BIGONE- המשקה !

EhadGadol

New member
BIGONE- המשקה !

אפילו שרד בול מותג מאוד חזק בשוק, וחוץ מחיקויים הלא מוצלחים של רד בול, קיימים בשוק מתחרים של משקה אנרגיה שהרבה יותר טעימים ואיכותיים מרד בול ובעיקר בעירבוב עם אלכוהול , לדוגמה: "ביג ואן". אני בליין שיוצא קבוע למקומות נחשבים מאוד ובגלל שחברת "תימקו" מנסה מאוד לסגור את הדלתות ליבואנים אחרים של משקה אנרגיה ובמקומות בילוי בפרט אני לא יכול לקבל בבר את המשקה האהוב עליי ועל החברים שלי. עכשיו תגידו לי מי עם לא אנחנו צריכים לקבוע מה אני ישתה בבר !!!? ולמה המלחמות האלה בשוק צריכים לפגוע דווקא בבליינים שרוצים להנות ממה שהם אוהבים !!!?

שאלה

במה מתבטאת איכות של משקה אנרגיה? במה זה מתייחד בערבוב עם אלכוהול? (כל זה בהנחה הלא סבירה שההודעה שלך לא פרסומת 'סמויה')

EhadGadol

New member
משקה אנרגיה

אצלי זה מתבטא באפקט של העירבוב ובטעם כי אנחנו שותים רק "ביג ואן" וזה בגלל שבעירבוב זה יוצא הכי טעים ומינימום טעם אלכוהולי. לפעמים יש דברים הרבה יותר איכותיים וטובים מהשם עצמו, צריך רק למצוא אותם...

עם כמה שאני בעד הצעדים נגד תימקו

(כי נראה שהם אכן מתהגים בבריונות מונופוליסטית) הפרסומת הסמויה שלך זו התעודת עניות הכי גרועה (טוב מקום שני, ראה הודעה של איזה ערס שמפרסם קוביות זוהרות במקום הראשון) לשיווק קלוקל, ובכלל - לחובבנות לשמה. אין תירוצים על זה מבחינתי, אתה פשוט מראה את הפרצוף האמיתי של המותג שלך כשאתה מתקמצן על פרסום ושיווק נורמליים. שמעת פעם משפט יותר מצוץ מהאצבע מאשר: "אני בליין שיוצא קבוע למקומות נחשבים מאוד" ? נו באמת! אם אתה מייצג מותג כזה נחשק, עלאק, תשקיע חמש מאות שקל ותקנה באנרים באתרים כמו 'לילה' וכו' המזוהים עם קלאברים ופסודו-קלאברים, במקום לנסות להיות מתוחכם. בהצלחה בהמשך הדרך.

anatsu

New member
אני בטוחה שזו פרסומת

ההודעה של הבחור הזה מופיעה גם בפורום יין ואלכוהול. אין צורך להגיב אליו... שיפרסם לאחרים :)

zelik5

New member
אני בטוח שאם היה כדאי למישהו

לייבא את המותג הזה, הוא היה עושה את זה. רוצה לקבוע מה לשתות? קנה ושתה בבית. כשאתה יוצא למקום בילוי אין לך ברירה אלא להזמין את מה שיש. כמו מסעדה אחת שמוכרת את מוצרי קוקה קולה ואחרת שמוכרת את מוצרי פפסי.

למעלה