Best Of August Mixtape

חולוני

New member
Best Of August Mixtape

שוב הגיע סוף החודש והגיע הזמן לסכם אותו עם המיקסטייפ החודשי שלי. הפעם יש לנו 3 שירים ישראלים ועוד שיר ששייך ל-2 ישראלים לשעבר שכיום חיים ופועלים בצרפת (בוגי בלאגן). להורדה - כנסו לכאן הטראקליסט: 1. M.I.A - Bamboo Banger 2. Lady Tigra - Bass On The Bottom (Mr. Hahn and Troublemaker Remix) (הגירסה השחורה של Uffie) 3. The Gossip - Jealous Girls (New Young Pony Club Remix) 4. Bob Dylan - Most Likely You Go Your Way (And I'll Go Mine) (Mark Ronson Remix) 5. Sabbo & Kuti - Do You Remember (עם הסימפול המעולה מ"נכון להיום" של זהר ארגוב) 6. הבנות נחמה - Ever 7. שבק ס' - הקצב הוא המסר (בהתחלה לא התלהבתי מהשיר אבל אחרי הופעת האיחוד הענקית - התמכרתי) 8. Public Enemy - Harder Than You Think 9. Friendly Fires - On Board 10. Beck - Timebomb 11. Rilo Kiley - Dejalo 12. Boogie Balagan - Shoofooni Yana אתם מוזמנים להגיב.

hcsneB

New member
הרמיקס לדילן - גדול

אוריד בהמשך היום, תגובה אני אתן מאוחר יותר

hcsneB

New member
אז ככה

את שבק, דילן וסוליקו כבר הכרתי. מה שלא הכרתי אבל ממש אהבתי זה את הרמיקס של New Young Pony Club ל-Jealous Girls של ה-Gossip. גם הפאבליק אנמי והבנות נחמה נחמד לאללה מה שלא אהבתי זה MIA, שכמה שלא ניסיתי פשוט לא התחברתי... חופרת במוח בכל מקרה, יצא לך אחלה - סחתיין

חולוני

New member
תודה על התגובה :)

שמח שאהבת את הרוב. חבל שלא אהבת את השיר של M.I.A, לא יודע אם שמת לב אבל היא מצטטת בשיר מ-Roadrunner של המודרן לאברס.

חולוני

New member
באלבום החדש שלה

היא מצטטת את הפזמון של Where Is My Mind? של הפיקסיז ב-20 Dollar ומסמפלת את Straight To Hell של הקלאש ב-Paper Planes (שהפיק דיפלו והוא אחד השירים הכי טובים באלבום).

hcsneB

New member
זה מאוד נחמד והכל

אבל אם ממש לא אהבתי את Arular לא נראה לי שאני אוהב את החדש

bigm2

New member
מצוין

אהבתי ממש את הרמיקס של בוב דילן ואת שלושת השירים האחרונים

לא

לא ממש מעניין פשוט תשלח לי את הרימיקס של קונסון + הבי סיידז של VERSION והקטע של בק - זה חדש? יש אלבום בדרך?

הרבה זמן לא חסמתי מישהו... ../images/Emo123.gif

אני בסך הכל אומר את האמת... השמות ששמת שם ממש לא נוגעים לי ולא בא לי לשמוע כל מיני אומנים שאני לא מכיר. את פאבליק אנמי אני כבר השמע באלבום המלא ו... זהו, אין שם משהו שמגרד לי לשמוע.

*תוקע את

(הייתי חייב לפני שאיזה חכמולוג היה כותב את זה כדי לרדת עליי, ככה יצאתי גם בעל הומור עצמי וגם גבר) חבוב, שמעתי הרבה מההמלצות שלך עד עכשיו, חלק אהבתי וחלק לא. תפסיק להתבכיין. אגב, הדיסק של קנייה דלף, אני בטוח שיש לך איכשהו קשר לזה....

חולוני

New member
אתה מתקמצן על מקום בהארד דיסק?

ובקשר לקנייה - אני, בניגוד אליך, כן אתן צ'אנס לאלבום החדש ואוריד אותו, בדיוק כמו שגם נתתי צ'אנס ל-2 האלבומים הקודמים (ואהבתי מהם רק את Touch The Sky שהפיק ג'אסט בלייז).

למעלה