Best Of June Mixtape

חולוני

New member
Best Of June Mixtape

בעקבות הטיסה שלי לחו"ל ב-26 לחודש (חוזר ב-6 ביולי, יום לפני ההופעה של איגי פופ והסטוג'ס בארץ), אני נאלץ להקדים את פרסום המיקסטייפ לשבוע לפני סוף החודש, עמכם סליחה. כרגיל, קבלו את מיטב השירים שאהבתי החודש - להורדה הטראקליסט: 1. רונית ראסטה - הקיץ בא (הפקה של סאבו וקוטי מסוליקו) 2. Terry Poison - Ballroom 3. Chungking - Itch & Scratch (הפקה של ריצ'ארד X) 4. Dragonette - Black Limousine 5. Kate Nash - Foundations (Metronomy Remix) 6. Mutya Buena & Amy Winehouse - B-Boy Baby 7. Mark Ronson Feat. Lily Allen & Busta Rhymes - Oh My God (Remix) 8. M.I.A - Come Around (DJ ELIesoc Remix) 9. Yo Majesty - Club Action (Chris Bagraiders Sailing to Baltimore Edit) 10. The White Stripes - Conquest 11. Gogol Bordello - American Wedding 12. Jack Penate - Torn On The Platform 13. Blood Red Shoes - Its Getting Boring By The Sea 14. Talib Kweli - Hostile Gospel (הפקה של ג'אסט בלייז) אתם מוזמנים להגיב.

Get Out

New member
אממ

מכיר חצי ... ואת השאר אני לא אוהב כ"כ. שמעת את digitalism ?

Get Out

New member
את זה

2. Terry Poison - Ballroom 3. Chungking - Itch & Scratch (הפקה של ריצ'ארד X) 4. Dragonette - Black Limousine 6. Mutya Buena & Amy Winehouse - B-Boy Baby 7. Mark Ronson Feat. Lily Allen & Busta Rhymes - Oh My God (Remix) 14. Talib Kweli - Hostile Gospel (הפקה של ג'אסט בלייז)

