BIG UP

reality i

New member
BIG UP

big up all dem roots massive inya !! big up de man dem who put the modakultcha show...nice vibez....me check a hollepapeople from dem country side inna israel...share some nice vibez wid de idem...seen we seh a week from today......it's a jiggy time again next saterday it's a blazing saterday ka along long time dem dancehall massive ya didnt rock it pon de mad ting de...see me ka ya know seh A-MAR sound inna kingstonian style fe memba all dancehall sketellz dat we neva forget bout dem..see me so unu bring your lyta n your towel to dem place ya call de barzilai it's time fe unu fe get mad again ka we see seh a roots & kultch fe get forword a dancehall fe get fyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaa to rasklatt so if unu wah a weddy weddy or a hot mondays or blazing saterday jus come fe check de idem next week 29.4 more luv more prosperity more livity more life more faya more gyals more herb more music more A-MAR a me name reality don't even try fe rump with me ka unu know why : me hav a big long gun run out pon dem...... bless REALITY

RasPazG

New member
פחח הגיע הזמן שתלמדו לקרוא את זה

אולי קצת תבינו על מה מדובר במוזיקה הזאת (הקשה להבנה) שאתם מאזינים לה fyaaaaaaaaa

איזי...

זה לא שנולדת לזוג מהגרים ג'מייקאים ואתה חושב בפטואה, נכון? זה שריאליטי בחר שלא לכתוב בעברית זה לגיטימי באותה מידה שמי שלא חזק בפטואה ואנגלית-לא יבין את ההודעה, you see it? בתקנון הפורום כתוב-בלי התנשאויות, seen? מי שירצה לדעת פטואה יידע ומי שלא לא וכל אחד תהיה לו המעורבות שהוא רוצה במוזיקה "הקשה להבנה" הזאת. So jus cool man. יש פה גם פינות בפטואה של מיכל, שמנסה לפחות לעזור לאנשים פה להיכנס לעניינים במקום ללעוג ולהתנשא. |סיכה|
די. בבקשה, יש כבר פורום אחד מלא בריבים, וזה לא הולך להיות העתק שלו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה גנובים אתם!!! אתם יודעים מה צריך עכשיו לעשות?!?!?!?!? לתרגם את ההודעה... חהחהחה בקושי עיברית אני יודעת, גם הקריאה/כתיבה שלי באנגלית לא משו - ולא נדבר על פטואה.. אז עשו טובה לבורי העם (חיחי כמוני
) ותתרגמו- שיהיה ערב מהנה בדיוק יצאתי מהופעה של טוני ריי ועמג'ה בראסטה
-כשף!

K C

New member
../images/Emo4.gifגם אני לא הבנתי...../images/Emo22.gif

ואני רעב עכשיו

ואפילו אני שמנסה ללמוד ולהבין פטואה

לא מצליחה לתרגם את כל ההודעה כי פשוט התייאשתי, זה ארוך מדי :) אז לכל אלה שלא הבינו אין לכם מה להרגיש לא בנוח. אם אתם מבינים פטואה או לא מבינים זה ממש לא מה שקובע אם אתם בקטע של המוזיקה הזאת או לא. לאט לאט :)

Nechi Nech

New member
ניסיון לתירגום פלוס כמה המצאות שלי(

כבוד לכל החבר'ה של הרוטס כאן. כבוד לאנשים שנותנים את מופע התרבות המטורף. אחלה וייבז.. :) אני בודק את האנשים מהצד הכפרי של ישראל.. חולקים איתנו אחלה של ווייבז...(או: מביאים/נותנים לנו אחלה של וייבז) אז אנחנו אומרים, שבוע מהיום - זה זמן הג'יגי שוב (יעני-זמן לקראחנה בלאגנים וזה) שבת הבאה זו שבת שורפת/בוערת/פסיכית/בת זונה בגלל שהרבה הרבה זמן החבר'ה/הקהל של הדאנסהול, אתם לא השתגעתם כמו שצריך יעני ברמות השגעון, שימו לב מה אני אומר לכם חבובצ'יקים. כי אתם יודעים שאיי-מאר סאונד בסטייל קינגסטון זוכרים את כל הדאנסהול סקטלז (אין לי שמץ של מושג מה זה) שאותם אנחנו אף פעם לא שוכחים! שימו לב מה אני אומר לכם חבובצ'יקים. אז אתם מביאים את המצת ואת המגבת שלכם למקום שלהם שאתם קוראים לו ברזילי. זה הזמן שאתם תשתגעו שוב כי אנחנו רואים שהרוטס & קולצ'ר יתקדמו קדימה! הדאסנהול יקבל אש אחושרמוטה לראש! אז אם אתם רוצים "וודי וודי" או ימי שני לוהטים או שבת שורפת/לוהטת/בוערת/בת זונה פשוט תבואו לבדוק את החבר'ה/אותנו/אותם שבוע הבא 29.4 עוד אש עוד אהבה עוד חירות (או עוד חיים, לא סגור על זה) עוד חיים עוד אש! עוד בנות כמובןןןן עוד עשב עוד מוזיקה עוד איי-מאר! השם שלי ריאליטי אפילו אל תנסו להתעסק אותי כי אתם יודעים למה. יש לי אקדח גדול וארוך שרץ אחריהם תבורכו ריאליטי.

ZeusMan

New member
תודה בשם כל אלה שלא הבינו יותר מידי

יש לי מזל שבאתי מבית אמריקאי

אחלה.. תודה!!! ../images/Emo6.gif

עכשיו הבנתי
אבל דוגרי ריאלטי נשמה ורביד וכולם- תודו שהיה אפשר פשוט לכתוב ת'הודעה הזו בעיברית.. יאללה סבבה, ניסתכל על הצד החיובי!!!! שדיברו על המסיבה יותר והיא התפרסמה יותר (=
שיהיה יום מעולה ומדהים ושבוע מוצלח ומספק
-כשף!

למעלה