא חשוב: 1.מגרש ביתי 2.סמולויל 3.הישרדות 4.האו סי 5. קווין היל 6.תמיד אישה 7.המופע של ג'ו שמו 8.המירוץ למיליון 9.המתכון להצלחה 10. חילופי נשים 11. יורדים בגדול 12. פיצוץ של שיפוץ 13. סופר נני באמריקה 14. בחור עם אופי 15. מלכות הניקיון

שלי

מההכי טוב לפחות טוב 1 האו סי 2 מיגרש בייתי 3 המירוץ למיליון 4 תמיד אישה 5 8 כללים פשוטים 6 פחות ממושלמת 7 הופ ופיית 8 המתכון להצלחה הראשון 9 אהבה בערבה 10 ג'ו שמו 11 חילופי נשים 12 קווין היל 13 סופר נני באמריקה 14 הרווק 15 משפחה בהשאלה בתיקו אים שחקנית שמנה והברבור

החלפה

מקום רביעי יורדים בגדול ואהבה בערבה במקום גו שמו וג'ו שמו במקום משפחה בהשאלה

למעלה