binding your breasts

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
binding your breasts

אז איך עושים את זה כמו שצריך? ישנה איזו חזיה שמועכת אותם פנימה, כמו תחתוני מחוך שנמכרים בכל חנות לבנים? יש למישהו עצות? אמרו לי לנסות לכרוך סביבם תחבושת אלסטית, אבל זה מפריע לנשימה ולתנועה החופשית של הגוף. חייבת להיות דרך טובה יותר. בתודה מראש, ליז

Freeda

New member
גופיית לייקרה

מצאי גופיות נשים בהרכב פוליאמיד/אלסטן - לייקרה - בהן אחוז האלסטן (בתוית הבד) לפחות 10% - יש גם 20. רובן תוצרת חוץ. קני לך מידה אחת פחות ממידתך. לבשי מעל הגופיה חולצה מבד עבה (אוקספורד) במידה גדולה מעט ממידתך. השיטה מאפשרת להסתיר חזה במידה C. והכי חשוב - הכיני את עצמך וסובבייך לחשיפה במהרה בימינו אמן, כדי ללכת עם חזיות נורמליות וחולצות צמודות, כראוי לכל נערה. לא פשוט - אבל כדאי. חיוכים של חזון FREEDA

Lizz

New member
תודה על העצה

אם כי פספסת את הצד שלי - הציצים הם משהו שצמח עליי באופן טבעי :) ואני מחפש איך להסתיר אותם.

ronch2205

New member
frog bra

היי, כנס לאתר www.title9sports.com זוהי חנות וירטואלית המוכרת בין היתר מוצר שנקרא frog bra, והוא בדיוק מה שאתה מחפש (לא מזמן רכשתי אחד כזה). הבעיה היא שהם שולחים אותו רק בתוך ארה"ב, כך שצריך איזשהו קרוב/מכר שמתגורר בארה"ב שאליו ישלח המוצר והוא ישלח אליך. המחיר הוא כ- 30$ רוני

למעלה