חולוני

New member
וגם כמה ביקורות קצרות שלי

על אלבומים שיצאו לאחרונה - The White Stripes - Icky Thump הטוב - אחרי האלבום הכי פחות טוב בקריירה שלהם לדעתי Get Behind Me Satan מ-2005, הפסים הלבנים בניצוחו של ג'ק וייט גיבור הגיטרה, חוזרים לכושר ומספקים את אחד האלבומים הטובים בקריירה שלהם ויש להם גם כמה הפתעות לא צפויות בשרוול. הרע - האלבום הכי פחות אחיד בסגנונו של הוייט סטרייפס עד היום אבל מצד שני גם הכי מגוון, אז אני לא יודע אם זה דבר רע או בעצם טוב, תחליטו בעצמכם. שיר לשמור - Conquest. דירוג - 4.5 כוכבים. Dizzee Rascal - Maths And English הטוב - דיזי מביא אותה באלבום הכי קליט שלו בקריירה ואין לי ספק שהוא יספק לא מעט להיטים השנה בתחומו. הרע - יש כאלו שטוענים שדיזי התמסחר, לטעמי זהו קשקוש מוחלט. שיר לשמור - Pussyole בהפקת דיפלו הגאון (שהיה לאחרונה בארץ במסיבה בת אלף זונות). דירוג - 4.5. Pharoahe Monch - Desire הטוב - פרעה מונץ' חוזר למשחק 8 שנים אחרי אלבום הבכורה הקלאסי שלו Internal Affairs שכלל את הקלאב באנגר Simon Says והוא רעב מתמיד. התוצאה היא יצירת מופת וכנראה אלבום הראפ של השנה. הרע - אין. שיר לשמור - כולם, אבל שיהיה הסינגל הנוכחי Body Baby עם הקליפ המגניב שכולל מחווה לאלביס. דירוג - 5 כוכבים. Dana Adini - Big Girls הטוב - דנה עדיני היפיפייה מוציאה אלבום בכורה מצוין באנגלית, שמסתבר שהוא בעצם אלבום שהיא הקליטה מזמן ויוצא רק עכשיו כשחבר שלה יונתן לוי מאיזבו על ההפקה ויועד נבו על המיקס. הרע - יש לה קצת בעיות עם המבטא הישראלי שלה באנגלית, אבל לזכותה יאמר שהיא מודעת לעניין וקראה לשפה באלבום מינגליש (משמע אנגלית ים תיכונית). שיר לשמור - I Chose You. דירוג - 4 כוכבים. Gogol Bordello - Super Taranta! הטוב - שנתיים אחרי אלבום הפריצה הגדולה שלהם Gypsy Punks: Underdog World Strike מ-2005 ואחרי שרע מוכיח פרש, מוציאים הג'יפסי פאנקס המטורפים בהנהגתו של יוג'ין האץ' את אלבומם הרביעי וה-מ-ע-ו-ל-ה, שיכנס בקלות לרשימת אלבומי השנה. הרע - אין, בעצם אולי חסר איזה המנון ענק ברמה של Start Wearing Purple מאלבומם הקודם. שיר לשמור - כולם, אבל אם חייבים לבחור אז Alcohol ו-American Wedding. דירוג - 5 כוכבים. Terry Poison - Buzz On The Bell EP הטוב - אחרי כמעט 4 שנים של פעילות הרכב האלקטרו-פופ הישראלי הכי טוב בארץ מוציא סוף סוף EP ראשון בלייבל צרפתי, שכולל 3 שירים + 3 רמיקסים. הרע - אם כבר הן מוציאות משהו, אז לא יכלו להוציא אלבום מלא?? יש להן מספיק חומרים מעולים! שיר לשמור - Buzz On The Bell. דירוג - 4 כוכבים. Simian Mobile Disco - Attack Decay Sustain Release הטוב - אחרי ש-Simian ז"ל התפרקו ואחרי שג'יימס פורד הפך למפיק נחשב כשהפיק את אלבום הבכורה של הקלאקסונז ואת אלבומם השני של הארקטיק מאנקיז, ג'יימס פורד וחברו לסימיאן ג'יימס שאו הקימו את SMD שבתחילה היו רמיקסרים מבוקשים וכעת מוציאים אלבום בכורה קצר (10 שירים) וכיפי ביותר. הרע - לא כל השירים באותה רמה. שיר לשמור - Hustler. דירוג - 3.5 כוכבים. Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare הטוב - שנה שעברה הארקטיק מאנקיז היו על פסגת העולם כשהוציא אלבום בכורה כבר קלאסי שהפך לאלבום הבכורה שמכר הכי הרבה בשבוע הראשון בהיסטוריית המצעד הבריטי, שנה אחרי, כנראה כדי לשמור על המומנטום, הם מוציאים די מהר אלבום שני בהפקת ג'יימס פורד מהביקורת למעלה. הרע - משבר האלבום השני חל גם עליהם לצערי ואף שיר באלבום החדש (חוץ מהשיר האחרון באלבום) לא מדגדג את השירים הקלאסיים באלבום הבכורה. שיר לשמור - 505 (השיר האחרון באלבום ואחד הטובים שלהם בקריירה לטעמי). דירוג - 2.5 כוכבים. Balkan Beat Box - Nu Med הטוב - ה-BBB חוזרים עם אלבום שני טוב יותר מהראשון מ-2005. תומר יוסף שהתארח בשיר האחרון באלבום הבכורה (והכי טוב באותו אלבום לטעמי) הפך לחבר קבוע בהרכב ומשתתף ב-4 שירים באלבום החדש שגם מופק יותר טוב וגם מגוון יותר מהאלבום הראשון. הרע - הייתי רוצה שתומר יוסף התותח יהיה על עוד שירים באלבום, כל שיר שהוא נמצא עליו מלמיליאן. שיר לשמור - Hermetico. דירוג - 4.5 כוכבים. שיהיה שבוע טוב. :)

e-shfiyut

New member
חולון רולזזזזזז@@#%!@?....

למעלה