Best Of May Mixtape

חולוני

New member
Best Of May Mixtape

כרגיל, גם הפעם מגיע המיקסטייפ שלי עם המיטב של חודש מאי. הפעם באופן חד פעמי יש גם שיר ישן במיקסטייפ, ליתר דיוק משנת 58 (מלפני 49 שנה!) שמופיע בפסקול האדיר של הסרט החדש של קוונטין טרנטינו Death Proof (מומלץ בחום!). להורדה הטראקליסט: 1. Dana Adini - I Chose You 2. Balkan Beat Box - Hermetico 3. The Coasters - Down In Mexico (מתוך סצינת הלאפ-דאנס בסרט Death Proof) 4. Cadie Payne - Why Should I Settle For You 5. Chris Cornell - Billie Jean (קאבר למייקל ג'קסון) 6. GoodBooks - The Illness 7. Shy Child - Summer 8. Simian Mobile Disco - I Believe 9. Jutsice feat. Uffie - The Party (עם סימפול מ-Stay Fly של Three Six Mafia) 10. Sinden - Haterzzzzz 11. Bonde Do Role - Gasolina (הראשון/ה שמגלה את שם הראפר החלוצי שמופיע במילות השיר מקבל/ת שיר בונוס) 12. Dizzee Rascal feat. Lily Allen - Wanna Be 13. Pharoahe Monch - Body Baby 14. Teki Latex - Disco Dance With You (Spank Rock Remix) אתם מוזמנים להגיב. :)

חולוני

New member
מהיר אתה. :)

ובטח רימית, כי הכרת כבר את השיר (נו, זאת הלהקה הראשונה שמוציאה אלבום בלייבל של דיפלו, שאתה לא תכיר?), אבל בקטנה. מסר עם שיר בונוס בדרך אליך.

hospital_food

New member
כרגיל

חצי הכרתי עוד קודם, ומה שלא - שמחתי להכיר. מיקס מעולה.

hospital_food

New member
כמובן

ממה שלא הכרתי ,אהבתי מאוד את GoodBooks ,סאונד חמים ביותר,מצפה לאלבום. דנה עדיני ממש הפתיע, יופי של שיר. Disco Dance With You הכרתי בגרסה הרגילה, הרמיקס של סאפנק רוק יותר טוב. את Bonde Do Role הכרתי עוד קודם, מעין CSS מחוברות יותר לשורשים,די התאכזבתי מהאבלום,השיר ששמת הוא הטוב ביותר. כריס קורנל גם איכזב, ממש לא מתקרב לסולו הבכורה שלו. שינויים: Why Should I Settle For You יפהפה, אבל One More Chance מושלם,במיוחד בתקופה זו. אם אעשה מיקסטייפ קיץ 2007 הוא שם(גם Wanna Be , אגב..). והשיר הכי שולט בפסקול של טרנטינו הוא השיר הסוגר- Chick Habit

חולוני

New member
מארק רונסון הפיק את One More Chance :)

מסכים שזה שיר ענק. מסכים גם לגבי האלבום של Bonde Do Role, אכן די מאכזב, היו לי ציפיות מאוד גבוהות מהם. וראית כבר את הסרט של טרנטינו? הסצינה עם Down In Mexico פשוט לא יוצאת לי מהראש, אחת הסצינות הכי סקסיות שראיתי בקולנוע. ובקשר לשאר הפסקול - גם השיר Hold Tight של Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich שיר גדול.

קזאר

New member
מיקסטייפ

שמע, המיקסטייפים שלך, למרות שסובבים אמנים שאני לא מי יודע מה מתחבר אליהם, מגניבים לאללה. אם בכל זאת לתרום משהו לשיח - מאכזב לשמוע את סימיאן מובייל דיסקו. זאת אומרת, זה לא שאני מצפה שהם יעשו סימיאן, כי זה במוצהר לא, אבל כן הייתי מצפה שזה יהיה טוב.

חולוני

New member
בקשר ל-SMD

דווקא I Believe (זה הסינגל החדש אגב, כנסו ללינק לראות את הקליפ) ששמתי במיקסטייפ שלי, זה השיר היחיד באלבום שלהם שבו הם חוברים שוב לסולן של סימיאן ז"ל, סיימון לורד. בסינגל הקודם Its The Beat התארחה נינג'ה, הזמרת/ראפרית של ה-Go! Team. אני מאוד אהבתי את האלבום שלהם (טוב, אני בניגוד אליך גם אהבתי יותר את האלבום השני של סימיאן We Are Your Friends מאשר את הראשון Chemistry Is What We Are).

קזאר

New member
אמנם

יותר אהבתי את קמיסטרי, ובטח כבר הזכרתי פה כמה פעמים שהוא מהאלבומים האהובים עליי בכלל, אבל אני גם מאוד אוהב את we are your friends. זה היה מהאלבומים הראשונים שהכרתי כשהתחלתי ממש להתעניין במוזיקה, ובכלל, הקליפ של La Breeze כל כך טוב, והשיר כל כך טוב, שזה כבר סיבה מספיק טובה לאהוב את האלבום, אבל בהחלט לא הסיבה היחידה.

hospital_food

New member
The Go! Team

באמת חסר הסינגל החדש והמעולה שלהם - Grip Like A Vice. וטרם ראיתי את טרנטינו החדש, בקרוב אבל.

ניימן3

New member
איטי אני

(וגם לא הייתה לי רשת עד היום בבוקר). החודש עבר עלי חודש חלש מוזיקלית, ורוב הדברים ששמעתי יצאו לפני חודשים ושנים רבות - כך שלא הכרתי כמעט כלום מהמיקסטייפ הנתון. הדבר העיקרי וההכי חשוב על המיקסטייפים שלך בכלליות, הוא שהם גורמים לי להתחבר לסוגי מוזיקה שהם ממש לא כוס התה שלי. פתאום התחלתי לחבב ז'אנרים רקידים מהרגיל, ואפילו להוריד דברים בעצמי, כדי להתנסות. רק על זה מגיע לך ח"ח עצבני! (די דומה לדעתו של קזאר). כאן ספציפית, הביצוע לבילי ג'ין מ-עו-לה, השיר של ג'אסטיס גם עשה לי את זה מאד. ראויים לציון בנוסף: Summer ודנה עדיני. לפחות לשלושה האחרונים, אין סיכוי בעולם שהייתי מגיע לבד. זהו. נגמר לי מה לאמר :]

חולוני

New member
שמח שאתה נהנה. ../images/Emo13.gif

וטוב לשמוע שהמיקסטייפים שלי מגוונים לך את הטעם המוזיקלי, עשית לי את היום עם התגובה הזאת. תודה. :) אגב, האלבום של Teki Latex שנקרא Party De Plaisir והופק ע"י גונזלס הגאון יוצא ממש היום בצרפת. אפשר לשמוע את כולו במייספייס שלו - מומלץ בחום! הנה הקליפ לסינגל האחרון שלו Les Matins de Paris ביחד עם הזמרת Lio.

למעלה