Billionaire pledges to pay off student debt

CANADA101010

New member
Billionaire pledges to pay off student debt

Robert F. Smith
הכריז:
https://www.youtube.com/watch?v=c5FO4oWrKJ4
Billionaire pledges to pay off student debt of 2019 class at commencement ceremony
א. אם בעלי הון כמוהו היו נמשכים לדרך הנכונה במקום לסחוט עוד עוד מהפרולטריון היה עולם טוב יותר.
ב. מדוע דונלד הנשיא לא הולך בכיוון והרי הבסיס שלו מגיע לא מהמעמדות הגבוהים?
כך עושים חומה
https://www.youtube.com/watch?v=bmRWyFAe2Cw

vinney

Well-known member

זה יהיר ופופוליסטי. כן, זה נחמד עבור אותם X בוגרים, אבל מה עם כל השאר?
&nbsp

Boston Guy

New member
מה אתה חושב שיוצא לו מזה?

האיש ביליונר.
האיש אינו שואף פירסום או יחסי ציבור - עובדה שלמרות שהוא ה"אפריקן אמריקן" הכי עשיר בארה"ב לא שמעת את השם שלו לפני שבוע שעבר.
וזאת למרות שלאיש היסטורייה ארוכה של פעילות פילנטרופית - הוא תרם עד היום מאות מליוני דולרים למגוון מטרות, שחלקן הגדול הן בתחום החינוך והבריאות של אנשים ממוצא אפריקאי. למשל - הוא מממן את החינוך של עשרות נשים שהוצלו משבי ועבדות של בוקו-חראם ושאר קבוצות טרור.

להבנתי, האיש נאם במורהאוס כי הבן שלו היה אחד מהצעירים במחזור המסיים של האוניברסיטה. והוא החליט לעשות משהו עבור החברים לספסל הלימודים של הבן שלו.

התגובה שלך: "זה יהיר ופופוליסטי".
כמו שאמר על זה איניגו מונטוייה:
[URL]https://youtu.be/dTRKCXC0JFg?t=8[/URL]

vinney

Well-known member
נו, זה מה שיוצא לו מזה

עשה משהו נחמד לחברים של הבן. לכמה אנשים מזדמן להיות חבר של בן של בליונר שיהיה מספיק נחמד כדי לשלם עליהם שכר לימוד?
&nbsp
בגדול, פעילות פילנטרופית היא מבורכת, אבל אני מחזיק בדעה שלתת צריך בסתר. אבל בלי שום קשר - מה שספציפית פה מפריע לי זה שזה נדרש מלכתחילה.

Boston Guy

New member
זה לא מה שכתבת. העברת ביקורת על התרומה הספציפית והאדם שתרם.

הדבר היחיד שמקרין מהההודעות האלו שלך זו קינאה.
לי לא איכפת אם אדם נותן בסתר או בפומבי.
הוא נותן - שזה הרבה יותר ממה שרבים אחרים עושים.

vinney

Well-known member
קנאה? במה יש לי לקנא? לי אין הלוואות סטודנטים ומעולם לא היו

אני מבין שאנחנו רואים את הדברים אחרת, אתה לא צריך לתקוף אותי אישית כדי להרגיש צודק. אני חושב שלצאת בפובמי ולהגיד ״עשיתי טובה לX ילדים״ זה יהיר ופופוליסטי, אתה חושב שזה מה שצריך לעשות. בגלל זה אתה כנראה יותר אמריקני ממני, אחרי הכל - גם לך לא חסר יהירות

xbuffalomen

New member
אומנות השירשור

אני מסכים איתך זה לא יהיר ולא פופוליסטי וגם אם כן שזה מעשה טוב

vinney

Well-known member
שירשרת נכון.

לא אמרתי שזה לא מעשה טוב, אפשר לעשות מעשים טובים ועדיין להראות יהיר ופופוליסט

&nbsp
הבעיה שלי היא שמדובר באקט נקודתי שלחלוטין לא משנה את התמונה הכללית, ורק מייצר כותרות אוהדות עבור אותו המליארדר. לזה הוא התכוון? לא יודע. הוא חשב שזה ישנה את התמונה הכללית? וודאי שלא. האם הוא תרם מהותית לשיח? לא. האם בעקבות המעשה שלו התמונה תשתנה עבור אלה שלא במקרה למדו עם הבן שלו? גם לא. אז למה אנחנו בכלל מדברים על זה? כי זה מעשה פופוליסטי.

xbuffalomen

New member
לא יודע למה אתה מדבר על זה אני

מדבר על זה כי בעיני זה מעשה טוב. ואני בדרך כלל לא נוטה למצוא "מה לא בסדר" אצל אנשים שעושים מעשים טובים

vinney

Well-known member
אני מדבר על זה כי בעיניי זה ניצול של מצוקה לפרסום עצמי.

כמובן שזה טוב לאנשים הספציפיים שהרוויחו מהמזל שלהם של ללמוד במקרה באותה הכיתה עם בנו של המילארדר הנדיב.
&nbsp
אבל אני רוצה להזכיר באותה הנשימה את מליוני האחרים שעבורם אין מליארדר שיכסה את החובות העצומים שהם צברו כדי להביא את עצמם למצב של יכולת פרנסה עצמית ברמה סבירה. אותם מליונים שהחובות שלהם יסנדלו את כולנו, לא רק אותם.

iris mom of two

New member
ההפך, ויני, ההפך

הוא עשה את זה כי זה מאיר הזרקור על החוב הסטודנטים, במיוחד על החוב היותר גדול של סטודנטים לא לבנבנים.
הוא עשה את זה בפומבי בשביל השיח. ועובדה שאתה, ולא רק אתה, מדברים על החוב
&nbsp

Midriff

New member
כן אבל

אם זה יגרום לעוד אנשים כמוהו לעשות מעשה כזה, אז זה שווה, לפחות לעזור לחלק.
זה לא מחליף את הצורך בשינוי מדיניות בנושא

Midriff

New member
מעשה מקסים

המעשה עצמו מקסים ונדיב.
למה דונאלד טראמפ לא?
א. לאיש לא אכפת מאף אחד למעט הכסף בכיס הפרטי שלו
ב. למעשה הוא לא רוצה שעניים ילכו ללמוד, בטח לא 'על חשבונו'. הוא דואג לבני העשירים ונח לו עם הפרולטריון (או אפילו טוען שאין מספיק כאלה כי הוא צריך להעסיק מקסיקנים ברזורטים שלו)

למעלה