Bishop's Robber

vegetable man

New member
Bishop's Robber

הוא השיר האחרון שנדבר עליו לפני KID A. הוא נמצא ב-EP היפני Running from demons.
dressed in bishop's robes terrifies me still in bishop's robes bastard headmaster, i'm not going back children taught to kill to tear themselves to bits on playing fields dressed in bishop's robes i'm not going back...​
לבוש בגלימת הבישופ מפחיד אותי עדיין בגלימת הבישופ מנהל (בית ספר) מנוול אני לא חוזר אני לא חוזר אני לא חוזר ילדים חונכו להרוג לקרוע עצמם לגזרים במגרשי משחקים לבוש בגלימת הבישופ אני לא חוזר אני לא חוזר אני לא חוזר _______________________________________________________________ למרות הכחשותיו של ת'ום, שאין למנהל של הבי"ס באבינגדון שם למד, אני חושב שיש לשיר המון רטרוספקטיבה לילדות של ת'ום. ילדים התעללו בו, המנהל ואנשי הסגל לא גיבו אותו - והמקום מצטייר כסיוט שהוא לא רוצה לחזור אליו. אני אוהב מאוד את השיר המינורי הזה. מי מבבינכם מכיר אותו?

senior dingdong

New member
שמעתי באיזו הופעה

שת'ום אומר שהשיר נכתב על מנהל שהיה לו... הוא אומר שהוא חשב שהוא קרוב לאלוהים ושהוא היה פאשיסט אדיוט. בהתחלה לא כל כך אהבתי את השיר הזה אבל לאט לאט it grow on me מה שקורה עם הרבה שירים של רדיוהד. יאללה קיד A!!!!!

Kyle1729

New member
שיר נחמד מאוד

נדמה לי ששמו Bishop's Robes (כמו שמוזכר בשיר) הוא מזכיר לי קצת את How To Disappear Completely במשמעות (בשניהם הוא מדבר על טראומה ורוצים להעלם או לברוח)

LostChild

New member
בוא לא נשכח גם

שלאי פי קוראים "Running from Demons" אולי זה מרמז על אמיתו של השיר הזה ויתר השירים שם

vegetable man

New member
הממממ

מה עבר לי בראש (חוץ מהדברים ההזויים שעוברים שם בקביעות)?

למעלה