Best Of April Mixtape

חולוני

New member
Best Of April Mixtape

כרגיל אצלי, הגיע הזמן לסכם את חודש אפריל עם המיקסטייפ של השירים שהכי אהבתי החודש בכל הסגנונות שאני שומע. אז תשמעו, תהנו ותגיבו. להורדה הטראקליסט: 1. Mark Ronson feat. Santo Gold - Pretty Green (קאבר ל-The Jam) 2. Santo Gold - Creater 3. Bjork - Innocence (הפקה של טימבלנד) 4. Pase Rock feat. Amanda Blank - Sexy MF (DJ Eli Mix) 5. Sa-Ra feat. Talib Kweli - Feel The Bass 6. Timbuktu - Karmakontot (Samuel Remix) 7. Justice - D.A.N.C.E 8. Kenna - Out Of Control (הפקה של צ'אד הוגו מהנפטונז) 9. Diplo - Young Folks Pussy (ב-24 במאי הוא מגיע לאומן 17!) 10. Chromeo - Bonafied Lovin' (Tough Guys) 11. Arctic Monkeys - 505 12. Elliott Smith - Thirteen (קאבר ל-Big Star)

חולוני

New member
ראית כבר

את הקליפ?

../images/Emo12.gif !It's Alive (../images/Emo207.gif, באמא ש'כם)

ראשית, למי שקיווה שאולי חלפתי מן העולם, ובכן, צר לי לאכזבכם. כשהתחלתי, לפני כ-5 שנים, היו זמנים אחרים, טרום-מערכת החדשות של ערוץ 10. היום ערוץ 2 כבר לא במודה, ולכן הגיע הזמן לשינוי, גם כיוון שאני אישית מחזיק מאוד מהכתבים שלהם וגם כי הם מצודדים יותר אז הייתי מעדיף כיום לגלות את מיניותי עם אחד מהם יותר מאשר עם נוסבאום. ותודה לע' על ההשראה, אם כי רמזתי שאבחר בכתב אחר. אמנם הפורום הזה כבר תקופה ארוכה לא כל כך נוגע לי, אבל אני בכל זאת שומר לו ערך סנטימנטלי אז בחרתי להשיק בו רשמית (אחרי גרסת בטא שמיצתה עצמה) את שם המשתמש החדש שלי. ולא, לא אכפת לי אם זה לא מעניין אף אחד, מותר לנצל"ש. תודה על תשומת הלב ו-Keep On Stalkin' In the Free World.

hospital_food

New member
אין מצב

להוריד שירים בודדים? יותר מחצי אני מכיר... Pretty Green הוא הקאבר האהוב עלי באלבום של רונסון(או שהוא שווה כוחות לוואלרי, טרם החלטתי). 505 הוא אכן השירי היחיד הממש שווה בחדש של המונקיז(למרות שיש עוד כמה נחמדים) אהבתי את ביורק החדש ובמיוחד את השיר הזה. נראה שהכוונה של אנטוני השנה היא לנסות להרוס אלבומים טובים, הוא התחיל בקוקורוזי וממשיך עם ביורק, מעניין מי הבא בתור... ו- Thirteen הוא אולי השיר הכי יפה שקיים.

חולוני

New member
אל תהיה עצלן

אמנם לי אין זכות דיבור כי גם אני עצלן, אבל הקטע הוא לשמוע הכל ביחד, מקסימום תמחק אח"כ את מה שיש לך כבר.. ואיזה כיף, גם אתה לא אוהב את אנתוני הקרציה והאוברייטד הזה? דווקא זכור לי שפעם אמרת עליו דברים טובים, לא? (או שאני מתבלבל?)

hospital_food

New member
לבדו הוא סימפטי

ברגע שהוא מגיע פתאום בלי שום התראה מוקדמת הוא מעצבן אותי מאוד.

חולוני

New member
בדיוק מה שכתבתי

כאן הן גם חולקות את אותו מפיק - Switch, שהפיק את השיר הזה ומפיק גם באלבום החדש של M.I.A. הנה המייספייס שלה, היא גם נראית כמוה. כדאי לשים עליה עין.

hospital_food

New member
אהבתי את השיר

אבל לא יודע מה אני מרגיש לגביה בכללי, נשמעת אותו הדבר(ועוד לוקחת את אותו המפיק? למה?) . ממש אימו.

חולוני

New member
תבדוק את השירים במייספייס שלה

במיוחד את L.E.S Artistes, הוא כבר לא נשמע כמו M.I.A.

למעלה