BIMBO
ברוכה הבאה

BIMBO ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

(כנראה שטעיתי קודם טכנית במיקום ההודעה) בימבו...במבי...במבה...בומבה...בומבונה... מה זה ציור על עץ? יש לך תמונה לדוגמה? (זהירות מהאגודה לשמירת הטבע...) ברכות

bimbo.

New member
שני, תודה. ציור על עץ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

משמעו על מוצרי עץ (האגודה לשמירת הטבע תצטרך להתחשבן עם מישהו אחר) מוצרים כמו שעונים, קופסאות ושאר ירקות. גם על שעוני יד (אלה שעונים מיוחדים עם מקום לציור. (כמובן לא מעץ)
אינני יכולה להעלות תמונה, כי אין לי סורק וגם לא מצלמה דיגיטלית, אבל השבוע חברה הבטיחה לי שהיום היא באה לצלם עבודות שלי ולהעלותן על המסך. אשמח מאוד להעלות כאן תמונות.

bimbo.

New member
אגב, שני, רק עכשיו תפסתי:

מאין את יודעת שאני מציירת על עץ?

בימבו - כמובן מהכרטיס

אני אוהב אמנות (בעיקר סוריאליסטית) (וגם את נכדותי...) תכנסי לאתר שלי ותראי דוגמאות מיצירותי. אגב,פעם היו החברות מורידות מגילן,למה היום הן מוסיפות? אני לא מבין... נשמח לראות עבודות שלך. ברכות אני=אתה

bimbo.

New member
שכחתי לגמרי מהכרטיס....../images/Emo13.gif

אני בטוחה שנכדותיך הן אמנות אמיתית
ואיך נכנסים לאתר שלך??

../images/Emo36.gifלינק - בימבו

בימבו - יש לינק בצד,תלחצי עליו ותגיעי לאתר יש שם עשר יצירות. (אתן לך אם האתר ימצא חן בעיניך עוד לינקים ליצירות שלי) אגב,שני היא האחת, והשניה היא מור וקראתי לה (ליצירה) monAmor ברכות

בימבו

הלינק הוא כמובן בכרטיס שלי...(שלא תהיה טעות בגלל החץ ששמתי סתם)

emmy5

New member
שבוע טוב פורום../images/Emo24.gif

הלינק שלך מעניין ,היתי רוצה לראות עוד מהעבודות שלך המונה ליזה שלך יפיפייה... אני מצאתי עוד מונה ליזה

bimbo.

New member
רעיונות מקוריים ומעניינים מאוד ../images/Emo45.gif

אתה יכול להכניס עוד תמונות לגלריות?

../images/Emo79.gif

אמילי שלום. אל תפגעי אבל המנגינה הזו הרדימה אותי... תשימי הבה נגילה...סבא נגילה...סבתא נגילה... העיקר שיהיה שמח. אוף שימחס. ברכות

בוודאי -

א. יש לי תקלה ב outlook express שתתוקן תוך כמה ימים. לכן אינני יכול לשלוח ולקבל כרגע דאר. ב. תכנסי גם לגלריה הירש בקטגוריה אמנות דיגיטלית http://www26.brinkster.com/thirsh/uriel_1.html ג אשמח לשמוע תגובות גם מחברי הפורום האחרים. ברכות נ.ב. אני מניח שאת מחנכת את הכלב שלך בצורה אנושית......

למעלה