BIG-BONUS היזהרו !

צפוני

New member
BIG-BONUS היזהרו !

לכל אלו שנפלו בפח (כמוני) ולאלו שעדיין לא! לפני כחודשיים הייתי בדרכי לקניון עזריאלי. בכניסה היתה קבוצה של אנשים שהציגו עצמם כנציגי חברת BIG-BONUS המחלקת כרטיס פלסטיק יפה, שאיתו לקוחותיהם הנאמנים יכולים לרכוש דברים מגוונים בהנחות יפות. יחד עם הכרטיס מקבלים חוברת עם כל המקומות בהם ניתן לבצע רכישות אלה. יחד עם זאת מקבלים דיסק מוסיקה במתנה. כל מה שצריך, להפתעתי, זה לתת את כתובתכם למשלוח חומר נוסף. כמובן שנזהרתי לא לתת יותר מזה ובטח שלא לחתום על כלום. דבר נוסף שביקשה הגברת זה לראות שאכן יש כרטיס אשראי ברשותי…….הראיתי לה…….ופה נפלתי! מסתבר שמבט חטוף בסוג הכרטיס (כך חשבתי) הספיק לה (להבחין במס´ החשבון שלי). ב10- לחודש מאי הבחנתי שירדו מחשבוני 200 שקלים ומייד בשורה שאחרי חזרו אלי. כיון שלא היה פרוט כלשהו, חשבתי שזו טעות. קורה. המשכתי הלאה…. ב10- לחודש יוני חזר ונשנה הדבר והפעם היה כתוב BIG-BONUS. במקביל קבלתי מן הבנק הודעה שאין לי הרשאה להורדות הללו ולכן הם מחזירים לי את הכסף (lucky me…). בשיחה עם הבנק על ה"פריצות" שקיימת בכניסה לחשבון פרטי של אדם ללא אישור או טופס שמראה כי נתקיימה פעולה שכזו, לא ניתנה תשובה חד משמעית ומספקת. לעומת זאת, אחרי משא ומתן מייגע ניתן לידי טלפון של BIG-BONUS, (שאגב, לא קיימת ב144- או ברשם החברות). טלפון לשם נענה ב - BIG-BONUS” שלום" ובהמשך נתבקשתי להתקשר בעוד כשעה ולבקש את אורנה. אחרי שעה כשבקשתי את אורנה ניתקו לי את הטלפון. בפעם אחרת פשוט לא ענו…. אין מה לעשות עם ההורדות המוחזרות האלה כיון שלא קיים טופס המאשר שהתבצעה פעולה שניתן לבטלה – מלכוד! חשבתי ש200- ש"ח מהמון אנשים כמוני לזמן קצר נותן ריבית שמנה לחבר´ה וזה הרווח שלהם, אבל זה לא נכון. הכסף לא שוהה שם מספיק זמן בכדי להרוויח ממנו את הריבית. ההיפך, הם אמורים לשלם עמלה על הפעולה שהתבטלה….אז למה הם מתאמצים?? אין לי מושג. בכל מקרה, אם עדיין לא נתקלתם בהם, אז תיזהרו!! (זה לא מסוכן אבל זה מעצבן!!) אם אתם בפח, כמוני, ברחוב הרכבת 14 בתל-אביב – נמצאת מחלקת הונאות של המשטרה. גשו לשם עם תדפיס שמראה את ההורדה מהבנק, עם הדיסק שקיבלתם במתנה ועם הכרטיס של BIG-BONUS והכי חשוב (כפי שיסתבר לי אח"כ), אם יש בידכם עותק על הטפסים שהם ממלאים (במילים אחרות הוראת הקבע שעשיתם ללא ידיעתכם…) תביאו גם את זה. בקיצור, כל מה שקשור לפרשה. הם נמצאים שם כל יום בין 07:30 ל – 19:30 מלבד ימי שישי. ………. ……………. לאחר ביקור במשטרה, הסתבר לי שללא צילום של הוראת הקבע אי אפשר להגיש תלונה. כאמור, לבנק אין הוראת קבע… לי ייעצה המשטרה לפנות ע"י מכתב רשמי למנהל הבנק וליועץ המשפטי שלו וכך לחסל את הפרשה, או ע"י בקשה שלי להפסיק את ההורדות, או להשיג הוראת קבע ואז להגיש תלונה. מעבר לזה, המשטרה חוקרת! הם כבר מודעים לבעיה. ודבר אחרון, אני חייבת לציין את השרות הנהדר של השוטרים שנתקלתי בהם בדרכי לחדר הנכון, אפילו שלא יצא לי מהביקור שם משהו ממשי. נעים לדעת שיש אוזן קשבת בימים טרופים אלו, אפילו לנושא שולי שכזה. כל מה שרציתי זה ליידע את כל מי שאני יכולה בכל דרך שהיא!!! אם יהיו חידושים אעדכן אתכם. לימור. ***אנא העבירו הלאה לכל מי שרק אפשר!!!

למעלה