best-buy אוסף של רמאים ונוכלים !!!

lilimush

New member
best-buy אוסף של רמאים ונוכלים !!!

קניתי מזגן עילי מ- best-buy. כאשר המתקין פתח האריזה של המדחס, הסתבר שהוא דפוק בצידו האחד ממכה רצינית. לאחר דין ודברים עם שרות הלקוחות של החברה, הוחלף המדחס במדחס אחר. כאשר המתקין פתח האריזה (ביום אחר) הסתבר שגם מדחס זה דפוק. שוב התקשר המתקין עם שרות הלקוחות וסוכם ש-best-buy תשלח מדחס אחר מיד כדי שהמתקין יוכל לסיים את עבודתו. לאחר שהתקבל המדחס השלישי !!! שוב, פתח המתקין את האריזה בנוכחות המובילים, והפעם הפתעה !!! שוב מדחס דפוק בצידו האחד. לאחר ויכוח קשה בנוכחות המובילים והמתקין עם מנהל השרות, טען האחרון שהוא בעצמו העמיס את המדחס והוא ראה שהוא תקין, למרות שגם המובילים בעצמם טענו שאמרו למנהל שהמדחס נראה להם דפוק בצידו, אך הנ``ל הורה להם להעמיסו ולהעבירו אלי. כלומר - פעם שלישית מדחס דפוק, כשהפעם מנהל השרוות מסרב להחליפו !!! והכל בכסף מלא !!! מסקנה : best-buy מוכרת ציוד פגום או אולי אפילו משומש - בכסף מלא !!! ראו הוזהרתם מרמאים ונוכלים.

odedg

New member
מדחסים פגומים באריזה

אם המדחסים נלקחו ממחסני החברה אזי נראה שהם קנו סטוק ``דפוק`` או ביודעין ובזול, או שאם האריזות סגורות אולי נפלו בעצמם בפח. קשה לדעת. או שמא הגיעו המדחסים ממחסני היצרן? על כל פנים , מה נגמר ואם עוד לא נגמר מה עשית?

lilimush

New member
best-buy רמאים, גנבים ושודדים.

המדחסים הובאו לביתי ממחסני החברה. כנראה הם נקנו כסטוק ``דפוק``. אבל הם נמכרים על ידם בכסף מלא !!! מנהל השרות לא רצה להחליף את המדחס השלישי הדפוק, וטען שאני יכול ללכת לבית משפט בידיעה שדבים כאלה לוקחים הרבה זמן, ובינתיים החיוב החודשי דרך ויזה ממיע לכיסם. בקיצור, גנבים, רמאים ושודדים. רמאות זאת נעשית במודע !!! וזה מה שהכי חמור !!!

lilimush

New member
best-buy רשת של נוכלים.

זה קרה השבוע ב-27.06.2001 . כאשר נוכחתי לדעת שההונאה היא בעצם שיטה ולא טעות תמימה של best-buy , אזי לא נותרה לי ברירה (לא להתקין את המדחס ולפנות לערכאות משפטיות ??? שיקחו בטח הרבה זמן) הוריתי למתקין להתקין את המדחס הפגום. מה אתה מציע לי לעשות כצרכן ? אני חושב שאחת מהדרכים להעניש אותם היא להפיץ מקרה זה בתפוצה רחבה ככל האפשר, עד שהרשת הזאת תעלם מהמפה. הבעיה הגדולה היא שהרשת הזאת פשוט מבצעת מעשי הונאה מול הצרכן הקטן, וכל זה נעשה במודע ומתוך כוונה לרמות.

lilimush

New member
best-buy רשת המבצעת מעשי הונאה

האם אתה מכיר פורומים נוספים בנושאי צרכנות, כדי שאוכל להזהיר כמה שיותר צרכנים פוטנציאליים המועמדים למעשי ההונאה של best-buy ???

odedg

New member
אז מה באמת עושים?

שלום. לפני שאמשיך, מה בעצם פגום במדחס? הרי זה חלק פנימי שלא רואים. אבל בכל מקרה, אפשר אחרי שנוקטים כמה צעדים מקדימים כן להגיש תביעה בבית משפט לתביעוץ קטנות, אפשר לפנות למכון התקנים (שנותן תתו תקן למזגן), ליצרן/יבואן (שתעודת האחריות ודאי ממנו)ו/או לאחד מארגוני הצרכנים שיסייעו לפחות לברר מה קורה פה ואולי אף ממש לעזור!

למעלה