Light Warrior
Member
טוב, אז אחרי שהשלמתי את הישרדות... הגיע הזמן להשלים קצת מ-BBUS.
הגעתי לפרק 20.... אז מחשבותיי עד כה:
קודם כל - עונה 20, לא תעשו משהו מיוחד? איזו עונת פייבוריטים?
במקום זה תוקעים לנו הופעות אורח לא קשורות. גאד, את מי מעניין ג'סי עדיין?
אני חושב שקצת הגזימו העונה עם הכוחות המיוחדים.
אני מבין שרוצים ליצור עניין, אבל זה ממש ממש משבש את המשחק ולא בקטע כיפי.
יודעים מה, סבבה עם הכוחות האלו.
מה קשור ה-Hacker הזה? זה ממש הרבה יותר מדיי כח למישהו שזכה בתחרות אחת מסכנה.
אגב תחרויות, אני לא חושב שזה משהו מיוחד בעונה הזאת, כי תמיד התחרויות היו כאלו,
אבל אולי המעבר מהישרדות הדגיש לי את זה עוד יותר - התחרויות של BB הן פח!
מלא תחרויות שמבוססות הרבה על מזל בלי שום מאמץ אמיתי, ליותר מדיי כח. זה דיי מעצבן.
מתחילת העונה אני מעודד את LEVEL6 ומצד אחד הם שלטו ברוב ההדחות עד עכשיו (למרות הפסד של 2 חברים),
מצד שני הם לא מצליחים לשלוט בבית ותמיד איכשהו אנדרדוג. תזכו כבר ב-HOH!
בראשם טיילר - הוא לגמרי המלך של העונה, לפחות בנתיים... גם חמוד ו-likable וגם משחק מעולה.
חוץ מהקטע שבו הוא התייחס לביילי בצורה מזלזלת... מה זה נתן לך? מלבד מושבעת שתיהיה עצבנית עליך?
כל השאר גם חמודים, אבל אני דיי נהנה מברט. פשוט כי הנאומים שלו מוגזמים והוא משעשע ונו, נראה טוב...
סאם מרגישה כמו חיקוי זול של ג'ורדן, אבל למעשה כל המתיקות הזאת זה לרוב מסווה, אחרי שראינו את היציאות שלה, שכללו שלל קללות ועצבים, וגם כמה דברים שנויים במחלוקת כלפי אנשים אחרים במשחק (לא כ"כ הבנתי את העניין נגד הבנות).
רייצ'ל הרגישה כמו חיקוי של רייצ'ל (בטייפ לפחות). אבל האמת, היא נראתה ממש חמודה. חבל שלא יצא לנו לראות יותר ממנה.
ובעיקר חבל שהברית שלה זרקה אותה לגמרי, כשלמעשה היא הייתה ממש תמימה בכל העניין. כל העניין עם טיילר לא היה באשמתה.
במקום להבין שביילי שיקרה לה, הם פשוט הניחו שרייצ'ל משקרת. ולמה? לא ברור לי. וברט זורק את המשחק שלה לפח בנאום הדחה, גם, לא יפה בכלל... היא הייתה נאמנה לברית הזאת.
אני שמח שנפטרנו מסוואגי מוקדם. בנאדם הזיה.
ביילי דיי מעצבנת, חושבת שמגיע לה הכל, וגם העניין הגזעני היה ממש מוזר. כאילו, אין לשפוט וזה. זו הרגשה שלה. אבל הוא באמת לא אמר את זה בשום דרך שמשתמעת כמשהו שהוא בעייתי.
טיילר כמו שאמרתי באמת היה מעצבן אליה באופן לא הכרחי ומוזר, אבל ואו היציאה שלה ירד לה דם שם? זה היה מפחיד.
אה, ואיך היא קיבלה את הכח מאמריקה? זה היה דיי מוזר, למה אהבו אותה.
היילי היה לה אחלה סיכוי להיות פייבוריטית ובכללי היא נראת דיי חמודה, פשוט בצד הלא נכון של הבית.
משחקת עם הלב יותר מדיי, הגילוי על ה-Hacker היה ממש מיותר ופגע בה מאוד.
