Best Of October Mixtape

חולוני

New member
Best Of October Mixtape

כרגיל, הגיע סוף החודש ואיתו מיקסטייפ אוקטובר שלי להורדה נחסוך במילים ונעבור לטראקליסט: 1. Eatliz - Big Fish 2. אורי מור עם שאנן סטריט, רוני אלתר, אבישי כהן ו-DJ סקולמאסטר - She's Broken 3. Jakobinarina - His Lyrics Are Disastrous 4. The Hives - Square One Here I Come 5. Kenna - Sun Red Sky Blue 6. The Cool Kids - Pump Up the Volume 7. Black Lips - Veni Vidi Vici (Diplo Remix) 8. Imani Coppola - Keys To Your Ass 9. Roisin Murphy - Movie Star 10. The Black Ghosts - Some Way Through This 11. Gucci Mane & Ludacris - Freaky Girl (Mano Juke Remix) 12. Kevin Michael - Liquid Lava Love אתם מוזמנים להגיב.

silver jew

New member
מעריך את ההשקעה שלך

למרות שלא יודעים לתת כאן יותר מדי פידבקים. זה כיף שאתה מכין "פודקאסט" וחולק אותו עמנו. למרות שכבר הבה זמן לא הורדתי ושמעתי ולמרות שהטעם שלנו לא לגמרי חופף (בלשון המעטה) - אני נחשף למלא דברים שאני לא מקשיב להם - אהבתי את השירים של Immani וגם השיר של Roisin חמוד (ואני לא מצליח להזכר באף שיר שלה ששמעתי ואהבתי מאז...fun for me של moloko בשנות הטריפ הופ העליזות, אי שם...) כל השאר - זה לא כ"כ לטעמי, אבל תמשיך לפרסם... גם שיר אחד מכל מיקסטייפ - זה שווה את זה. תודה.

מצטרפת, מצטרפת

באמת ראוי להערכה. בימים אלה שאין לי יותר מדי זמן להשאר מעודכנת, המיקסטייפים שלך מרעננים ומעניינים., באמת ראוי להערכה. בימים אלה שאין לי יותר מדי זמן להשאר מעודכנת, המיקסטייפים שלך מרעננים ומעניינים.

חולוני

New member
תודה לכם!

אני אשמח אם גם תגיבו על השירים ולא רק באופן כללי. ותשמעו את האלבום החדש של סול וויליאמס, הוא ענק. שיר מתוכו בטוח יהיה במיקסטייפ נובמבר.

Fell

New member
השיר של איטליז ממש נחמד.

(בדרך כלל אני לא אוהבת אותם).

ניימן3

New member
קצת מאוחר, אבל הגיעו תוצאות ההאזנה שלי.

השיר של אטליז, היחיד שהכרתי מראש, בסדר כזה. לא להיט. עדיין לא הבנתי את ההתלהבות סביבם, אבל אולי צריך לשמוע יותר משיר אחד כדי לקלוט זאת. הגילוי הגדול שלי במיקסטייפ הם The Black Ghosts, שהשיר שלהם פשוט *מצוין*. גם The Hives (לא בהפתעה) טובים, ובעצם, גם: Imani Coppola (שהדיסק שלה מחכה כבר יותר מדי זמן שאתפנה להאזין לו) ו Movie Star של Roisin Murphy. She's Broken הוא שיר שהפתיע אותי למדי בסגנונו. נראה לי שאני די מחבב אותו. בכל מקרה, בטוח שהוא מעניין.

ניימן3

New member
קצת באיחור - אך הגיעו תוצאות ההאזנה שלי.

השיר של אטליז, היחיד שהכרתי מראש, בסדר כזה. לא להיט. עדיין לא הבנתי את ההתלהבות סביבם, אבל אולי צריך לשמוע יותר משיר אחד כדי לקלוט זאת. הגילוי הגדול שלי במיקסטייפ הם The Black Ghosts, שהשיר שלהם פשוט *מצוין*. גם The Hives (לא בהפתעה) טובים, ובעצם, גם: Imani Coppola (שהדיסק שלה מחכה כבר יותר מדי זמן שאתפנה להאזין לו) ו Movie Star של Roisin Murphy. She's Broken הוא שיר שהפתיע אותי למדי בסגנונו. נראה לי שאני די מחבב אותו. בכל מקרה, בטוח שהוא מעניין.

ניימן3

New member
לא מכיר.

ומסיבות טכניות (לינוקס וכאלה), אוכל להאזין לו רק מחר. אבל אנסה :]

למעלה