best of the offspring

Manic Subsidal

New member
best of the offspring

אמממ... בגלל שדי יבש פה, חשבתי על סקר קטן: נגיד והיה מוטל עליכם לערוך אוסף שירי אופספרינג best of the offspring ( או כל שם אחר...) איזה 12 שירים אתם חושבים שראויים וצריכים להיכלל בו?

voodoo

New member
למה תמיד רק אופספרינג ?../images/Emo8.gif

בכל מקרה .... הנה האוסף הכי שולט שאפשר לעשות.. כמובן שאף אחד לא יסכים איתי, אולי כן בעצם... השירי לפי הסדר שהראשון הוא הכי טוב ..והאחרון ...הממ, הוא גם מצויין.. אבל יחסית לאחרים עדיף לשמוע אותו אחרון ? כי..האקוסטיקה של החדר..ו.. 1. Demons 2. L.A.P.D. 3. Genocide 4. Gone Away 5. Kick Him When He´s Down 6. Beheaded 7. The Meaning Of Life 8. I Choose 9. Cool To Hate 10. Dirty Magic 11. It´ll Be A Long Time 12. Pay the Man והאחרון לדעתי ממש שיר שווה, רבל הוא לא משקף את אופספרינג בצורה הטובה ביותר... אבל יחסית לחדשים שלהם העבודה כאן ממש טובה... אבל מגיע לדיסקים החדשים יותר מקום.. נו טוב, פעם אחרת

manic_subsidal

New member
שיט

אני לא זוכר אף שם של שיר מ תוך ignition.... אבל מתוך מה שאני זוכר זה מה שאני חושב שהייתי שם (דרך אגב just for the record אם יש נסיעה או משהוא.. אני לוקח איתי את כל הדיסקים...) לסדר של השירים אין קשר לעדיפות GONE AWAY I CHOOSE AMAZED!!!!! (חוץ מהשלוש האילו שהם האהובים עלי) L.A.P.D pyro americana kick him when he´s down itl be along time no hero (? זה השם?) killboy powerhead ME AND MY OLD LADY!!!(*כתב בהתלהבות*) leave it behind לא קשה לנחש אבל הדיסק האהוב עליי היה ixnay on the hombre זה רק אני או שב איקסנאי יש הרבה יותר שירים שקשורים במוות??? כנראה שזה בגלל שזה הדיסק האחרון עם כל הקטע של אשתו של דקסטר

Ignition

New member
THE BEST

כל קשר בין המציאות לדמיון הינו מקרי בהחלט (אה אה לא מצחיק) אין קשר לסדר של השירים אני סתם זור אותם Have you ever dirty magic elders dammit i chabged again me and my old lady gone away demons LAPD nothing from something smash all i want pay the may (יפה יפה וודו) הייתי דוחס פה בכיף עוד שירים וחרשו על דפיי יו בMTV זה בגלל שזה "אקסקולסיב"

Manic Subsidal

New member
למה אתם מתעקשים על lapd?!

ובקשר לדיפיי יו... עכשיו כל מיני קרציות ששומעים בלינק,סאם41,וחרא בסגנון, יאהבו את זה ויוסיפו את אופספרינג ל"רשימת הלהקות" שלהם...

dansh

New member
תסתכל כמה עמודים אחורה...

תראה את אותה השאלה, אבל בכל זאת... Gone Away Self Esteem Pay The Man Americana Amazed Out On Patrol Dirty Magic Kids Are´nt Allright Genocide Gotta Get Away Jenifer lost The War Denial Revisited (בלי קשר לסדר)

manic_subsidal

New member
NYPD

זה שיר אדיררררר! כןןן זה חרא! שעכשיו מלא אנשים שאוהבים את "שנקין פארק" ואת צמצום182 יתחילו לאהוב אוףספרינג... סך הכל זה לא כלכך משנה זה סצם פרט מציק כזה כי באמת אפכת לך מי וכמה אוהבים את אוףספרינג? סתם קטע מעצבן

manic_subsidal

New member
LA PD LA PD LA PD LA PD!!!!!!!!!

מצטער אני לובש חולצה של nypd כזאת מגניבה עם הסמל ולא הייתי מרוכזזז!!!

Manic Subsidal

New member
בעקרון לא צריך להיות איכפת לי.....

אבל בגלל סיבה לא ממש מוסברת כן איכפת לי...

חוי

New member
BEST OF MACHINE HEAD

TEN TON HAMMER BLOCK DAVIDIAN OLD NONE BUT MY OWN CRASHING AROUND U ALL IN UR HEAD KICK U WHEN YOURE DOWN

למעלה