אבל עכשיו היא זכתה ב-HOH, לא טוב לנו בכלל....
הגעתי לפרק 20.... אז מחשבותיי עד כה:
קודם כל - עונה 20, לא תעשו משהו מיוחד? איזו עונת פייבוריטים?
במקום זה תוקעים לנו הופעות אורח לא קשורות. גאד, את מי מעניין ג'סי עדיין?
אני חושב שקצת הגזימו העונה עם הכוחות המיוחדים.
אני מבין שרוצים ליצור עניין, אבל זה ממש ממש משבש את המשחק ולא בקטע כיפי.
יודעים מה, סבבה עם הכוחות האלו.
מה קשור ה-Hacker הזה? זה ממש הרבה יותר מדיי כח למישהו שזכה בתחרות אחת מסכנה.
אגב תחרויות, אני לא חושב שזה משהו מיוחד בעונה הזאת, כי תמיד התחרויות היו כאלו,
אבל אולי המעבר מהישרדות הדגיש לי את זה עוד יותר - התחרויות של BB הן פח!
מלא תחרויות שמבוססות הרבה על מזל בלי שום מאמץ אמיתי, ליותר מדיי כח. זה דיי מעצבן.
מתחילת העונה אני מעודד את LEVEL6 ומצד אחד הם שלטו ברוב ההדחות עד עכשיו (למרות הפסד של 2 חברים),
מצד שני הם לא מצליחים לשלוט בבית ותמיד איכשהו אנדרדוג. תזכו כבר ב-HOH!
בראשם טיילר - הוא לגמרי המלך של העונה, לפחות בנתיים... גם חמוד ו-likable וגם משחק מעולה.
חוץ מהקטע שבו הוא התייחס לביילי בצורה מזלזלת... מה זה נתן לך? מלבד מושבעת שתיהיה עצבנית עליך?
כל השאר גם חמודים, אבל אני דיי נהנה מברט. פשוט כי הנאומים שלו מוגזמים והוא משעשע ונו, נראה טוב...
סאם מרגישה כמו חיקוי זול של ג'ורדן, אבל למעשה כל המתיקות הזאת זה לרוב מסווה, אחרי שראינו את היציאות שלה, שכללו שלל קללות ועצבים, וגם כמה דברים שנויים במחלוקת כלפי אנשים אחרים במשחק (לא כ"כ הבנתי את העניין נגד הבנות).
רייצ'ל הרגישה כמו חיקוי של רייצ'ל (בטייפ לפחות). אבל האמת, היא נראתה ממש חמודה. חבל שלא יצא לנו לראות יותר ממנה.
ובעיקר חבל שהברית שלה זרקה אותה לגמרי, כשלמעשה היא הייתה ממש תמימה בכל העניין. כל העניין עם טיילר לא היה באשמתה.
במקום להבין שביילי שיקרה לה, הם פשוט הניחו שרייצ'ל משקרת. ולמה? לא ברור לי. וברט זורק את המשחק שלה לפח בנאום הדחה, גם, לא יפה בכלל... היא הייתה נאמנה לברית הזאת.
אני שמח שנפטרנו מסוואגי מוקדם. בנאדם הזיה.
ביילי דיי מעצבנת, חושבת שמגיע לה הכל, וגם העניין הגזעני היה ממש מוזר. כאילו, אין לשפוט וזה. זו הרגשה שלה. אבל הוא באמת לא אמר את זה בשום דרך שמשתמעת כמשהו שהוא בעייתי.
טיילר כמו שאמרתי באמת היה מעצבן אליה באופן לא הכרחי ומוזר, אבל ואו היציאה שלה ירד לה דם שם? זה היה מפחיד.
אה, ואיך היא קיבלה את הכח מאמריקה? זה היה דיי מוזר, למה אהבו אותה.
היילי היה לה אחלה סיכוי להיות פייבוריטית ובכללי היא נראת דיי חמודה, פשוט בצד הלא נכון של הבית.
משחקת עם הלב יותר מדיי, הגילוי על ה-Hacker היה ממש מיותר ופגע בה מאוד.
אבל עכשיו היא זכתה ב-HOH, לא טוב לנו בכלל....
נערך לאחרונה ב: