best friends

love israel

New member
best friends

hi ma kore? lasehelot sel kulcem.. adayin en po seleg aval kar po lalala aval pasut madhim po.. akor ahevre po maksimim ayiti ayom beknyon vehu anak vemale dvarim sebahayim lo rahiti beisrael kemo miglasayim leski sketbort ski veod milyon dvarim aval.. kaniti mehil haval al azman seala 400 frank seze cimhat 700 sekel veod kol mine setuyot zohi eir nifleha aval abasa setalmide aticon po lomdim kol yom ad 6 baherev ven laem kimhat hofes aval kulam po mitlabsim haval al azman az ma kore sam beisrael?? ma kore im meccabi?? nizhu? ainternet derec agav sel ahevre po.. are bekol bayit hayav liyot internet mahar ani nosahat leberen laseleg seyes sam veulai yize li lasot ski ani mesaferet lahevre po al israel vem mitlavim..kula mamas kar po vekef aval ani mitgaghat lekulcem ohevet amon amon limor

black_magic

New member
וואי!!

קודם כל, אני מנהלת פה פורום ואני מבקשת שאם את כותבת הודעה תשרשרי אותה להודעות הקודמות שלך..
ושנית, תתחדשי על המעיל, הוא בטח מה זה יפה אם הוא עולה ככה!!! איזה מסכנים התלמידים בשוויץ, ברגעים אלו אני מודה שאנו לומדים מעט..
ברור שהבגדים שם ממש מגניבים, זאת מדינה הרבה הרבה יותר מתקדמת מישראל, לצערנו הרב.. תגידי לחברה שלך שאין מה להתלהב מישראל, סתם מדינה קטנה עם הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה בעיות.. ומכבי חיפה, אהממ, בשורות קשות, היא עשתה תיקו מול הפועל פ"ת.. למכבי הבקיע רפי כהן הנשמה שלנו ולהפועל פ"ת הבקיע רן בן שמעון..
אני מקווה שירשו לך לעשות סקיי, תהני מחר!!
מחר אני סתם אשתעמם בבית ספר ואסע לבד בקו 16!!! אוהבת המון
פינקי

Stinky Pinky

New member
את לא מצחיקה נורפ!

ולא... לא פינקי ומהמוח פינקי זה כינוי של בריטני ספירס מזה בא הכינוי שלי

המרחפת

New member
אמממ... הוא לא התכוון אלייך.

תקראי את השירשור (או לפחות את ההודעה של בלאק מג´יק), הם לא מדברים עלייך.

LordNor

New member
חבל שלא יצא לך לעשות סקי....

פשוט תבקשי מהקרובים שלך שייסעו איתך לאלפים שנמצאים דרומה לברן הבירה... מקום שנקרא אינטרלאקן.. משם לוקחים רכבת שעולה לאלפים... כמו שהסברתי לך שצריך להחליף כל הזמן רכבות ורכבלים.. פשוט חבל"ז.. המקום נהדר... אל תשכחי שכדי לעלות לגובה המקסמלי תצטרכי לשלם המון המון כסף... (אפשר לומר שהם גנבים) רק כדי להרגיש איך זה להיות בגובה כזה ולעשות סקי... ותתחדשי על המעיל.. ידוע שהמחירים של הבגדים בשוייץ על השמיים... במיוחד בעיר זנווה... שהמחירים שם על השמיים... חבל שלא יכולת לראות את המשחק של מכבי... תמשיכי לכתוב לנו... נ.ב: פרנק שווצרי שווה כמעט 2.5 שקלים ככה שהמעיל שלך עלה בעצם 1000 שקל משהו כזה

green soul

New member
אחותי!!!!!!!!!!!!

וואלק, מאגניב שאת שולחת הודעות לפורום של שלי בישראל!!!! כמה טוב לשמוע שאת עושה חיים בשוויץ, תנצלי את כל רגע לעשות חיים משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו, קנית מעיל במחיר כזה גבוה, תתחדשי, זה בטח שווה!!!!!! וכמו ששלי כבר אמרה לך מכבי חיפה סיימה השבת את המשחק נגד הפועל פ"ת בתיקו 1-1 והיה משחק ממש על הפנים, מכבי חיפה שיחקו על הפנים, פ"ת הייתה הרבה יותר טובה ממכבי, כנראה שמכבי חיפה הייתה זקוקה לעידוד שלך והיית חסרה להם:) וחוץ מזה בישראל אין חדש, הכל אותו הדבר, נשאר לנו עוד יומיים ללמוד ואז חופש ואנחנו מתכננים לנסוע למסיבה חנוכה בשמע ת"א ואולי, אולי לחרמון:) טוב, אז תמשיכי להשתגע ולהנות בשוויץ הקרה!!! אוהבת ומתה עליך סלי הירוקה

מורי!../images/Emo6.gif

יאללה יאללה, את כולה יומיים שם וכבר ביזבזת יותר מאלפ שקל?? עלק חסכנית.. ואל תתקמצני על תמונות!! ארררג, כמה שהייתי רוצה להיות שמה איתך עכשיו! להתחרפנ ביחד...

shandi

New member
לימוצ´י!!!

וואי, איזה מעיל שווה... תקני לי שם איזה מעיל שחור ארוך אם תמצאי
את יודעת שאני פשוט חייבת אחד כזה... כמתנת לימולדת!
אז, בכל אופן.. וואי אני מזה מקנאה בך, על כל הנופים המדהימים שאת רואה שם, כאלה שאי אפשר לראות כאן בישראל אפילו.. בשבילי... תסתובבי בכל החנויות.... אפילו הכי מטופשות.. ותספרי הכל!!!!!!! אה.. הכי פשוט זה שתקני יומן מסע ותרשמי בו כל יום מה את רואה ועושה, לא? אבל גם תיכנסי לכתוב פה מידי פעם...
יאללה... יש שיעור... עפתי!
לאב... שחרנ´וש

love israel

New member
buz leapohel

afilu mimerhakim ani okevet ahar asidurim.. natanya ebisa et apohel veani behelem seod evkiha 3 0 helem totali!! ec aya ayom aaharon babet sefer?? ezli akol mehule ayom harasti et ahanuyot bemercaz aeir veadayin lo eisfakti akol.. az mahar ani hozeret lesam.. bekol open laele micem ahosvim seamehil seli kaze friki o aleganti az NO!! hu sportivi!! ayeser mihanut ski mefursemet baarez azo!! mahar ani nosahat lemharav aeir lahanuyot sel omohim velesbiyot vekol mine.. nisma manyen ulayi emza lacem maseu.. ulayi beyom rison ani nosahat lasot ski!! sop sop! at tesafru havayot.. veshelly rahiti ayom otanu baT.V pinky end the brain for ever!!:) az ma ze amesibat hanuca seolecet liyot ezlecem?? yalala ani afa neye bekeser veani mezafa lismoha mikulcem eidcunim love limor

כייף של חיים

היי מו´צי..!! איזה כייף של חיים את עושה בשוייץץ..!! כן אנו יצאנו לחופשה חנוכה הגיע הזמן..ויש יפנוכה..!!זה יפן חנוכה מסיבה שתתקיים בשמ"ע ת"א ביום חמישי..!! וכל החיפאים נוסעים אחלה לא..!?:)) מעיל ספורטיבי אחלה..:)) דווקא כולם חשבו שזה יהיה מעיל אגנלטי או פרווה כזה..חח כולנו טעינו..ושמענו ממך שזה ספורטיבי.. אז בקיצור שתעשי חיים משוגעיםם..!!:)) אז צ´או לאב..!!:)) או´צי..!!:))

