(כנראה שטעיתי קודם טכנית במיקום ההודעה) בימבו...במבי...במבה...בומבה...בומבונה... מה זה ציור על עץ? יש לך תמונה לדוגמה? (זהירות מהאגודה לשמירת הטבע...) ברכות
שני, תודה. ציור על עץ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif
משמעו על מוצרי עץ (האגודה לשמירת הטבע תצטרך להתחשבן עם מישהו אחר) מוצרים כמו שעונים, קופסאות ושאר ירקות. גם על שעוני יד (אלה שעונים מיוחדים עם מקום לציור. (כמובן לא מעץ)
אינני יכולה להעלות תמונה, כי אין לי סורק וגם לא מצלמה דיגיטלית, אבל השבוע חברה הבטיחה לי שהיום היא באה לצלם עבודות שלי ולהעלותן על המסך. אשמח מאוד להעלות כאן תמונות.
אני אוהב אמנות (בעיקר סוריאליסטית) (וגם את נכדותי...) תכנסי לאתר שלי ותראי דוגמאות מיצירותי. אגב,פעם היו החברות מורידות מגילן,למה היום הן מוסיפות? אני לא מבין... נשמח לראות עבודות שלך. ברכות אני=אתה
בימבו - יש לינק בצד,תלחצי עליו ותגיעי לאתר יש שם עשר יצירות. (אתן לך אם האתר ימצא חן בעיניך עוד לינקים ליצירות שלי) אגב,שני היא האחת, והשניה היא מור וקראתי לה (ליצירה) monAmor ברכות
א. יש לי תקלה ב outlook express שתתוקן תוך כמה ימים. לכן אינני יכול לשלוח ולקבל כרגע דאר. ב. תכנסי גם לגלריה הירש בקטגוריה אמנות דיגיטלית http://www26.brinkster.com/thirsh/uriel_1.html ג אשמח לשמוע תגובות גם מחברי הפורום האחרים. ברכות נ.ב. אני מניח שאת מחנכת את הכלב שלך בצורה אנושית......