BILLIE PIPER

BILLIE PIPER

תגידו מה דעתכם על בילי הזמרת שהיתה לעומת בילי השחקנית? אני אישית יותר אהבתי אותה כשהיא היתה זמרת הלוואי והיתה מוציאה עוד כמה סינגלים לא יזיק לה לנסות למרות ההצלחה של דוקטור הו

faina s

New member
אני דווקא חושבת שיותר הולך לה

כשחקנית ראיתי כמה סרטים שהיא שיחקה בהם ודווקא אהבתי יש לה כמה שירים יפים אבל יותר מתאים לה לדעתי להיות שחקנית

faina s

New member
יש את

Something Deep Inside זה השיר היחידי שלה שיש לי אבל יש לה עוד כמה שירים חמודים

TheSegal

New member
לא לשכוח את השיר הטיפשי

because we want to בילי פייפר הייתה זמרת פופ סטייל בריטני ספירס ותו לא... הרבה הערכה אין לי לזמרים כאלה כי הם ממש מנוגדים לטעם האישי שלי... אני מעדיפה שהיא תשחק...

faina s

New member
זה שיר שלא אהבתי

אני גם לא מתה על הסגנון הזה הוא מעצבן אבל Something Deep Inside עוד איכשהו נסבל זה שיר שאני מכירה עוד מלפני די הרבה שנים ואף פעם לא ידעתי מי שר אותו

ואל תשכחו גם את

DAY & NIGHT להיט ענק... לדעתי בילי הזמרת לא קיבלה את הפרסום הראוי לה.. נכון שביקוז וי וואאנט טו שיר מעפן אבל בתור זמרת פופ ? היא היתה הראשונה עוד מלפני בריטני...

TheSegal

New member
זה לא משנה מי באה קודם, העובדה

היא שבריטני השאירה חותם גדול יותר משל בילי (כנראה כי בילי הצטיירה פחות כשרמוטה ויסלחו לי מעריצי בריטני)

אני עדיין מאמינה

שיום 1 בילי תחזור ותהיה זמרת זה יקרה.. אני מעריצה שלה משנת 2000 הייתי מעריצה שלה מאז שהיא התחילה אבל משנת 2000 זה התחזק אצלי. ואני בתקווה שהיא תחזור יום 1 לשיר... אני מחכה לזה כבר 7 שנים מאז :(

TheSegal

New member
ממה שאני יודעת היא דווקא מתכננת

על קריירת משחק... אבל מצד שני, יש משפט יפה שאומר "הדבר היחיד שבטוח בעולם הוא לב הפכפך"

למעלה