black_magic

New member
חמודה שלי... ../images/Emo41.gif

תתאמני קצת על האנגלית-עיברית שלך, היה קצת קשה להבין..
רצית לשמוע חדשות מפה.. אז ככה, דיווח בלעדי מאת פינקי.. יום שבת, ערב כדורגל וכמו שהבנת מכבי חיפה עשתה תיקו ובך שברה מסורת של הרבה זמן שמכבי ניצחה את הפועל פ"ת בלי בעיות, כולנו היינו במצב רוח נאחס ורק אבי כמו תמיד הציק לנו..
אז כולנו נכנסנו לצ´ט נענע הישן והתחלנו להשתגע, חבל"ז.. יום ראשון, אני הרגשתי על הפנים אז לא הלכתי לבצפר (יש!! יש!!) ולא יודעת איך עבר עליהם היום אבל עלי הוא עבר ממש מעולה, ישנתי עד 12, כמו שצריך! וכרגיל בערב נכנסנו לצ´אט ושוב התחלנו להשתגעעעעעעעעעעע יום שני, היום.. היה דווקא חביב.. היתה מסיבה דפוקה אבל חביבה בבצפר ואכלנו מלאא סופגניות.. ובצהריים, כנראה שהתמכרנו לצ´אט כי נכנסנו שוב לצ´אט..
ובאופן כללי, ביום חמישי הקרוב יש מסיבה בת"א, את זוכרת, היפנוכה שהיה תלוי בחדר של המדריכות... כולנו נוסעים לשם..
סלי ואני רצינו לארגן יום אחד שנסע לחרמון אבל כולם כאלה פחדנים אז הרעיון התבטל..
זה הכול ביינתים.. כמו שאת רואה, שומדבר מלהיב לא קרה פה.. לאה לא מצאה חבר אור לא נכנסה להריון סלי המשיכה להיות אדומה (אני עכשיו הולכת לקבל על הראש בגלל מה שכתבתי, אופסי..
) איזה באסה שהמעיל שלך לא פריקי כזה.. אבל לפחות ספורטיבי!! זה אחלה זה הכי מתאים לך!! תתחדשי!!! נו קנית את המכנסיים שרצית?? הרחבות רחבות, החיקוי של המכנסיים שאני ולאה קנינו בבוסטון..
את רואה, שוויץ זאת מדינה מעולה, הם לא שמעו על ויוה אבל כן שמעו על פינקי והמוח, כמו שצריך!
וכמובן pinky & the brain forever
אני רואה שיש לך עוד הרבה מסעות בשוויץ, יהה אני מקנאה!!!!!! שקלת אולי לעבור לגור שם? זה נראה לי שווה.. (אבל לא לשכוח לקחת אותי גם..) שיהיה לך חג חנוכה שמח/מרי כריסמס מעולה/צום רמאדן מוצלח..
נא לסמן את המתאים
אוהבת!!!!
ו-
אמיתים מישראל, ממני אליך..

מורי..שוב אני!

וואלק, איך שאנשים שבקושי נכנסים לפורום הזה (פוזלת לעבר אורנישקלה וסלי), נכנסים במיוחד בשבילך!! אז... הנה אנו יוצאים לחופש חנוכה, שאת כבר התחלת לפני כמה ימים... הייתי אמורה לנסוע לנגב לשלושה ימים אבל הטיול הזה התבטל במקומו נוסעים צפונה, לחרמון.. (תראי איזה הקצנה- קודם התכוונו לנסוע דרומה דרומה, ועכשיו מתכוונים לנסוע צפונה צפונה..) אז כנראה שאני אסע לראות קצת שלג.. ו..זהו, נראה לי... ומורי- המלצה: אל תהיי כל הזמן בקניונים! חו"ל זה לא רק קניות!!
טוב, זהו להיום.. לילה טוב מתוקה! לארקי

LordNor

New member
שלג זה לא הדבר הכי הכי נהדר שיש

בחיים... תמיד תזכי לראות שלג... ואין טעם לנסוע עכשיו לחרמון כי ממלא יש מעט שלג וזה לא מספיק לסקי... חכי חודש חודשיים.....

דוריאן

New member
בניו-זילנד קפוא באוגוסט

ואת חג המולד הם חוגגים בחמסין עולם הפוך. מתאים ל-LordNor?

LordNor

New member
אמממ לא בשבילי... אולי בשבילך

אומנם גם באלפים השווצרים לעיתים יורד שלג באוגוסט.. וכן גם בדרום אמריקה... ולא רק בניו זילנד... ככה זה החיים בכדור הארץ.....

למעלה